سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
اونایی که پشت کنکور میمونن
-
سلام وقتتون بخیر
دوازدهمیم بخاطر یه سری مشکلات امسال رو نتونستم بخونم. تا چند وقت پیش میگفتم نمیرم سر جلسه امسال و استرسی هم نداشتم اما حالا خانوادم میخوان برم (میدونن پشت میمونم ولی دوست دارن امسال رو هم برم) و خیلی استرس دارم درحدی که یه هفته تمام نتونستم یک کلمه بخونم حالا هم باز وحشت روز کنکور رو دارم، میدونم امسال قبول نمیشم و این کنکور مال من نیست ولی باز از شدت استرس و وحشت روز کنکور نمیتونم آروم بشینم تمرکزمو بزارم رو مطالبی که میخوام بخونم این چند روز.
میدونم اگه کسی بخواد پشت کنکور بمونه فشار زیادی روشه حالا اگه اون فرد ضربه خورده باشه فشار زیادتری روشه.
بودن کسایی که این وضعیت رو داشته باشن؟ چیکار کردن؟ داریم اینجا کسایی که بخوان پشت بمونن با چنین شرایطی؟(اعلام کنن)
من حتی اونایی که آمادن و استرس کنکور امسال رو دارن تو انجمن میبینم حالم بد میشه یاد زمانی که داشتم میوفتم که دیگه رفته.
میدونم اگه پشت بمونم باید به اون چیزی که میخوام برسم هرجور که شده و با توکل به خدا میرسم ولی با این روحیه الانم دارم نابود میشم. اینجوری نبودم انقدر حرف شنیدم از اطرافیان که میگن ما میدونیم تو امسال رو قبول میشی و فکر گذشته و سال کنکوری که رفت به این روز افتادم.
دانش آموز درس خونی بودم و رو درس خیلی حساس، ولی از وقتی که مدرسه تعطیل شد بخاطر کرونا (خدا از باعث و بانیش نگذره :)) دیگه نخوندم.
ممنون میشم تجربه تون رو بگین و راهنمایی کنین
به خصوص خانوم
@F-seif-0 (نمیدونم منشن شن یا نه)
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام سونیا جان خوب هستی
اینکه دوماه مونده به کنکور واقعا تصمیم گرفتی تلاش کنی و بخونی خیلی خوبه حتی اگر نشه چون همون ۲ ۳ماه مونده بود به کنکور واقعا شروع کردی امیدوارم که اگرپشت موندی موفق بشی
منم بچه هایی که پشت موندن رو منشن میکنم
@سجاد-ذوالفقاری
Tragic Girl
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
0-0ftm
@Zahra-zahraii
M Tg
@Amir-bernousi
مهشید حسن زاده 0
Sharllot
z Gheibi
ZDM
Matin Mousavi
Mahan Xodayi 2
خانومِ_دوست_داشتنی
@N-n-good
اسما نادری
شهیده sh
اما الان به احتمال خیییییلی زیاد اکثر بچه ها جواب نمیدن باید بمونی بعد کنکور -
Gharibe Gomnam
سلام ریحانه جان
خوب نیستم خودت خوبی؟
ممنون مهربون♡ -
@حمید-صباحی در اونایی که پشت کنکور میمونن گفته است:
@s-ein
امان از اطرافیان واقعا
شما این ۵ روز رو تلاشتون رو بخونین و استرس نداشته باشین پشت کنکور هم بعد اینکه دادین دربارش دانش آموزان نظر میدن
بالاخره تازه دوازدهم رو نهایی رو پاس کردین همون دوازدهم رو مرور کنین
-
@s-ein در اونایی که پشت کنکور میمونن گفته است:
Gharibe Gomnam
سلام ریحانه جان
خوب نیستم خودت خوبی؟
ممنون مهربون♡وقتی تو خوب نیستی من خوب باشم؟
تموم میشه ببین همه این بچه هاهم پشت موندن
الان چندنفر جدید یادم اومد -
Gharibe Gomnam
تو خوب باش :))
نمیدونم چرا یهو این حجم از نگرانی و استرس تو این مدت اومد سراغم درحدی که قفسه سینم درد میگیره شبا نمیتونم تا صبح بخوابم :)) -
@mohsen-sari
@آرمان-میرانی
@Masoumeh-shokrollahi
Infinitie. A
سینا 0
Farhan Honar
@alzahra-daftar
@Saghi-Mortazavi -
Gharibe Gomnam
تو خوب باش :))
نمیدونم چرا یهو این حجم از نگرانی و استرس تو این مدت اومد سراغم درحدی که قفسه سینم درد میگیره شبا نمیتونم تا صبح بخوابم :))این چه وضعشه سونیا؟
حرف اطرافیان مهم نیست اصلا -
Gharibe Gomnam
میدونم
این حالم بیشتر بخاطر زمانیه که از دست رفت
خودم خیلی دلم میخواد خلاص شم از دستش مثل چند وقت پیش بتونم تمرکز کنم
توکل به خودش... -
@s-ein ببینید اگه میخواید پشت بمونید و امیدی به امسال ندارید هیچ مشکلی نداره! اولا اینو تا حالا چندین بار گفتم که یک سال در عمر یک انسان هیچ جایی معلوم نیست() دوما ماهایی که موندیم چی شد؟؟ یک سال چه طوری گذشت؟؟ از تمام پشت کنکوری ها بپرسین ببینید میگن کنکور پارسال انگار همین دیروز بود یا نه!! لااقل برا من که اینجوری بوده!! پیشنهاد من اینه که کسی بخواد پشت بمونه قاعدتا این ۶ روز باقی مونده کاری براش نخواهد کرد!! به نظرم این شش روز رو کلا استراحت کنید!! کنکور امسال هم حالت آزمون و خطا ( شرطی سازی فعال) شرکت کنید که فقط یه سری معیار ها دستتون بیاد مثل راحتی با لباس و مدیریت زمان و مدیریت استرس سر جلسه و در کل مسائل این تیپی!! و برای سال بعد هم از همین تابستان و با یه برنامهریزی درست و حسابی میتونید به امید خدا استارتش رو بزنید و برررررید جلو تا سال آینده!! خیییلی زود میگذره خیییلی اینو قول میدم بهتون!! تا چشمتون رو باز کنید عید شده و میبینید اه سه ماه مونده تا کنکور!! درضمن دیگه دقدقه های مدرسه و مسائل مسخرهشو ندارید و با خیال راحت میتونید روی کنکور تمرکز کنید!! فکر هم نکنید که فقط شمایید!! نه!! منم پارسال فکر میکردم فقط منم که پشت میمونم تا دیدم نه بابا نتایج انتخاب رشته که مشخص شد گفتن که بیش از نیمی از شرکت کننده ها انتخاب رشته نکردن!!!!!
در کل میخوام ینو بگم که پشت موندن اینجوری که فکر میکنیم نیست!!*
فکرمون رو آزاد کنیم
-
شمارو اشتباه منشن کردم
Matin Mousavi 1
ببخشید -
Gharibe Gomnam
میدونم
این حالم بیشتر بخاطر زمانیه که از دست رفت
خودم خیلی دلم میخواد خلاص شم از دستش مثل چند وقت پیش بتونم تمرکز کنم
توکل به خودش...یادته بهم گفتی خیلی دلت میخواد جای من باشی و دلت واسه روزایی که جای من بودی تنگ شده
من بهت چی گفتم؟
گفتم که لااقل حواست باشه روزی به جایی نرسی که دلت واسه اینجا تنگ بشه
خیییلی از بچه هاهم کلییی میخونن اماده ان بازم پشت میمونن خیلی از بچه هاا پشت میمونن بعد تازه سال سوم میفهمن اصلا راه رو اشتباه اومدن
همین که شجاعتشو داری که میگی من وقتمو تلف کردم همین که مثل خیلی از بچه ها بهانه نمیاره یعنی تو به خودت دروغ نمیگی انقدری واسه خودت ارزشمندی که به خودت دروغ نم -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Gharibe Gomnam on آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده
Gharibe Gomnam درست منشن کردید
-
Gharibe Gomnam جان؟!
منک هنوز سال اولمه -
Tragic Girl
عههه؟ پشت کنکور نبودی؟ -
Gharibe Gomnam من هستم ایشون نیست
-
Matin Mousavi 1
وای من تا الان فکرمیکردم پشت کنکوری هستن
اصلا شوک بهم وارد شد -
@s-ein
سلام دوست عزیز
هرکسی مسیر زندگیش جداست
درسته کنکور رو همه تو یه سن میدیم ولی الزامن قرار نیست همه تو یه سن برن دانشگاه که
یکی زودتر میره یکی دیرتر یکی توهمون سن
درواقع مهم تر از دانشگاه رفتن اینه که چه رشته ای داری میری بخونی و هدفت از اون رشته چیه
دوستی دارم که عاشق پزشکی بود اما خب رفت مامایی
چندروز پیش میگفت فاطمه من از رشتم راضیم ولی وقتی تو بیمارستان بچه های پزشکی رو میبینم یه حسرتی میاد تو دلم که نگو!
طرف رشتش خوبه هاااا
ولی چون عاشق پزشکی بوده تا اخرش همیشه باخودش میگه کاش براش بیشتر تلاش کرده بودم
ببین هدفت واقعا چیه
اگه سال های قبل از خودت جنمی نشون دادی و میدونی اوتقدر قوی هستی که یک سال رو تحمل کنی تا به خواستت برسی بفرما شروع کن
اما اگه میدونی نمیتونی(هرچند همه چیز از افکارمون نشات میگیره)،،، اونوقت نمون برو هر رشته ای رسید تونستی اخرم بالاخره یکاری گیرت میاد
من پشت کنکور موندم درحالی که خیلی تز رشته هارو بهترین دانشگاهارو میاوردم و الان حتی یک ذره هم پشیمون نیستم
نمیگم من عالی میشم امسال هیچکس از نتیجه خبر نداره نتیجه با خداست ولی میدونم تلاشم بهتر بود استرسم کنتر بود و یک سال بزرگتر و عاقل تر شدم و الان خیلی خودمو بیشتر دوست دارم
اگه بخوای بمونی
باید کر و لال بشی
ممکنه هر حرفی بهت بزنن
ممکنه هر چیزی ببینی
ممکنه هر اتفاقیییی برات بیوفته باید اونقدر تحمل کنی که خودتو درگیر نکنی فقط به هدفت فکر کن
خدا هم تلاشاتو میبینه
دستتو میگیره : ) ♡