امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
اگه راه ابریشم تجربی رو بخریم به کتاب کنکوری نیاز داریم؟
-
سلام. آیا با خرید " پک اختصاصی راه ابریشم رشته تجربی " دیگه نیازی به کتابهای کنکوری نیست؟ همین تستهایی که توی راه ابریشم کار میکنن کفایت میکنه؟
-
Rohollah Hosseyni
سلاماگه رتبه تاپ میخوای مطمئنا نه چون به نسبت رشته های تاپ خیلی خیلی کمه. ببینید اینم بگم که اگه دوازدهمی هستی و مدرسه خواهی رفت اصلا به درد نمیخوره این دوره ها به نظرم برای دوران غير حضوری بود چون تعداد فیلم ها یکم زیاده و تا بخوای کل فیلم هارو نگاه کنی و در کنارش درساهای دیکه رو برسونی و خودتم تست اضافی کار کنی اصلا وقت نخواهد شد. دوره کاملی هست ولی زمانش و تعدادش زیاده.
موفق باشید
-
Rohollah Hosseyni سلام
خیر -
@Zahra-Hamrang ببخشید متوجه نشدم یعنی کتاب هم نیاز هست یا نیاز نیست ؟ :))
-
Mr. Perfect من برای خواهرم که میخواد بره ۱۲ ام میخوام بگیرم، خودم از فیلمای 6-7 سال پیش آلاء که رایگان هم بود استفاده کردم و واقعا راضی بودم. اگر هنوز به اون کیفیت باشه بنظرم خیلی خوبه ولی بله متاسفانه یکم حجم فیلمها زیاده. شما خودتون برای کنکور چه کلاسهایی رو پیشنهاد میکنید؟
-
Rohollah Hosseyni نیاز هست
شک نکنید که نیاز هست -
ببینید من خودم از آلا استفاده کردم چون زمانم زیاد بود و غير حضوری بودیم ولی واقعا حجم فیلم هاش زیاد حداقل برا یه درس زیست بخرین ضمنا کتاب تست حتما حتما نیازه چون بالاخره فیلم هرچه قدر هم کافی باشد برای یه رتبه تاپ تست خیلی بالایی نیاز هست که عملا در فیلم امکان پذیر نیست. ولی همین خود تست های راه ابریشم تا حد قابل قبولی میرسونه.
-
Rohollah Hosseyni در اگه راه ابریشم تجربی رو بخریم به کتاب کنکوری نیاز داریم؟ گفته است:
Mr. Perfect شما خودتون برای کنکور چه کلاسهایی رو پیشنهاد میکنید؟
پس چون خودتون این دوران رو گذراندین بهتر از بنده میدونین که بهترین منبع کتابه ولی در حد آموزش خواستین از راه ابریشم استفاده کنید میتونم بگم واقعا بی نظیره. البته شما میتونید که در تابستون حتی کل ۳ کتاب رو در راه ابریشم تموم کنین چون کلا ۳۵۰ تا حدودا فیلم داره که اکه تابستون کار بشه عالی میشه ولی در طول سال در کنار مدرسه کمی سخت خواهد شد
-
Rohollah Hosseyni
من خودم از بچه های راه ابریشمم
ولی بنظرم شیمی رو مرادیِ کلاسینو رو بگیرین
و زیست رو فرهمندنیا ماز ک واقعا ی سرو گردن از خیلی از معلما بالاتره
اما باقی دروس راه ابریشمشون خوب بودن و تنها بدی ای ک پک داره
اینه ک نمیرسه تو ایام مدرسه همه ی درسا رو با الا پیش بره و احتمال عقب افتادنشون هس -
ramses kabir خیلی ممنون
-
قطعا اگر با کلیپ های صفرتاصد و کتاب تست پیش بره نتیجه بهتری میگیره و هزینه کمتری هم پرداخت کرده.
کتاب تست یه خوبی داره اینه که تستا رو از سخت به اسون چیده و این خیلی خوبه و توی روند یادگیریش خیلی کمک میکنه(البته فیزیک اقای کازرانیان هم به این شکله ولی دیگه تستای خیلی سخت در حد کتابای نردبام دیگه نداره و مجبوره یه کتاب سطح پیشرفته باز بره بخره)تستای راه ابریشم گاها این روند رو رعایت نکردن و بدجوری میزنه تو ذوق دانش اموز و فکر میکنه ازون درسی که خونده،هیچی بلد نیست و استرس ذهنشو به فنا میده(دقیقا اتفاقی که برا خودم افتاد...)
بنظرم این ترکیب(صفرتاصد با کتاب تست) خیلی خیلی بهتره و دیگه هزینه اضافی هم پرداخت نمیکنه(بجاش بفرستینش سالن مطالعه که اصن عجیب توی درس خوندن کمکش میکنه)
(فقط سعی کنه 80 درصد زیست پایه رو توی همین تابستون جمع کنه اگ میخواد با صفرتاصد پیش بره.مهرماه کارش خیلی راحت میشه)
موفق باشید -
Rohollah Hosseyni
خیر اصلا کفایت نمیکنه هرچند زیاده.
اغلب تست ها مربوط به سال های قبل هست و آپدیت و جدید نیستند. مخصوصا ریاضی تجربی.
حتما منبع دیگری در کنارش داشته باشید و بعد از زدن تست های تسلط ابریشم اونا رو کار کنید. -
کیوان حسینی ممنون
-