مشکل ماسک
-
شما 4 ساعت ماسک بزنید حالتون خراب نمیشه من جلسه نهایی بعد ی نیم سرم گیچ میرفت خدایی 4 ساعت چطور تحمل کنم با اون همه ضربان قلب!!! برا شما هم همینه؟
@تجربیا @ریاضیا @دانش_اموزان_الا @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
-
مجبوریم خب
هر از گاهی ماسکتو بکش پایین ی نفسی تازه کن
البته اگ بزارن:/ -
شما 4 ساعت ماسک بزنید حالتون خراب نمیشه من جلسه نهایی بعد ی نیم سرم گیچ میرفت خدایی 4 ساعت چطور تحمل کنم با اون همه ضربان قلب!!! برا شما هم همینه؟
@تجربیا @ریاضیا @دانش_اموزان_الا @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانی عالی حسینی در مشکل ماسک گفته است:
باید تحمل کرد دیگه البته شاید بشه وسط ازمون و اینا زد پایین نمیدونم من سر ازمون نهایی اخری ماسک نیاوردم چیزی نگفتن بهم
-
دانیال من که نهایی ماسک نمیزدم :||| کنکورم نمیزنم میزارم تو جیبم
-
سلام سر میز خودت که نشستی میتونی ماسکتو دربیاری , واسه ما که پارسال اینطور بود
-
سلام سر میز خودت که نشستی میتونی ماسکتو دربیاری , واسه ما که پارسال اینطور بود
Eshagh Saki اگه چیزی نگن خوبه ک
-
دانی عالی حسینی
سلام
همه چیز بستگی به مراقبی داره که سر جلسه میاد بالای سرتون پارسال که من کنکور داشتم مراقب اجازه داد هر کس می خواهد ماسکش برداره