استاد موقاری
-
سلام استاد موقاری تو راه ابریشم ۲ نیستن ؟
چرااا ؟
میشه باشننن ؟؟؟
بهتر از ایشون اصلن نیستت -
چرااا ؟
میشه باشننن ؟؟؟
بهتر از ایشون اصلن نیستتمحمد محمدی c کی گفت نیستن؟
-
محمد محمدی c کی گفت نیستن؟
-
من تیکت زده بودم چن وقت پیش گفتن اساتید عوض میشن، من که با همین راه ابریشم ۱ جلو میرم چون کتاب درسی تغییرات نداره امسال فک کنم
-
چرااا ؟
میشه باشننن ؟؟؟
بهتر از ایشون اصلن نیستتمحمد محمدی c شاید می خوان صفر تا صد جدید ظبط کنن چون قدیمی شدن یا از آلا می خوان برن
-
چرااا ؟
میشه باشننن ؟؟؟
بهتر از ایشون اصلن نیستتمحمد محمدی c کلا راه ابریشم ۲ معلم های راه ابریشم ۱ نیستن
-
Michael Vey من در پیچ انستگرام خودشون پرسیدم گفت که امسال تو راه ابریشم نیستم
Azx Azxc شت... اقای موقاری ک نیست اقای پویان نظرم ک نیست... چه بدردی میخوره اونوقت :|
-
Azx Azxc شت... اقای موقاری ک نیست اقای پویان نظرم ک نیست... چه بدردی میخوره اونوقت :|
-
Michael Vey در استاد موقاری گفته است:
اقای ثابتی هم نیستن
از اقای طلوعی هم پرسیدم ، گفتن از همین استفاده کنید ، حالا دیگه نمی دونم ایشون باشن یا نه -
Michael Vey در استاد موقاری گفته است:
اقای ثابتی هم نیستن
از اقای طلوعی هم پرسیدم ، گفتن از همین استفاده کنید ، حالا دیگه نمی دونم ایشون باشن یا نهIlya Mansouri ودف...
-
اگه استاد ثابتی نباشه من اصلا راه ابریشم و نمیگیرم
خب وقتی کنکور ۴۰۲ با کنکور سالهای قبل متفاوته باید راه ابریشم دوباره ضبط بشه دیگه
ای کاش زودتر اعلام کنن راه ابرشم ۲ کی میاد -
یه جوری میگین متفاوته که انگار چی میخواد بشه .
کلا قراره عمومی ها حذف بشه .
اختصاصی ها هم همینه مگه میخواد چیکارش کنن .
قلب همینه لگاریتم همینه استوکیمتری هم همینه .
تازه همینحوری میانگین کشور تو درس ها زیر ۱۰ درصده سخت تر هم بشه که میره رو منفی . پس الکی گول این حرف هارو نخورید . المپیاد که قرار نیست بشه -
یه جوری میگین متفاوته که انگار چی میخواد بشه .
کلا قراره عمومی ها حذف بشه .
اختصاصی ها هم همینه مگه میخواد چیکارش کنن .
قلب همینه لگاریتم همینه استوکیمتری هم همینه .
تازه همینحوری میانگین کشور تو درس ها زیر ۱۰ درصده سخت تر هم بشه که میره رو منفی . پس الکی گول این حرف هارو نخورید . المپیاد که قرار نیست بشه -
Azx Azxc من چن روز پیش رفتم موسسه گزینه دو تا دوباره ثبت نام کنم از مسئولش پرسیدم قطعی قطعی حذفه عمومی گفت اره
-
به هرحال خیلی بخواد اختصاصی ها تغییر کنه یکم سخت میشه
نفر اول به جای اینکه ۹۰ بزنه ۸۰-۸۵ میزنه . تغییر خاصی نمیکنه اختصاصی هاam a والا هرچی بخواد بشه برا همس دیگ.. اگ قراره سخت یا اسون شه یچیزیه که همزمان رو همه تاثیر میزاره. ولی مشکل اساسی الان راه ابریشم 2عه... خیلی از دبیرای خوب ک ما بخاطر اونا میخواستیم راه ابریشمو بگیریم دارن میرن.. این بده..
-
Azx Azxc من چن روز پیش رفتم موسسه گزینه دو تا دوباره ثبت نام کنم از مسئولش پرسیدم قطعی قطعی حذفه عمومی گفت اره
Michael Vey اونا به نفع خودشون حرف زدن این مصوبه تصویب شده ولی ابلاغ نشده ابلاغ هم به معنی امضای رییس جمهور هست که هنوز ابلاغ نشده و دلیل اینکه اینقدر از میزان تصویب گذشته و ابلاغ نشده اینه که نمیتونن برای ۴۰۲ اجرا کنن چون نه بودجه هست نه زیرساخت و خیلی از کارشناسان به طور قاطع گفتند که به ۴۰۲ نمیرسه حتی قلمچی هم گفته ما دو استراتژی داریم که هر لحظه میتونیم اجرا کنیم بر اساس تصویب مصوبه یعنی اگر لغو بشه دوباره عمومی ها رو بر میگردونیم
-
Michael Vey اونا به نفع خودشون حرف زدن این مصوبه تصویب شده ولی ابلاغ نشده ابلاغ هم به معنی امضای رییس جمهور هست که هنوز ابلاغ نشده و دلیل اینکه اینقدر از میزان تصویب گذشته و ابلاغ نشده اینه که نمیتونن برای ۴۰۲ اجرا کنن چون نه بودجه هست نه زیرساخت و خیلی از کارشناسان به طور قاطع گفتند که به ۴۰۲ نمیرسه حتی قلمچی هم گفته ما دو استراتژی داریم که هر لحظه میتونیم اجرا کنیم بر اساس تصویب مصوبه یعنی اگر لغو بشه دوباره عمومی ها رو بر میگردونیم
Azx Azxc پس.. بدبخت شدیم
-
Azx Azxc پس.. بدبخت شدیم
-
Michael Vey این مصوبه خوب نیست که لغو بشه بهتره
Azx Azxc نه.. من خودم امیدم ب عمومیا بود تا رتبمو بکشه بالا ولی حالا اگ میخواد حذف شه بزار حذف شه دیگ چرا اینطوری میکنن...