رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to yari_mohammadreza on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
yari_mohammadreza
ی سوالم داشتم اینک برا فیزیک من دونه دونه تستای کتابای خیلی سبز هر س پایه رو کار کردم ازمون هم کار کردم اما بازم ی سری چیزا یادم رفته
نمدونم چیکار کنم این طبیعیه ؟ بقیه هم اینطوری میشن ؟ شمام شده فرمولا یادتون بره؟ -
این پست پاک شده!
-
H Mass سلام
سرعت رو در نقطه b بدست بیارید و از b به c همه انرژی جنبشی تبدیل میشه به انرژِی پتانسیل کشسانی -
-
استاد جلسات 3 تاست بهش اضافه میشه ؟؟؟
-
@soniaaa سعی کنید چند بار تورق کنید تا فرمول ها یادتون نره و نحوه حل سوال ها هم مرور کنید
-
Marzieh Aboueireplied to yari_mohammadreza on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
yari_mohammadreza سلام استاد بیزحمت از اون سوال چگالیه بود که گفتین فشارسنج میزارن یه مثال حل کنین
-
yari_mohammadreza دبیر آلاءreplied to Sina ostadrahimi on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sina ostadrahimi بله قرار میگیره
-
-
-
yari_mohammadreza
سلام استاااددد
خسته نباشید
وای اینو نگم نمیشه
من با شما یازدهمو یاد گرفتم
از این جهت مدیونتونم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to yari_mohammadreza on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
yari_mohammadreza
ببخشید استاد ازمون سوم سنجش مقدار عددی ثابت ها ک تو فرمولای مختلف داریم و نداده بودن
ب نظرتون ممکنه کنکور ازین اتفاقا بیوفته ؟ -
-
@ftm-montazeri به نظر من بهترین راه رسم نمودار v-t هستش با استفاده از تشابه مثلث ها و مساحت زیر نمودار برید
-
mob bom در رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء گفته است:
این سوال کنکور تجربی هست میشه توضیح بدین لطفا؟
این سوال حذفه واسه ما رابطه داشته هشت صبح هم حل کردن اینو
-
mob bom سلام این سوال حذف شده
فرمول رسانش گرمایی حذف شده -
@Felli قربان شما
لطف دارید️
-
mob bom دانش آموزان آلاءreplied to yari_mohammadreza on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
yari_mohammadreza در رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء گفته است:
mob bom سلام این سوال حذف شده
فرمول رسانش گرمایی حذف شدهممنون ازتون خسته نباشید
-
yari_mohammadreza دبیر آلاءreplied to Marzieh Abouei on ۵ تیر ۱۴۰۱، ۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei سلام بله حذف شده
اما در تحلیل کنکور البته حلش کردم دوست داشتید میتونید ببینید -
Marzieh Abouei
ممنون
میشه لینک 8 صبح رو بذارین اگه دارین؟ -
yari_mohammadreza ممنونم استاد
25/158