سلام به آلایی ها
رسیدیم به آخرین روزهای کنکور
توی این تاپیک قراره همزمان با شروع همایش یک روزه ریاضی رفع اشکال آنلاین هم با دبیر دوره یعنی %(#ff0000)[آقای ثابتی] داشته باشیم 🙂
آقای sadeghsabeti تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع همایش]: دوشنبه ۶ تیرماه از ساعت 10 صبح
جزئیات به زودی اعلام میشه
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع همایش ببین که زمان رو از دست ندیسلام به آلایی ها
رسیدیم به آخرین روزهای کنکور
توی این تاپیک قراره همزمان با شروع همایش یک روزه فیزیک رفع اشکال آنلاین هم با دبیر دوره یعنی %(#ff0000)[آقای یاری] داشته باشیم 🙂
آقای yari_mohammadreza تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع همایش]: یکشنبه ۵ تیرماه از ساعت 10 صبح
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع همایش ببین که زمان رو از دست ندیسلام به آلایی های عزیز
تبلیغی تو کانال منتشر شد که برای سایت یک مهر بود و برای آلاء نیست.
دیدیم شما در حال تهیه کتاب هستید، بچه های یک مهر هم ۲۰% تخفیف گذاشتن برای آلایی ها که بتونید کتاب رو با هزینه ی کم تهیه کنید.
این دو دلیل یکی اینکه بچه های تیزهوشان بودند و نگاه خدماتی دارند و سعی کردند کسب و کار حلال ایجاد کنند و دوم تخفیفی که به آلایی ها دادند بیشترین انگیزه ی ما برای اون تبلیغ بود.
نا گفته نماند هزینه هم گرفتیم ازشون برای تبلیغ، کمک کرد یه شب بتونیم به یه نفر اضافه کاری پرداخت کنیم بیاد چند ساعت فیلم برداری 😄 سرعتمون رفت بالا.
حالا تو این ۱۰ روز اون ها تخفیف گذاشتن برای آلایی ها می تونید استفاده کنید ولی بگما صلوات یادتون نره 🙈
من جای شما بودم ۱۰% از اون ۲۰% رو کمک می کردم به آلاء 😂
0_1511786230825_IMG_20171127_160641_945.jpg
سلام به آلایی های عزیز
امسال هم در خدمتتون هستیم با اردوطلایی ۹۷
در اردوطلایی ۹۷ علاوه بر اردوی حضوری که هم دختر خانم هاست و هم آقا پسرها؛ اردوطلایی غیرحضوری هم معرفی شده که خدمات جالبی داره، خیلی خلاصه بگم اگه کسی می خواد برنامه و خوراک مطالعاتی تا کنکور داشته باشه توصیه می کنم این اردو رو در نظر بگیره
TakhteKhak.com/landing/2
سلام. من کتاب زبان فارسی رو دو روز پیش از تخته خاک سفارش دادم به مبلغ 16/800تومن و هنوز پست نشده. کی پست میشه؟ در ضمن من همون 16 تومنو دادم و پست پیشتاز علامت نزدم. ممکنه بخاطر اونه؟ خواهش میکنم کمکم کنین خیلی سایتش گنگه. در ضمن تو تلگرامم که پیام میدیم واسه ادمین کسی سین نمیکنه اصن. یکی کمکم کنه🌹🌹🌹😒
0_1511817151601_IMG_20171128_001516_261.jpg
همایش های ۵+۱ تخته خاک ویژه جمع بندی پیش ۱ در دی ماه به زودی آغاز می شود
ویژه دی ماه ... به زودی در سایت تخته خاک .... قراره همایشی خاص با جزوه خاص ارائه بشه
جزوه شامل درسنامه خلاصه برای هر مبحث و تیپ تست های نابی که اون مبحث رو براتون جمع بندی می کنه
درسنامه تو فیلم ها تدریس میشن، تست ها حل میشن و نکاتش گفته میشه و در آخر میرسیم به تست های پلاس تست هایی رده بالاتر و سخت تر و ترکیبی که حاصل از ترکیب مباحث پیش یک با خودشون و کتاب های دیگه هست.
یک ساعت برای هر درس رو میذاریم برای تست های پلاس
آخرش هم تست های گلچین شده داریم برای تمرین بعد از همایش.
هرچی باشه تخته خاک خاص بودنش رو از آلاء به ارث برده و تو هر پروژه این رو ثابت کرده.
رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء
-
Marzieh Abouei سلام میتونید از پایستگی انرژی برید
و یک نقطه رو دقیقا بصورت افقی در نظر بگیرید و حلش کنید -
-
اگه نمودار xy رو داشته باشیم بگن در چه زمانی سرعت در x1 نصف سرعت ماکزیمم هست باید چیکار کنیم
-
yari_mohammadreza بله خودتونم تو ارش همینطور حل کردین ولی این راه اسون تره دیگهاصلا تنبل نیسمااااا واقعا واسم چالش شده از اون روزی که تو ارش دیدم .،میگین تو کنکور دادن از این نرم؟
-
-
سلام و درود فراوان استاد
استاد در تیپ سوالاتی از حرکت شناسی که نموار های شتاب بر حسب مکان میدن چطور حل سوال رو پیش ببریم؟ یکم مشکل دارم. -
-
Marzieh Abouei در رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء گفته است:
yari_mohammadreza سلام استاد بیزحمت از اون سوال چگالیه بود که گفتین فشارسنج میزارن یه مثال حل کنین
اینو یادتون نره استاد
-
کیوان حسینی از رابطه v2-v02 = 2ax برید
-
yari_mohammadreza
ممنونم استاد عزیز -
yari_mohammadreza در رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء گفته است:
H Mass در حرکت نوسانی منظورتون هست؟
بله
-
@soniaaa در رفع اشکال لحظه آخر فیزیک آلاء گفته است:
yari_mohammadreza
ببخشید استاد ازمون سوم سنجش مقدار عددی ثابت ها ک تو فرمولای مختلف داریم و نداده بودن
ب نظرتون ممکنه کنکور ازین اتفاقا بیوفته ؟؟؟
-
استاد درمورد تندی حدی:
اینکه میگن اگر چترباز در همان شروع حرکتش چتر رو باز کنه، اونوقت با تندی کمتر از تندی حدی رو به پایین حرکت میکنه و نوع حرکتش تندشونده هست.
این نکته رو مفهومش درک نمیکنم اگر میشه توضیح میدید -
استاد مبحث پرتاب جسم روی سطح افقی و فرمول هاش مثل موکاجی و اینا برای ما حذف شده؟
-
استاد تا الان ۴ جلسه برامون اومده، درکل چند جلسه هست؟
-
در سوال هایی که نسبت جریان ها رو تو دوتا مقاومت از مداری میخواد میشه یه ولتاژ فرضی به مدار داد و نسبتو حساب کرد توی همه نوع مداری