هر کی یه گزاره
-
دوستان پاسخ تشریحی کنکور تجربی خارج ۱۴۰۰ نوشته در ملخ روده میتواند آنزیم های گوارشی ترشح کند. غلط نیست آیا؟
و اینکه آیا هموفیلی که انواع مختلفی داره ، از هر نوعی که باشه ، دگرههاش روی کروموزوم X هستن یا فقط اونی که شایع ترینه؟
-
Mahan Xodayi 2
ابن از کجا برداشت شده؟@soniaaa این گزاره برای پروکاریوت ها درسته . چون اندامک و ریزکیسه میزکیسه ندارن که باهاش آندوسیتوز و اگزوسیتوز انجام بدن.
-
@soniaaa این گزاره برای پروکاریوت ها درسته . چون اندامک و ریزکیسه میزکیسه ندارن که باهاش آندوسیتوز و اگزوسیتوز انجام بدن.
Farhan Honar در هر کی یه گزاره
گفته است:
@soniaaa این گزاره برای پروکاریوت ها درسته . چون اندامک و ریزکیسه میزکیسه ندارن که باهاش آندوسیتوز و اگزوسیتوز انجام بدن.
گفته است:
Mahan Xodayi 2 نه این برای پروکاریوت ها غلطه . تک یاخته ای های یوکاریوتی میتونند اگزو و آندو داشته باشن.نمونهی سادهش همون پارامسی
مرسی
-
گفته است:
گفته است:
Mahan Xodayi 2 نه این برای پروکاریوت ها غلطه . تک یاخته ای های یوکاریوتی میتونند اگزو و آندو داشته باشن.نمونهی سادهش همون پارامسی
مرسی
@soniaaa خواهش میکنم
-
دوستان پاسخ تشریحی کنکور تجربی خارج ۱۴۰۰ نوشته در ملخ روده میتواند آنزیم های گوارشی ترشح کند. غلط نیست آیا؟
و اینکه آیا هموفیلی که انواع مختلفی داره ، از هر نوعی که باشه ، دگرههاش روی کروموزوم X هستن یا فقط اونی که شایع ترینه؟
گفته است:
دوستان پاسخ تشریحی کنکور تجربی خارج ۱۴۰۰ نوشته در ملخ روده میتواند آنزیم های گوارشی ترشح کند. غلط نیست آیا؟مگ کیسه ها ترشح نمیکردن چرا گف روده ؟
و اینکه آیا هموفیلی که انواع مختلفی داره ، از هر نوعی که باشه ، دگرههاش روی کروموزوم X هستن یا فقط اونی که شایع ترینه؟ن همشون وابسته ب جنس هستن فک میکنم فقط اینک ژن کدوم عامل انعقادی باشن فرق میکنه
-
در تک یاخته ای ها جابجایی مواد از طریق تشکیل ریزکیسه های غشایی دیده نمیشود.
۱)خیر
۲) No
۳) لا
۴) نهFarhan Honar غلطه!! چون تک یاخته ای یوکاریوت هم داریم
-
گفته است:
دوستان پاسخ تشریحی کنکور تجربی خارج ۱۴۰۰ نوشته در ملخ روده میتواند آنزیم های گوارشی ترشح کند. غلط نیست آیا؟مگ کیسه ها ترشح نمیکردن چرا گف روده ؟
و اینکه آیا هموفیلی که انواع مختلفی داره ، از هر نوعی که باشه ، دگرههاش روی کروموزوم X هستن یا فقط اونی که شایع ترینه؟ن همشون وابسته ب جنس هستن فک میکنم فقط اینک ژن کدوم عامل انعقادی باشن فرق میکنه
@soniaaa احتمالا اشتباه کنموزی باشه. وگرنه روده آنزیم گوارشی ترشح نمیکنه.دوراندیش...
خیلی ممنون -
@soniaaa احتمالا اشتباه کنموزی باشه. وگرنه روده آنزیم گوارشی ترشح نمیکنه.دوراندیش...
خیلی ممنونFarhan Honar
دوراندیش؟؟
خواهش میکنم -
Farhan Honar غلطه!! چون تک یاخته ای یوکاریوت هم داریم
Matin Mousavi 1 باریخ
بله وقتی اسم تک یاخته ای میاد هم باید به پروکاریوت ها توجه کنیم هم یوکاریوت ها.
یوکاریوت های تک یاخته ای که الان به ذهنم میرسه اینا هستن:
اوگلنا
پارامسی
انگل مالاریا -
Farhan Honar
دوراندیش؟؟
خواهش میکنم@soniaaa دوراندیش ... یعنی ولش کن زیاد بهش فکر نکن
-
@soniaaa دوراندیش ... یعنی ولش کن زیاد بهش فکر نکن
Farhan Honar
عاها چقد مفهوم در بر داشته نمیدونستم -
Farhan Honar
عاها چقد مفهوم در بر داشته نمیدونستم@soniaaa بلی دیگر ...
-
Farhan Honar
فقط پروکاریوت در نظر گرفتم
-
Farhan Honar
فقط پروکاریوت در نظر گرفتم
Mahan Xodayi 2 اشکالی نداره دوراندیش...
-
Matin Mousavi 1 باریخ
بله وقتی اسم تک یاخته ای میاد هم باید به پروکاریوت ها توجه کنیم هم یوکاریوت ها.
یوکاریوت های تک یاخته ای که الان به ذهنم میرسه اینا هستن:
اوگلنا
پارامسی
انگل مالاریاFarhan Honar باریخ دیگه کجاییه؟🥴
-
Farhan Honar باریخ دیگه کجاییه؟🥴
Matin Mousavi 1 مریخی://
-
Matin Mousavi 1 مریخی://
-
Farhan Honar باریخ دیگه کجاییه؟🥴
Matin Mousavi 1 داداش مونیخ. کلا کلمه ی انعطاف پذیریه
-
Matin Mousavi 1 داداش مونیخ. کلا کلمه ی انعطاف پذیریه
-
گزاره
در فردی که فننمود A دارد ، بطور حتم آنزیم A کربوهیدرات A را ساخته و سپس به غشای نوعی یاخته می افزاید.