chem2/F2
-
گاز متان نام دگ اش گاز مردابه
-
تله کثیف:/
ریز. مغذیا سیر نشده هستند
لیکوپن موجود در هندونه و گوجه فرنگیc40H56 هست -
ی واکنش ک رفت و برگشتش گرماده باشه؟
-
بازدارنده ها از واکنش های ناخواسته جلوگیری میکنندبرای همین شیب نمودار سرعت انان نسبت به حضور کاتالیزگر و عدم حضور ان کمتر است اما در نهایت فراورده ها یکسان است
-
در واکنش سوختن %(#ff001e)[کامل] %(#0900ff)[همه] آلکان ها به جز متان مجموع ضرایب فراورده ها بزرگتر از مجموع ضرایب واکنش دهنده هاست
-
مالتوز وشکر
C12H22o11 -
@soniaaa ؟
-
بازدارنده ها از واکنش های ناخواسته جلوگیری میکنندبرای همین شیب نمودار سرعت انان نسبت به حضور کاتالیزگر و عدم حضور ان کمتر است اما در نهایت فراورده ها یکسان است
Mahan Xodayi 2
ببخشید من اینو نفهمیدم -
@soniaaa ؟
Mahan Xodayi 2 در chem2/F2 گفته است:
@soniaaa ؟
واکنش تجزیه آب اکسیژنه مانند واکنش تشکیل آن از گازهای هیدروژن و اکسیژن جزو واکنش های گرماده است.
-
Mahan Xodayi 2
ببخشید من اینو نفهمیدم@soniaaa ص۹۰
طبق نمودارش شیب نموداری که بازدارنده داره از شیب نمودار مربوط به ظرفی که همان واکنش در حضور کاتالیز گر انجام شده کمتره حتی شیب نمودار با حضور بازدارنده از شیب نمودار ظرفی که واکنش خودش پیش میره و کاتالیز گر ندارع هم کمتره -
Mahan Xodayi 2 در chem2/F2 گفته است:
@soniaaa ؟
واکنش تجزیه آب اکسیژنه مانند واکنش تشکیل آن از گازهای هیدروژن و اکسیژن جزو واکنش های گرماده است.
@soniaaa
-
@soniaaa ص۹۰
طبق نمودارش شیب نموداری که بازدارنده داره از شیب نمودار مربوط به ظرفی که همان واکنش در حضور کاتالیز گر انجام شده کمتره حتی شیب نمودار با حضور بازدارنده از شیب نمودار ظرفی که واکنش خودش پیش میره و کاتالیز گر ندارع هم کمترهMahan Xodayi 2
اها مرسی -
کلسترول الکل سیر نشده است
دارای یک گروه عاملی oH -
واکنش هایی که نمیتونیم آنتالپی اونها رو به صورت مستقیم اندازه گیری کنیم تو کتاب اینا هستن :
تولید متان از کربن و گاز هیدروژن
تشکیل اب اکسیژنه از گاز هیدروژن و اکسیژن
سوختن کربن
تولید هیدرازین از گاز نیتروژن و هیدروژن -
اب اکسیژنه نام صنعتی خانگی و.... نیستاااا %(#ff00ee)[تجاریهههه]
-
از دیگر ویژگی های مهم یک واکنش اهنگ انجام آن است کمیتی که در تهیه و نگهداری مواد غذایی سالم نقش کلیدی و تعیین کننده دارد
-
محیط سرد خشک تاریک برا نگهداری و... خوبه
-
منجمد کردن فرآورده های گوشتی و پروتئینی نمونهای از %(#ff00e6)[کاهش سرعت و نه متوقف کردن] یک واکنش ناخواسته توسط دماست
-
هنگامی که واکنش دهنده های یک مخلوط همگن را تشکیل دهند سطح تماس میان آنها بیشتر بوده و واکنش با سرعت بیشتری انجام میشود
-
زمانی که در یک واکنش مقدار مول یا غلظت و غیره تمامی واکنش دهنده ها به طور همزمان به پایان برسد یا به اصطلاح صفر شود نشان دهنده آن است که واکنش دهنده ها با نسبتهای استوکیومتری برابر وارد واکنش شدن و به طور کامل تمامی آن ها مصرف شده است