رفع اشکال لحظه آخر ریاضی آلاء
- 
Marzieh Abouei مرسی روحیه  
- 
پس فیلم ها توی داشبورد نیست omid naficy وارد سایت بشید  
- 
@Felli خیلی محبت داری  ️ ️ sadeghsabeti به به استاد ثابتی عزیز   پ.ن: آقا ما خیلی با دِت ها حال میکنیم   دت باز شدیم رفت دت باز شدیم رفت 
- 
سلام فیلم های تجربی با ریاضی مشترک هست یعنی رشته ریاضی هم می تونه استفاده کنه ؟ 
- 
سلام استاد خسته نباشین 
 سوال 115 رو توضیح میدین لطفا؟

- 
sadeghsabeti به به استاد ثابتی عزیز   پ.ن: آقا ما خیلی با دِت ها حال میکنیم   دت باز شدیم رفت دت باز شدیم رفت Matin Mousavi 1 دیگه اینه  ️ ️
- 
sadeghsabeti به به استاد ثابتی عزیز   پ.ن: آقا ما خیلی با دِت ها حال میکنیم   دت باز شدیم رفت دت باز شدیم رفت Matin Mousavi 1 
 و صددرصد که بدون حرکت دست نمیتونیم دت حساب کنیم  
- 
Matin Mousavi 1 
 و صددرصد که بدون حرکت دست نمیتونیم دت حساب کنیم  @Felli   من دستم برا هورنر هم عادت کرده اون حرکت دست رو میرم من دستم برا هورنر هم عادت کرده اون حرکت دست رو میرم 
- 
سلام استاد وقتتون بخیر استاد متوسطه هر سال ، از گراف و ترکیبیات و شمارش ، چند درصد سوال میاد به طور استاندارد؟ 
- 
Matin Mousavi 1 دیگه اینه  ️ ️sadeghsabeti 
 استاد استیکرشماهم ک دارین دت میزنید تو الاخونه استفاده میکنیم 
 خلاصه خیلی خیلی ممنونیم ازتون ی خسته نباشید جانانه بهتون  
- 
@Felli   من دستم برا هورنر هم عادت کرده اون حرکت دست رو میرم من دستم برا هورنر هم عادت کرده اون حرکت دست رو میرم 
- 
سلام سوال 141و149رو حل میکنین  
- 
sadeghsabeti 
 استاد استیکرشماهم ک دارین دت میزنید تو الاخونه استفاده میکنیم 
 خلاصه خیلی خیلی ممنونیم ازتون ی خسته نباشید جانانه بهتون  @soniaaa بفرست برام  
- 
سلام استاد وقتتون بخیر استاد متوسطه هر سال ، از گراف و ترکیبیات و شمارش ، چند درصد سوال میاد به طور استاندارد؟ amirmohammad shakeri گراف 2تا ترکیبیات مستقیم و غیر مستقیم 4 تا شمارش 3 تا 
- 
سلام فیلم های تجربی با ریاضی مشترک هست یعنی رشته ریاضی هم می تونه استفاده کنه ؟ omid naficy صد در صد 
- 
- 
@soniaaa بفرست برام  sadeghsabeti   
 @Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:@farzam-yousefi  
 وات د فاز؟/:@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 
- 
amirmohammad shakeri گراف 2تا ترکیبیات مستقیم و غیر مستقیم 4 تا شمارش 3 تا خیلی ممنون یه سوال دیگه استاد من یه حد صفر صفرمی دیده بودم (هم مثلثاتی بود هم جبری) ، که توش اگر حتی تا جمله دوم مک لورن رو میزدی ، بازم غلط بود (بین دوتا تابع جمع و تفریق بود. ضرب نبود) و خیلی یه جور خاصی بود خود استادش اومده بود یه هم بود اخرش ، یه بسط دانشگاهی گفته بود براش که ازون حل بشه چه قدر احتمال داره تو تست کنکور ، جوری سوال بدن که با هم ارزیی که با ساده کاری 0 نمیشه ، جواب غلط در بیاد؟ 
- 
سلام بر استاد ثابتی عزیزم 
 استاد خداقوت
 تا اینجا که عالی بود واقعا
 دمتون گرم   

️
️