سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سلام ❤️
دوستان راجب این دوره ها هیچگونه اطلاعاتی ندارم از طرفی تقریبا تمام دروسو با تست زیاد بستم و آمادگی شرکت توی دوره هارو دارم هرکدومتون درمورد هرکدومش اطلاعاتی دارید لطفا کامل توضیح بدید و اگه پیشنهادیم دارید خوشحال میشم بگید ... اگه فیلمی چیزی هست که خود موسسات راهنمایی کردن و توضیح دادن اونم بفرستید ک عالی میشه خلاصه این تاپیک این روزا بدرد همه میخوره سعی کنید کامل باشه اطلاعاتش
برای ریاضی :
تست طلایی جریانش چیه ؟ از کی شروع میشه و چند جلسه پیش میره و چ میکنن اصلا
فرقش با نکته تست چیه ؟
دوره فینیتو بدرد من میخوره یا دو دوره قبل ؟
برای شیمی چ پیشنهادی هست ؟
برای زیست چطور ؟
همچنین برای فیزیک 💚
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
راهنمایی خرید محصولات آلا از روی تجربه
-
سلام کسی هستم که حدود سه ساله دارم با الا کار میکنم ، چه محصولات رایگان ، چه محصولات پولی
میخواستم صرفا تجربه خودم رو بگم جهت راهنمایی خرید محصولات آلا !
نگا کنید راه ابریشم خوبه ، خیلی هم خوبه ، اما بالاخره محصولی نیست (چه در آلا ، چه در غیر الا) که بی عیب و نقصی باشه ، پس اولا اینکه خیلی ها میگن بدرد نمیخوره باید بگم که باور نکنید ، خیلی هم خوبه (بد قولی هایی میشه در رسوندن فیلم هایی که باید در جا ضبط بشه اما کیفیت کار محشره)
بنظرم اگر میخواهید خرج بکنید برای کنکورتون در رشته تجربی:_عمومی های راه ابریشم عالیه (البته مکمل هایی از موسسات دیگه که رایگان نشر داده میشه هم در طول مسیر کمک کنندست) ، البته مثکه حذف میشه پس برای خرید دست نگه دارین
_زیست : راه ابریشم خوبه اصلا آقای موقاری محشر هستن/ هر چند که نکاتی که بیان میشه ، همون نکات صفرتا صد ها است ، ولی خب به خاطر جزوه ایشون خیلی بهتر شده / تست ها هم کمک کنندست ، معمولا تست های خوبی انتخاب شده
_شیمی: راه ابریشم خیلی عالیه ، نکات کامل گفته شده و کلا کتاب درسی رو بریزین دور ، هر چند که اگر نمیخواهید راه ابریشم آقای پویانظر رو بخرید تتا مسایل خیلی عالیه...
فیزیک : نظر شخصیم اینه که راه ابریشم نخرید ، چتر نجات آقای محمدی رو بخرید و درصد ۶۰ رو برای خودتون بگیرین و خودتون شروع کنین به تست زدن و کم کم درصدتون رو ببرین بالا..
_ریاضی: ریاضی ابریشم هم خوبه ، اما میگن آریان حیدری بهتره (من خودم با آقای حیدری کار نکردم) اما شنیدم که بهتره و اگر مشکل هزینه ای دارین ، تا بهمن با صفر تا صد های آقای ثابتی کار کنیم و از بهمن نکته و تست حیدری رو شروع کنین...
اینم بگم بهتون من همه دوستام که ازمون قلمچی رو میزدن ، آخر سال پشیمون بودن که وقت گذاشتن برای زدن آزمون ها ، بنظرم اصلا برای آزمون عجله نکنیم و تحت اثر جو که میگن حتما باید آزمون بدین قرار نگیرین !
نگاه کنین بعد خرید محصولی فقط تمرکز خودتون رو بزارین روی اون ، اصلا یه حرفا و صحبتهای دیگران گوش نکینن که فلانی خوبه و فلانی بده ، کامل از اون چیزی که تهیه کردیم استفاده کنین و برین جلو و الکی به خودتون استرس وارد نکینین
-
-
Amir Harati خیلی تحلیل جامعی بود واقعا ممنون
-
Amir Harati در مورد بدقولیا یا حجم زیاد فیلما ک کار ما 1402ییا راحته.. اخه عمومی دیگ حذفه دیگ.. فق کاش این شایعه که دبیرا قراره عوض شن واقعی نباشه.....
-
Michael Vey مصوبه 1402 نه ابلاغ شده نه اجرا..احتمال اجرا نشدنش از اجرا شدنش بسیار بسیار بالاست..البته که باید دعا هم کنیم اجرا نشه چون پوئن های منفیش خیلی بیشتر از حذف شدن عمومیاست..
-
paniz pzzz هوففف.. خب چرا چیزیو ک شک دارن انق با اطمینان اعلام میکننننن گگگگگگ
-
Amir Harati راستی فیزیکو با کدوم دبیر گرفته بودین؟
-
paniz pzzz در راهنمایی خرید محصولات آلا از روی تجربه گفته است:
Michael Vey مصوبه 1402 نه ابلاغ شده نه اجرا..احتمال اجرا نشدنش از اجرا شدنش بسیار بسیار بالاست..البته که باید دعا هم کنیم اجرا نشه چون پوئن های منفیش خیلی بیشتر از حذف شدن عمومیاست..
سلام چند تا جنبه منفیشو میشه بگین؟
-
Michael Vey همیشه سر این مسائل بچه ها ازار میبینن و باید بار این استرس رو تنهایی تحمل کنن..البته میتونین اخبار موثق رو از کانال تلگرامی دکتر سبطی دنبال کنید..ایشون خیلی پیگیر این مصوبه هستن..
-
paniz pzzz نمیدونم واقعا اخه نمایندگی گزینه دو شهر ما دوست بابامه.. باهاش صحبت کرد گفت قطعی حذفه :<
-
Mr Unknown XD از همه لحاظ..حتی خودشون هم قبول دارن ..اول اینکه میگن کنکور در زمستان و تیر دوبار برگزار میشه.تکلیف دو نفری که رتبه یکسان دارن چی میشه؟دوم اینکه هیچ قانونی برای نظام قدیمی ها و تغییر رشته ها یا کسانی که سوابق تحصیلی ندارن نیست..سوم اینکه بازار مافیای کنکور بیشتر میشه برای امتحانات نهایی ..چهارم مشکلات امنیتی که سخت میشه برای امتحانات نهایی اجراش کرد تا عدالت برقرار بشه و هزاران مشکل دیگر ..
-
paniz pzzz در راهنمایی خرید محصولات آلا از روی تجربه گفته است:
Mr Unknown XD از همه لحاظ..حتی خودشون هم قبول دارن ..اول اینکه میگن کنکور در زمستان و تیر دوبار برگزار میشه.تکلیف دو نفری که رتبه یکسان دارن چی میشه؟دوم اینکه هیچ قانونی برای نظام قدیمی ها و تغییر رشته ها یا کسانی که سوابق تحصیلی ندارن نیست..سوم اینکه بازار مافیای کنکور بیشتر میشه برای امتحانات نهایی ..چهارم مشکلات امنیتی که سخت میشه برای امتحانات نهایی اجراش کرد تا عدالت برقرار بشه و هزاران مشکل دیگر ..
نه منظورم حذف دروس عمومی هست ، من شنیدم استدلال هایی هست که این دروس باید بمونه واجبه و خوبه میخوام بدونم چیه؟
-
paniz pzzz امتحان نهاییو اگ بخوان تاثیر بدن مث سابق برگذار نمیکنن.. یجورایی مث کنکور میشه
-
Michael Vey اره بیشتر موسسه های ازمون هم عمومیارو حذف کردن ولی میگم هنوز ابلاغ هم نشده..
-
Mr Unknown XD اها..ببین خب همه میگن دروس عمومی مثل اسانسور میمونه..میبرتت بالا ..به هر حال بودنش خالی از لطف نیست..خیلی واضحه که وقتی چهارتا درس بمونه،خیلی سخت گرفته میشه..حالا من زیاد دلم نمیخواد اینارو بگم ایشالا که اجرا نمیشه..
-
Michael Vey دقیقا ولی تو این مدت نمیتونن این همه جنبه رو برای اجرای این مصوبه ،عملی کنن..مثل همین امنیت امتحانات نهایی
-
Amir Harati
متشکر از اینکه تجربتون رو به اشتراک گذاشتید -
Amir Harati سلام خیلی ممنون که تجربه تون رو گفتید قطعا کممون میکنه
متشکرم -
Amir Harati سلام
آزمون مهمه
و اینکه طلوعی و با محمدی مقایسه میکنی؟
از همون اول سال چتر نجات؟!!
چتر نجات برای کساییکه دم کنکور میخوان خودشونو به یه درصدب برسونن نه کسی که یک سال وقت داره.
البته نظر منه
و برای خرید راه ابریشم بهتره بچه ها خودشون ببینن با کدوم دبیر میتونن ارتباط برقرار کنن.
الان تو چنتا پیشنهاداتون من و شما اختلاف نظر داشتیم پس نحوه یادگیری و این ارتباط برقرار کردنه برای هر کسی متفاوته.
موفق باشید
حرف آخر: من خودم اگه بر میگشتم عقب از صفر تا صد ها و کتاب تستایی که بیرونه استفاده میکردم. -
Michael Vey مطمئن باش ۱۴۰۲ طبق روال گذشتس
وگرنه تا الان اعلام میکردن.
احتمالا از ۱۴۰۳ این اتفاق میوفته