مشاور کنکور
-
عصر بخیر
من یبار دیگه هم همچین چیزی نوشته بودم ولی جواب های دقیقی دریافت نکردم..لطفا هر کسی که مشاوره اش از تیمی یا هرچیز دیگری بوده و واقعا ازش راضی بوده و نتیجه گرفته،بیاد اینجا به ما هم معرفی کنه تا کمکمون بشه.. -
سلام وقتتون خیلی بخیر باشه
مشاوره های آلا رو ببینید واقعا عالین حرف ندارن -
عصر بخیر
من یبار دیگه هم همچین چیزی نوشته بودم ولی جواب های دقیقی دریافت نکردم..لطفا هر کسی که مشاوره اش از تیمی یا هرچیز دیگری بوده و واقعا ازش راضی بوده و نتیجه گرفته،بیاد اینجا به ما هم معرفی کنه تا کمکمون بشه..paniz pzzz
سلام
این که مشاور کنکور شما کی باشه خیلی مهم نیست مهم این که شما چقدر به اون برنامه عمل می کنید.
من سال گذشته که کنکور داشتم با یه مشاور که می گفتن خیلی عالی شروع کردم ولی از یه جایی به این نتیجه رسیدم که بهترین مشاور برای درس خوندنم خودمم و فقط خودم می توانم برنامه ای که می خواهم بریزم و بهش عمل کنم نمیگم مشاور نداشته باشین ولی خودتون خیلی درگیر این که مشاورم کی باشه و... نکنید تنها چیزی که مهمه اراده خودتونه
امیدوارم موفق باشید -
paniz pzzz
سلام
این که مشاور کنکور شما کی باشه خیلی مهم نیست مهم این که شما چقدر به اون برنامه عمل می کنید.
من سال گذشته که کنکور داشتم با یه مشاور که می گفتن خیلی عالی شروع کردم ولی از یه جایی به این نتیجه رسیدم که بهترین مشاور برای درس خوندنم خودمم و فقط خودم می توانم برنامه ای که می خواهم بریزم و بهش عمل کنم نمیگم مشاور نداشته باشین ولی خودتون خیلی درگیر این که مشاورم کی باشه و... نکنید تنها چیزی که مهمه اراده خودتونه
امیدوارم موفق باشید -
از منی که توی 4 سالی که برای کنکور درس خونده و بیشتر از 20 مشاور داشته ، سلام..!
بهترین نتیجه و بهترین برنامه رو خودت میتونی برای خودت بریزی
همین
اصلا هم به این ایده های اینستاگرامی و مجازی که میگن برنامه نوشتن تکنیک خاص داره و این حرفا توجه نکن ، اونا فقط دارن از روش های تبلیغاتی استفاده میکنن که ذهنت رو متقاعد به داشتن مشاور کنن طوری که تو فکر کنی بدون مشاور قبولیت صفره .
وقتی شروع کردی به خوندن خودکار دستت میاد که باید چیکار کنی ( عین همه کارای دیگه ای که براشون برنامه ریختی توی زندگیت )
ولی اگه خیلی اصرار داری ، تیم مدیکال استوز عالیه .
بقیه رو هم من رفتم ( باهاشون مشاوره داشتم ) تو اشتباه نکن نمیخواد بری یا خودت بچین یا با اونا بردار و دور بقیه رو خط بکش -
عصر بخیر
من یبار دیگه هم همچین چیزی نوشته بودم ولی جواب های دقیقی دریافت نکردم..لطفا هر کسی که مشاوره اش از تیمی یا هرچیز دیگری بوده و واقعا ازش راضی بوده و نتیجه گرفته،بیاد اینجا به ما هم معرفی کنه تا کمکمون بشه..paniz pzzz سلام نمیدونم میدونید یا نه که ۹۹ درصد مشاورا دزدن و هیچ درسی نخوندن !!!! - اصلا هم از رتبه برترا مشاوره نگیرید ، چون چطوری تو ۱ الی ۲ سال توانایی مشاوره پیدا کردن کدوم تجربه؟ مشاوره دو تا اصل داره، یک استمرار ، دو کم کم ساعت مطالعه بالا بردن ، موفق باشید
-
paniz pzzz سلام نمیدونم میدونید یا نه که ۹۹ درصد مشاورا دزدن و هیچ درسی نخوندن !!!! - اصلا هم از رتبه برترا مشاوره نگیرید ، چون چطوری تو ۱ الی ۲ سال توانایی مشاوره پیدا کردن کدوم تجربه؟ مشاوره دو تا اصل داره، یک استمرار ، دو کم کم ساعت مطالعه بالا بردن ، موفق باشید
@Ali-Tajik-1 منم الویتم رو تجربه داشتن مشاور بود نه فقط اینکه پزشکی قبول شده باشه..ولی خب همونم دیدیم که هیچی نیستن..بخاطر همون گفتم (مشاور") ..نه دانشجوی پزشکی که میخواد (مشاور)بشه
-
از منی که توی 4 سالی که برای کنکور درس خونده و بیشتر از 20 مشاور داشته ، سلام..!
بهترین نتیجه و بهترین برنامه رو خودت میتونی برای خودت بریزی
همین
اصلا هم به این ایده های اینستاگرامی و مجازی که میگن برنامه نوشتن تکنیک خاص داره و این حرفا توجه نکن ، اونا فقط دارن از روش های تبلیغاتی استفاده میکنن که ذهنت رو متقاعد به داشتن مشاور کنن طوری که تو فکر کنی بدون مشاور قبولیت صفره .
وقتی شروع کردی به خوندن خودکار دستت میاد که باید چیکار کنی ( عین همه کارای دیگه ای که براشون برنامه ریختی توی زندگیت )
ولی اگه خیلی اصرار داری ، تیم مدیکال استوز عالیه .
بقیه رو هم من رفتم ( باهاشون مشاوره داشتم ) تو اشتباه نکن نمیخواد بری یا خودت بچین یا با اونا بردار و دور بقیه رو خط بکشخانومِ_دوست_داشتنی سلام..تیم مدیکال مزخرف ترین و بی تجربه ترین تیمیه که دیدم..سه تا مشاور از توشون عوض کردم و در نهایت باعث شدن دو سال درس خوندنم پر بشه بره هوا..خودم اشتباهاتی داشتم ولی انقدر مشاورای بی علمی دارن که حتی اصول یه برنامه ریزی ساده رو بلد نبودن..در کل اینکه منم تا عید خودم برنامه ریزی میکردم ولی چون نتیجه ازمونام خوب نبود فکر میکردم مشکل از برنامه و منه..تجربه نداشتم فک میکردم برنامه مشاور زمین تا اسمون با برنامه ریزی خودم فرق داره..
-
paniz pzzz
سلام
امیدوارم موفق باشیدNarimanNa سلام اتفاقا خیلی مهمه که مشاور کی باشه !!!!!!اگر کسی تصمیم گرفته تو این راه مشاوری داشته باشه ،باید دنبال ادم با تجربه نه صرفا دانشجوهای پزشکی باشه..اگر میخواد همینجوری یکی کنارش باشه و مهم نباشه طرف چجوری برنامه میده و کار میکنه،همون بهتر که خودش برنامه ریزی کنه برای خودش !اینجوری حداقل لازم نیست هی به کسی یاداوری کنه که من چه درس هایی رو نخوندم..عمل کردن به برنامه بله مهمه ..مهم تر از اون ،اون علم و برنامه ریزی مشاوره ..وگرنه کسی که پول میده به مشاور یا تیمی قطعا میخواد به برنامه اش عمل کنه
-
خانومِ_دوست_داشتنی سلام..تیم مدیکال مزخرف ترین و بی تجربه ترین تیمیه که دیدم..سه تا مشاور از توشون عوض کردم و در نهایت باعث شدن دو سال درس خوندنم پر بشه بره هوا..خودم اشتباهاتی داشتم ولی انقدر مشاورای بی علمی دارن که حتی اصول یه برنامه ریزی ساده رو بلد نبودن..در کل اینکه منم تا عید خودم برنامه ریزی میکردم ولی چون نتیجه ازمونام خوب نبود فکر میکردم مشکل از برنامه و منه..تجربه نداشتم فک میکردم برنامه مشاور زمین تا اسمون با برنامه ریزی خودم فرق داره..
paniz pzzz چه کسایی مشاورت بودن؟
-
سلام وقتتون خیلی بخیر باشه
مشاوره های آلا رو ببینید واقعا عالین حرف ندارنGharibe Gomnam سلام میشه لینکشو بزارید؟؟
-
Gharibe Gomnam سلام میشه لینکشو بزارید؟؟
Gdujfxit Hhfzhzj
سلام اپ آلا رو بریزید در قسمت فیلتر کنید مشاوره رو انتخاب بکنید
اگرم میخواین صبرکنید من لینکش رو سرم که خلوت تر شد براتون بفرستم -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
عصر بخیر
من یبار دیگه هم همچین چیزی نوشته بودم ولی جواب های دقیقی دریافت نکردم..لطفا هر کسی که مشاوره اش از تیمی یا هرچیز دیگری بوده و واقعا ازش راضی بوده و نتیجه گرفته،بیاد اینجا به ما هم معرفی کنه تا کمکمون بشه..paniz pzzz مشاوره حضوری برید اگه تو شهرتون هست