یه سوال😅
-
نمیدونم واقعا چرا دونه دونه داره یادم میدم. حس میکنم هر چی سوال جمع شده داره تخلیه میشه😅ببخشید واقعا🌸
معده فقط پروتئاز داره؟یعنی اصن حرفی از لیپاز و اینا نشده و اصن گوارش لیپید ها که از روده باریکه.
و اینکه نوکلئیک اسید هایی که جذب میشن بعدا چی میشن؟😅اینو خدایی خودمم حس میکنم شاید واقعا مسخره باشه
تجربیا -
نمیدونم واقعا چرا دونه دونه داره یادم میدم. حس میکنم هر چی سوال جمع شده داره تخلیه میشه😅ببخشید واقعا🌸
معده فقط پروتئاز داره؟یعنی اصن حرفی از لیپاز و اینا نشده و اصن گوارش لیپید ها که از روده باریکه.
و اینکه نوکلئیک اسید هایی که جذب میشن بعدا چی میشن؟😅اینو خدایی خودمم حس میکنم شاید واقعا مسخره باشه
تجربیاMehrsa 14 در یه سوال😅 گفته است:
معده فقط پروتئاز داره؟یعنی اصن حرفی از لیپاز و اینا نشده و اصن گوارش لیپید ها که از روده باریکه.کتاب ک لیپاز گفته معده لیپازم داره
و اینکه نوکلئیک اسید هایی که جذب میشن بعدا چی میشن؟😅اینو خدایی خودمم حس میکنم شاید واقعا مسخره باشهبعد ب ی کاری میان 12ام میفهمی
تجربیا -
معده دارای لیپاز پروتاز و حتی امیلازی هست که از بزاق سر خورده اومده
-
تجربیاMehrsa 14 نه خب گوارش لیپید ها از معده شروع میشه نه روده
-
Mehrsa 14 در یه سوال😅 گفته است:
معده فقط پروتئاز داره؟یعنی اصن حرفی از لیپاز و اینا نشده و اصن گوارش لیپید ها که از روده باریکه.کتاب ک لیپاز گفته معده لیپازم داره
و اینکه نوکلئیک اسید هایی که جذب میشن بعدا چی میشن؟😅اینو خدایی خودمم حس میکنم شاید واقعا مسخره باشهبعد ب ی کاری میان 12ام میفهمی
تجربیا -
تجربیاMehrsa 14 نوکلوئیک اسید ها که همونجوری جذب نمیشن!! باید اول به نوکلئوتید(واحدهای سازنده شون) تبدیل بشن بعد جذب بشن!!
-
Mehrsa 14 نوکلوئیک اسید ها که همونجوری جذب نمیشن!! باید اول به نوکلئوتید(واحدهای سازنده شون) تبدیل بشن بعد جذب بشن!!
Matin Mousavi 1
آها بله حواسم نبود ببخشید منظورم همون بود -
Mahan Xodayi 2
Matin Mousavi 1
من نه تو کتاب نه تو درسنامه اصن نمیبینم اینو یعنی فقط گفته انواع پروتئاز دارن. -
Mahan Xodayi 2
Matin Mousavi 1
من نه تو کتاب نه تو درسنامه اصن نمیبینم اینو یعنی فقط گفته انواع پروتئاز دارن.Mehrsa 14 ولی میدونید که گوارش لیپیدها از معده شروع میشه که!؟؟
-
Mehrsa 14
فک کنم ویرایش داشتین شما باز چک کن -
@soniaaa
چک کردم اصن نگفته🤦♀️
ما اصن سر کلاس معلممون اینو گفته بود که از روده شروع میشه.Mehrsa 14
نه منظورم ویرایشو چک کن
با کتاب ما مقایسه کن -
Mehrsa 14
اره پس ویرایش شده -
@soniaaa
پس خوب شد نگاه کردم. من همینو باید در نظر بگیرم که فقط پروتئاز داره. چون حتی خیلی سبزم فقط همینو گفته
دستت درد نکنه🌱💚Mehrsa 14
اره درسته -
M Mehrsa 14 marked this topic as a question on
-
M Mehrsa 14 has marked this topic as solved on