دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
هر کی یه گزاره
-
Farhan Honar بابا داره ماس مال میکنه
سنجش گند زده توی این دوتا سوالش رسمااا
مخصوصا توی ۴۰۰ خارج -
@Ali-Valicheki اینقد خوب صغری رو به کبری ربط میدن ادم حیفش میاد قانع نشه
-
Mahan Xodayi 2 دسترسی پیش ماده به آنزیم فقط مربوط به اون تغییر در فشردگی که کتاب گفته قبل از رونویسی انجام میشه نیست.
خلاصه هر جا آنزیم داریم ، قطعا میتونیم با تنظیم میزان دسترسیش به پیش ماده رونویسی رو تنظیم کنیم. حتی در ترجمه که اونجا هم آنزیم داریم .یعنی یه چیز عمومیه -
Mahan Xodayi 2 درسته دقیقا
ولی چون ما میدونیم که اصن سوال مورد داره به هیچ کدوم نباید اعتماد کرد
ولی سوالی که توی ۴۰۰ داخل داده بود معقول بود...چون هم نوع یاخته مشخصه توش هم مواردشو راحت تر میشه قبول کرد
ولی توی خارج اومده خیر سرش سوالو تغییر بده گند زده
حتی حواسش نبوده نوع یاخته رو تعیین کنه -
Farhan Honar خب ولی سوال ازما پیش از رونویسی رو خواسته بوده دیگه
خود سنجش اینو قبل داره واسه یوکاریوت ها
ولی این طرف توی خارج اصن معلوم نیست سوالش چرا اینجوریه -
Farhan Honar خب در رونویسی که این تغییره کربوط به قبل رونویسه؟نه حین درسته؟
-
@Ali-Valicheki آره سوال یه جوریه . ولی با رد گزینه شاید بشه پاسخ داد. گزینه ۲ و ۴ که قطعا رد میشن.
از ۱ و ۳ هم گزینه ی ۱ عمومیت داره یعنی هر جا آنزیم داشته باشیم طبق این کنکور ، این مورد دیده میشه.
و چون سوال گفته بطور حتم ،پس گزینه ۱ هم حذف میشه -
Mahan Xodayi 2 گیج شدممم
بنظرم گزینه ۱ الزاما منظورش تغییر در فشردگی که نیست. این میزان دسترسی میتونه در اثر عوامل دیگه ای هم تنظیم بشه -
Farhan Honar ایشالا که واسه ما اینجوری گیج کننده ندن...حداقل مدلش مثل ۴۰۰ داخل باشه
-
@Ali-Valicheki اگه به ایشالله ما باشه ... ایشالله
-
Farhan Honar
#امید_داشته_باشیم -
@Ali-Valicheki
-
Farhan Honar خب در هر شرایطی میخاد دسترسش رو کم کنه پس یهو وسط کار از زیر دستش نمیدزده که قبله
-
@Ali-Valicheki اگه شانس مایه ۵۲سوال گیج کننده میدن️
-
Mahan Xodayi 2 نمی دانم نمی دانم الهی
دوراندیش
ماهان تو اسم بیضه ماهی رو شنیدی؟
یه سر به اون تاپیک سوال من درآوردی بزن ببین درست گفتم -
Farhan Honar نه بیضه ماهی نشنیدیم در حیوانات فقط بیضه پلاناریا رو خوندیم و دیدیم
-
Mahan Xodayi 2 شوخ کردم
-
Farhan Honar اقااااا ذهن مریض منو مسموم تر نکن
-
-