-
Mariya Musavi در تست 5 گفته است:
mehranmirzaei بیخشید سلیاک که که کتاب نگفته؟
مگه تو سلیاک
پرز و ریز پرز از بین نمیرن ؟گلوتن که نمیاد اینارو از بین ببره ببلکه دستگاه ایمنی اون فرد واکنش نشون داده و در واقع نوعی آلرژی یا حساسیته
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehranmirzaei خب من همون آلرژی یا حساسیت رو در نظر گرفتم ولی آیا حساسیت خود ایمنیه؟
مثلا من اگه آلرژی داشته باشم خود ایمنی محسوب میشه؟ -
mehranmirzaei خب من همون آلرژی یا حساسیت رو در نظر گرفتم ولی آیا حساسیت خود ایمنیه؟
مثلا من اگه آلرژی داشته باشم خود ایمنی محسوب میشه؟نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMariya Musavi پاسخ ایمنی هس نه خود ایمنی اخه کتاب اینارو جدا کرده
-
mehranmirzaei خب من همون آلرژی یا حساسیت رو در نظر گرفتم ولی آیا حساسیت خود ایمنیه؟
مثلا من اگه آلرژی داشته باشم خود ایمنی محسوب میشه؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMariya Musavi حساسیت هم یه نوع اختلال در دستگاه ایمنیه ولی خودایمنی نیست .
-
Mariya Musavi پاسخ ایمنی هس نه خود ایمنی اخه کتاب اینارو جدا کرده
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei الان سلیاک خودایمنی محسوب میشه؟
آقای موقاری هم نشنیدم تو کلیپ بگن خود ایمنی باشه.
البته تا جاییکه ذهنم یاری میکنه. -
Marzieh Abouei الان سلیاک خودایمنی محسوب میشه؟
البته تا جاییکه ذهنم یاری میکنه.نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMariya Musavi نه تیست
-
Mariya Musavi نه تیست
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei پس چرا جوتب گزینه دو نشد
-
مثلا من اگه آلرژی داشته باشم خود ایمنی محسوب میشه؟نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMariya Musavi در تست 5 گفته است:
مثلا من اگه آلرژی داشته باشم خود ایمنی محسوب میشه؟به این واکنشا میگن ازدیاد حساسیت
که یکی از انواعشون بیماری های خود ایمنیه -
Marzieh Abouei الان سلیاک خودایمنی محسوب میشه؟
البته تا جاییکه ذهنم یاری میکنه.Mariya Musavi خود ایمنی یعنی چی؟ یعنی دستگاه ایمنی بزنه بخشی از سلولای بدن خودمونو بکشه یا تخریب کنه تو سلیاک این هس لکن تو آلرژی که میگی سلولی نمیمیره که خود ایمنی باشه
-
Mariya Musavi خود ایمنی یعنی چی؟ یعنی دستگاه ایمنی بزنه بخشی از سلولای بدن خودمونو بکشه یا تخریب کنه تو سلیاک این هس لکن تو آلرژی که میگی سلولی نمیمیره که خود ایمنی باشه
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFaez Fateminia منم همینو میگم
و میگمکه سلیاک خود ایمنی نیستش در سطح کتاب درسی
قبلا هم این بخث رو تو کلاسینو کردم و گفته شد موضوع گنگه و تست شاید ندن ولی اگه دادن بد و بدتر انتخاب کنید۰_۰ -
Faez Fateminia منم همینو میگم
و میگمکه سلیاک خود ایمنی نیستش در سطح کتاب درسی
قبلا هم این بخث رو تو کلاسینو کردم و گفته شد موضوع گنگه و تست شاید ندن ولی اگه دادن بد و بدتر انتخاب کنید۰_۰Mariya Musavi خب به نظرم اینو الان یادبگیر که سلیاک خود ایمنیه که راحت تر تستاش رو بزنی
-
Mariya Musavi خب به نظرم اینو الان یادبگیر که سلیاک خود ایمنیه که راحت تر تستاش رو بزنی
نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFaez Fateminia چرا فک میکنید که دارم مقاومت میکنم در برابر گفته هاتون؟
یاد که گرفتم میگم با استادمون بخث کردیم سر این قضیه و از نظر علمی گفته شد که بله خود ایمنیه ولی در سطح کتاب درسی ما کنکوری ها این موضوع گنگه🥲
-
Faez Fateminia چرا فک میکنید که دارم مقاومت میکنم در برابر گفته هاتون؟
یاد که گرفتم میگم با استادمون بخث کردیم سر این قضیه و از نظر علمی گفته شد که بله خود ایمنیه ولی در سطح کتاب درسی ما کنکوری ها این موضوع گنگه🥲
Mariya Musavi نه عزیزم همچین فکری نکردم
منظورم اینه فکرتو درگیر بحث و اینا بهتره نکنی که ذهنت باز تر باشه