سردرگمی در استفاده از راه ابریشم
-
سلام
دوستان چرا وقتی تدریس رایگان و نکته و تست رایگان هست، باید راه ابریشم و غیره رو بگیرم؟ دلیلی بهم بدید که راه ابریشم بگیرم لطفا! نتیجه ی بهتری میده؟؟
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی -
سلام
دوستان چرا وقتی تدریس رایگان و نکته و تست رایگان هست، باید راه ابریشم و غیره رو بگیرم؟ دلیلی بهم بدید که راه ابریشم بگیرم لطفا! نتیجه ی بهتری میده؟؟
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی@mehdi-mosavi
سلام
باید بگم که در راه ابریشم تعداد تست زیاده و درسنامه مفصله ولی من پیشنهاد میکنم اگه دوازدهمی هستی و میخوای مدرسه بری نخر چون تعداد فیلم ها واقعا زیاده در آخر سر نمیرسید که تموم کنید اگه هم برسید زمان نمیکنید که خودتون تست بزنید. -
سلام
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی@mehdi-mosavi اولا که کاملتره،دوما مثلا منکه پارسال گرفتم راه ابریشمو واقعا بعضی درسای رایگان نبود یا اگه بود در حد کتاب بود تدریسش.خودت باید مقایسه کنی در مورد هر درس و توانایی خودت.یه نکته دیگه هم اینکه اگه راه ابریشم نگیری مجبوری کتاب تست بگیری
-
@mehdi-mosavi
سلام
باید بگم که در راه ابریشم تعداد تست زیاده و درسنامه مفصله ولی من پیشنهاد میکنم اگه دوازدهمی هستی و میخوای مدرسه بری نخر چون تعداد فیلم ها واقعا زیاده در آخر سر نمیرسید که تموم کنید اگه هم برسید زمان نمیکنید که خودتون تست بزنید.@Mr-Perfect موافقم
-
@mehdi-mosavi اولا که کاملتره،دوما مثلا منکه پارسال گرفتم راه ابریشمو واقعا بعضی درسای رایگان نبود یا اگه بود در حد کتاب بود تدریسش.خودت باید مقایسه کنی در مورد هر درس و توانایی خودت.یه نکته دیگه هم اینکه اگه راه ابریشم نگیری مجبوری کتاب تست بگیری
nazanin karima سلام عزیزم من یازدهمی هستم و میخوام دوازدهم رو بخونم بزرگسالانم و مدرسه نمیرم از این بابت وقتم زیاده ولی نمیدونم راه ابریشم رو بخرم یا نه؟
خیلیا میگن زیاده و اگر به قبل برمیگشتن نمیخریدن خیلیا هم میگن خیلی خوبه و بخر
حالا بنطر شما که خریدی ارزش خرید داره؟ پک کامل بخرم یا جدا جدا؟
لطفا با صداقت بگید آخه پولش هم کم نیست و میترسم الکی خرج کنم دست آخرم هیچی به هیچی -
@mehdi-mosavi
سلام
باید بگم که در راه ابریشم تعداد تست زیاده و درسنامه مفصله ولی من پیشنهاد میکنم اگه دوازدهمی هستی و میخوای مدرسه بری نخر چون تعداد فیلم ها واقعا زیاده در آخر سر نمیرسید که تموم کنید اگه هم برسید زمان نمیکنید که خودتون تست بزنید.@Mr-Perfect سلام. به نظرت درسنامهی این صفر تا صدا برای کنکور کفایت میکنه؟ در کنارشم از کتابای تستی تست زیاد بزنیم
-
@Mr-Perfect سلام. به نظرت درسنامهی این صفر تا صدا برای کنکور کفایت میکنه؟ در کنارشم از کتابای تستی تست زیاد بزنیم
Rohollah Hosseyni
بله خیلی ها استفاده کردن و موفق بودن -
سلام
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی@mehdi-mosavi سلام بله درست میگی مخصوصا برا درس ریاضی ک خیلی من ندیدم سوالا با راه ابریشم فرق کنه
ریاصی هست هندسه استاد کبریائی فوق العاده هست
ولی فیزیک طلوعی ی چیز دگ است دوست من ک تو الا نیس نظر منه -
nazanin karima سلام عزیزم من یازدهمی هستم و میخوام دوازدهم رو بخونم بزرگسالانم و مدرسه نمیرم از این بابت وقتم زیاده ولی نمیدونم راه ابریشم رو بخرم یا نه؟
خیلیا میگن زیاده و اگر به قبل برمیگشتن نمیخریدن خیلیا هم میگن خیلی خوبه و بخر
حالا بنطر شما که خریدی ارزش خرید داره؟ پک کامل بخرم یا جدا جدا؟
لطفا با صداقت بگید آخه پولش هم کم نیست و میترسم الکی خرج کنم دست آخرم هیچی به هیچیزینب امیدی یکم بیشتر در مورد شرایطت توضیح میدی؟سنت و رشته مورد علاقه و تاهل و اینا
-
زینب امیدی یکم بیشتر در مورد شرایطت توضیح میدی؟سنت و رشته مورد علاقه و تاهل و اینا
nazanin karima بله من متاهلم و دوتا بچه یکساله دارم و ۲۱سالمه و غیرحضوری دبیرستانم رو میخونم و امسال دوازدهم رو شروع کردم به خواندن