سردرگمی در استفاده از راه ابریشم
-
سلام
دوستان چرا وقتی تدریس رایگان و نکته و تست رایگان هست، باید راه ابریشم و غیره رو بگیرم؟ دلیلی بهم بدید که راه ابریشم بگیرم لطفا! نتیجه ی بهتری میده؟؟
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی -
سلام
دوستان چرا وقتی تدریس رایگان و نکته و تست رایگان هست، باید راه ابریشم و غیره رو بگیرم؟ دلیلی بهم بدید که راه ابریشم بگیرم لطفا! نتیجه ی بهتری میده؟؟
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی@mehdi-mosavi
سلام
باید بگم که در راه ابریشم تعداد تست زیاده و درسنامه مفصله ولی من پیشنهاد میکنم اگه دوازدهمی هستی و میخوای مدرسه بری نخر چون تعداد فیلم ها واقعا زیاده در آخر سر نمیرسید که تموم کنید اگه هم برسید زمان نمیکنید که خودتون تست بزنید. -
سلام
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی@mehdi-mosavi اولا که کاملتره،دوما مثلا منکه پارسال گرفتم راه ابریشمو واقعا بعضی درسای رایگان نبود یا اگه بود در حد کتاب بود تدریسش.خودت باید مقایسه کنی در مورد هر درس و توانایی خودت.یه نکته دیگه هم اینکه اگه راه ابریشم نگیری مجبوری کتاب تست بگیری
-
@mehdi-mosavi
سلام
باید بگم که در راه ابریشم تعداد تست زیاده و درسنامه مفصله ولی من پیشنهاد میکنم اگه دوازدهمی هستی و میخوای مدرسه بری نخر چون تعداد فیلم ها واقعا زیاده در آخر سر نمیرسید که تموم کنید اگه هم برسید زمان نمیکنید که خودتون تست بزنید.نوشتهشده در ۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Perfect موافقم
-
@mehdi-mosavi اولا که کاملتره،دوما مثلا منکه پارسال گرفتم راه ابریشمو واقعا بعضی درسای رایگان نبود یا اگه بود در حد کتاب بود تدریسش.خودت باید مقایسه کنی در مورد هر درس و توانایی خودت.یه نکته دیگه هم اینکه اگه راه ابریشم نگیری مجبوری کتاب تست بگیری
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin karima سلام عزیزم من یازدهمی هستم و میخوام دوازدهم رو بخونم بزرگسالانم و مدرسه نمیرم از این بابت وقتم زیاده ولی نمیدونم راه ابریشم رو بخرم یا نه؟
خیلیا میگن زیاده و اگر به قبل برمیگشتن نمیخریدن خیلیا هم میگن خیلی خوبه و بخر
حالا بنطر شما که خریدی ارزش خرید داره؟ پک کامل بخرم یا جدا جدا؟
لطفا با صداقت بگید آخه پولش هم کم نیست و میترسم الکی خرج کنم دست آخرم هیچی به هیچی -
@mehdi-mosavi
سلام
باید بگم که در راه ابریشم تعداد تست زیاده و درسنامه مفصله ولی من پیشنهاد میکنم اگه دوازدهمی هستی و میخوای مدرسه بری نخر چون تعداد فیلم ها واقعا زیاده در آخر سر نمیرسید که تموم کنید اگه هم برسید زمان نمیکنید که خودتون تست بزنید.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Perfect سلام. به نظرت درسنامهی این صفر تا صدا برای کنکور کفایت میکنه؟ در کنارشم از کتابای تستی تست زیاد بزنیم
-
@Mr-Perfect سلام. به نظرت درسنامهی این صفر تا صدا برای کنکور کفایت میکنه؟ در کنارشم از کتابای تستی تست زیاد بزنیم
Rohollah Hosseyni
بله خیلی ها استفاده کردن و موفق بودن -
سلام
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضینوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۴۰۱، ۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mehdi-mosavi سلام بله درست میگی مخصوصا برا درس ریاضی ک خیلی من ندیدم سوالا با راه ابریشم فرق کنه
ریاصی هست هندسه استاد کبریائی فوق العاده هست
ولی فیزیک طلوعی ی چیز دگ است دوست من ک تو الا نیس نظر منه -
nazanin karima سلام عزیزم من یازدهمی هستم و میخوام دوازدهم رو بخونم بزرگسالانم و مدرسه نمیرم از این بابت وقتم زیاده ولی نمیدونم راه ابریشم رو بخرم یا نه؟
خیلیا میگن زیاده و اگر به قبل برمیگشتن نمیخریدن خیلیا هم میگن خیلی خوبه و بخر
حالا بنطر شما که خریدی ارزش خرید داره؟ پک کامل بخرم یا جدا جدا؟
لطفا با صداقت بگید آخه پولش هم کم نیست و میترسم الکی خرج کنم دست آخرم هیچی به هیچیزینب امیدی یکم بیشتر در مورد شرایطت توضیح میدی؟سنت و رشته مورد علاقه و تاهل و اینا
-
زینب امیدی یکم بیشتر در مورد شرایطت توضیح میدی؟سنت و رشته مورد علاقه و تاهل و اینا
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin karima بله من متاهلم و دوتا بچه یکساله دارم و ۲۱سالمه و غیرحضوری دبیرستانم رو میخونم و امسال دوازدهم رو شروع کردم به خواندن