کنکور ریاضی
-
خدایی ریاضیش حرفی دربارش نمیزنم میگم هر کی عمومی میزد قبوله سر جلسه این قدر حالم بد شد مثلا ی ماه حرکت شناسی میداشتم عمومی چ رتبه ایی میگیرفتم و..... هندسه رو نگم براتون
خدا کمک کنه قبول شم فق کنکور تخصصی مارو فق فیزیک ببیند تجربیا سمت اونا نرید بنظرم هر چی شد
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
-
خدایی ریاضیش حرفی دربارش نمیزنم میگم هر کی عمومی میزد قبوله سر جلسه این قدر حالم بد شد مثلا ی ماه حرکت شناسی میداشتم عمومی چ رتبه ایی میگیرفتم و..... هندسه رو نگم براتون
خدا کمک کنه قبول شم فق کنکور تخصصی مارو فق فیزیک ببیند تجربیا سمت اونا نرید بنظرم هر چی شد
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانی عالی حسینی شیمی چطور بود؟!
از دوازدهم زیاد سوال داشت؟! -
دانی عالی حسینی شیمی چطور بود؟!
از دوازدهم زیاد سوال داشت؟!Tragic Girl سمتش نرفتم فق مسئله بلد بودم ک اونم ترکیبی با حفظی بود ک بازم نامردی فق یادم بود اکسیژن سه گانه نداره هموند زدم :)))
-
من نمیفهم واقعاا، قبل کرونا کنکور اینقدر سخت نمی گرفتند:/
... الان کرونا اومده چه سودی واسه درس داشته که دارن اینجوری میکنن
️:/
-
Tragic Girl سمتش نرفتم فق مسئله بلد بودم ک اونم ترکیبی با حفظی بود ک بازم نامردی فق یادم بود اکسیژن سه گانه نداره هموند زدم :)))
دانی عالی حسینی
چرا همه مشاورا میگن اسون بوده
یکیشون میگه درس ریاضیش مث 99 بوده و فیزیکشم خیلی اسون بوده عمومی هم اسون بوده
ولی به نظرم هرچی سخت تر باشه بهتره
چون اگه اسون باشه مثل کنکور 98 با درصدای تقریبا خوب رتبه بدی میاوردی -
دانی عالی حسینی
چون اگه اسون باشه مثل کنکور 98 با درصدای تقریبا خوب رتبه بدی میاوردی@Atefeh-99 در کنکور ریاضی گفته است:
دانی عالی حسینی
چون اگه اسون باشه مثل کنکور 98 با درصدای تقریبا خوب رتبه بدی میاوردی@ریاضیا @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
به نظر شما کنکور چطور بود؟؟ -
@Atefeh-99 در کنکور ریاضی گفته است:
دانی عالی حسینی
چون اگه اسون باشه مثل کنکور 98 با درصدای تقریبا خوب رتبه بدی میاوردی@ریاضیا @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
به نظر شما کنکور چطور بود؟؟@Atefeh-99 فیزیکش اسون نبود، متوسط بود، استاندارد، سوالای روتین و خوبی بودن
ریاضی خودم خوب نزدم. همش ولی سخت نبود، بدیش این بود محاسباتیش زیاد بود، وقت زیاد میخواست، ولی خب بعضیاشم سخت بود. پنجاه پنجاه بود به نظرم.
شبیمی به نظرم سخت بود، همش از این چندتا درسته بود و مسئله هاشم نسبتا زیاد بود و تا حدی هم سخت.
عمومیا هم راحت نبود، استاندارد و متوسط بود، فقط دینی خیلی اسون بود و عربی هم خوب بود خدایی، ادبیات هم نسبت به سالای پیش راحت تر بود، زبانم نظر نمیدم.