امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه ابریشمی های پارسال
-
دوستان من گیج شدم شما چطوز تو سالی که گذشت هم راه ابریشم میدید هم تست میزدید و مدرسه میرفتید؟ این که خیلی طول میکشید؟ تعریف راه ابریشم رو خیلی شنیدم ولی نمیدونم چطور استفاده میکردید؟(کنکور ۱۴۰۲ هستم)
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی @راه-ابریشمی-ها-شیمی -
Ali Ebrahimy من برمیگشتم نمیخریدم
همه جوانبو ببین
وقت نمیکنی حتی تست برسی که بزنی
همش درسنامه که اونم نتیجه نمیده
با مدرسه که اصلا نمیرسی
فارغ التحصیلم باشی باید هرروز بدون وفقه بیش از8-9ساعت بخونی تا برسی
کپی جزوه ها هم مهمه که خیلی وقتتو میبره
اپدیت شدنا هم
از اون ورق همیشه باید نت داشته باشی و وصل باشی که مدیریت کردنشم سخته
بنظرم نخر هرجا مشکل داشتی صفرتاصدنگاکن
کاش حرفامو نپاکن که واقعیته
من به فنا رفتم -
Ali Ebrahimy ببینید هر کسی به خودش بستگی داره!!!! راه ابریشم تو هر فرسنگ بالغ بر ۴۰۰ تا تست داره و شعار هم همینه که دیگه نیازی به کتاب تست هم ندارید!! حالا بازم میگم که هر کس به خودش ربط داره!! یکی لامبورگینی داره ولی افسردگی میگیره و خودکشی میکنه ولی یکی با یه پیکان جوانان عشق دنیا رو میکنه!!
-
Matin Mousavi 1 سال قبل که من همینجوری میپرسیدم کاش یکی هم نکات منفیشو میگفت
فقط نکات مثبتشو نگید
اگه انصاف داشته باشید...
منم نکات مثبتشو تایید میکنم و میگم بی همتاست ولی فقط اینم نیس -
Matin Mousavi 1 درسته که خوبه و عالیه ولی مشکل تایم استفاده هست دقیقا چیزی که من به عنوان سوال مطرحش کردم برا همین تاپیکش کردم که ببینم از لحاظ تایمی چطور بوده یعنی فرصت دیدن کلیپ ها و حل تست همراه با مدرسه چطور هست که ظاهرا پارسالی ها نرسیدن حالا دوستان بیشتری هم نظر میدن
-
Ali Ebrahimy
سلام منم پیشنهاد نمیکنم به شخصه با اینکه خیلی باکیفیته ولی چون خیلی وقت گیره و به خیلی چیزا ممکنه نرسه و اعصاب آدم خیلی خورد میشه
برگردم عقب به هیچ وجه نمیخرمش ولی دیگه آب از سر ما گذش:) -
Maryam Mousavi دانش آموزان آلاءreplied to mahdi abdollahpour on آخرین ویرایش توسط Maryam Mousavi انجام شده
mahdi abdollahpour سلام .ببخشید خب شما احتمالا برای همه درسا استفاده کردین.میتونستین برا دوسه تا درس که خیلی ضروریه و ضعف داشتین استفاده کنین نه همه درسا . واقعیت اینه که هیچ منبع آموزشی کامل نیست این ما هستیم که باید خودمون کاملش کنیم .مگرنه اینهمه آدم دارن راه ابریشم و خیلی پک های دیگه استفاده میکنن .و اینکه خب مثلا کنکوری ۱۴۰۲ میتونه برا ۴۰۱ رو بخره و اصلا منتظر اومدن یا نیومدن فیلما نباشه و بشینه طبق برنامه فیلمهای از قبل ضبظ شده رو ببینه
-
Ali Ebrahimy خب اینم میگم مثلا یکی توانایی ۱۴ ساعت خوندن رو داره و یکی با ۶ ساعتم خسته میشه!!
-
Ali Ebrahimy سلام
من که برای دوازدهم رفتم مدرسه غیرانتفاعی پول دادم مدرسم رو عیرحصوری ثبت نام کردند
خودشون همه نمره های ترم یک رو بهم دادند و من اصلا سر هیچ کلاسی نرفتم و فقط ترم دو رفتم امتحان نهایی دادم
و دیگ مدرسه نبود
فقط راه ابریشم و تستو در اینطورت بنظرم خوبه
ولی باید مدیریت کنی و سرعتت بالا باشه
فیلما رو 2 برابر سرعت ببین
اینکه فقط درسنامه ببینی و تست نزنی نمیشه
اینک چون فیلمه بگی امروز نبینم فردا ببینم نمیشههمین
اگ مدیریت کنی
تست بزنی
خیلی عالیهفقط تنها عیبش اینه که ای کاش تست هاش یه پاسخنامه تشریحی هم داشت چون چک کردن پاسخنامه همه تست ها با فیلم مشکله
این بنظرم اومدباز هم دو دوتا چهارتا کن ببین حسنش بیشتره یا ضررش
-
سلام توصیه ام اینه که اگه نیاز دارین فقط دو سه تا از درساش رو تهیه کنید فقط و فقط اونایی که به نظرتون به دردتون میخوره و اینکه بلافاصله پس از خرید محصول حتما حتما نسخهpdf جزوات رو خودتون بیرون پرینت بگیرین تا بتونید ازش استفاده کنید و هیچ وجه منتظر نمودید که آلا خودش جزوات رو چاپ کنه بعد بخرین چون اینطور خیلی وقتتون هدر میره و هزینه پرینت جزوات رو هم به هزینه های کنکوری تون اضافه کنید و همه جوانب رو بسنجید
( پارسال من جزوات تمام دروس راه ابریشم رو پرینت سیاه و سفید گرفتم و حدود ۱.۵ میلیون شد)
در کل راه ابریشم محصول خوبی هست و برخی معلماش هم از عالی عالی تر هستن مثل آقای طلوعی برای فیزیک و آقای حسینی برای فارسی
من واقعا از معلمان دروس عمومی راضی بودم و به نظرم بهترین بودن و واقعا میشه باهاشون بهترین نتیجه رو گرفت. -
پریسیما پناهی سلام
با روزی میانگین 10ساعت چقدر طول میکشه تموم بشه و اینکه مثلا بعد فرسنگ یک فصل یک دهم و قسمتی از دوازدهم هست
تست موضوعی بزنم یعنی دهم خودنم تست دهم
یا فرسنگی ؟ -
من مدرسه نمیرفتم اگه میرفتم اصلا اصلا نمیشد جلو رفت چون خیلی تعداد فیلم ها زیاده
-
Mr. Perfect منم مدرسه نمیرم و امسال میخوام دوازدهم رو بخونم لطفا خواهش میکنم بگید از راه ابریشم راضی بودید؟تونستی همه رو جمع بندی کنید؟ ارزش خرید پک کامل داره ؟ اگر که نداره پس لطفا همون کتابهایی که تدریسش خوب بود و راضی بودید بگید تا تهیه کنم لطفا ممنون میشم اگه وقت بذارید و جواب بدید آخه خیلی سردر گم هستم
-
Shayan Eskandari در راه ابریشمی های پارسال گفته است:
پریسیما پناهی سلام
با روزی میانگین 10ساعت چقدر طول میکشه تموم بشه و اینکه مثلا بعد فرسنگ یک فصل یک دهم و قسمتی از دوازدهم هست
تست موضوعی بزنم یعنی دهم خودنم تست دهم
یا فرسنگی ؟والا بستگی به پیشروی داره بستگی داره که شاید شما قبل اون درس و بلد باشید و یه راست برید سراغ تست و دیگه درسنامه نبینین بعدشم خیلی به فکر تموم کردن نباشید با آزمون ها جلو برید و در این مسیر سعی کنید کمال استفاده رو از راه ابریشم کنید و به نظرم اونقدر تست داره که نیاز به منبع تستی دیگه نباشه.
متوجه سوال بعدی شما هم نشدم معمولا در پایان هر فرسنگ یک سری تست مربوط به مطالب اون فرسنگ اورده شده و در آخر هر فرسنگ هم سه کنکورچه دارهتست های آموزشی در خلال درسنامه حل میشه و یا اینکه چند تست در قالب تست آموزشی در قسمت حل تست ها هست که استاد بعد تدریس اونا رو حل میکنه بعدش میرسیم به تست های تسلط که تعداد زیادی تست هست و از هر تیپ تستی اورده شده .
بعد از حل تست های تسلط سه کنکورچه داریم که حدود ۲۵ الی ۵۰ تست داره و برای روز های قبل از آزمون مناسب هست و میشه باهاشون تمام مطالبی که تو اون فرسنگ خونده شده رو جمعبندی کرد
در کل استفاده از اینها و انجام دادن همشون تلاش و کوشش فروان لازم داره و شما نبايد خسته بشی -
پریسیما پناهی
خیلی ممنون
سوال من این بود
نگاه الان فرسنگ یک زیست
فصل اول دهم و قسمتی از دوازدهم داره
سوال من اینه بعد دیدن فصل اول دهم خودم تست جدا گانه بزنم یا
تمام فرنسنگ رو نگاه کنم بعد تست های کلی رو بزنم -
Shayan Eskandari نه بعد ز دیدن هر درس و یادگیری هر مطلب شما باید بری از اون درس تست بزنید و اینکه اگر صبر کنید کل درسنامه فرسنگ رو تموم کنید بعد برید سر تست خیلی مشکل پیش که اولا با حجم زیادی تست روبه رو میشید دوم چون از مطالبی که خوندین تست حل نکردین امکان فراموشی و تثبیت نشدن یارگیری هست و سوم اینکه بلافاصله بعد از یادگیری مطلب باید رفت سراغ تست و هیچ وجه به روز های آینده موکول نکرد به خصوص در درس های اختصاصی و یه مشکلی که در راه ابریشم هست اینه که باید بری تست های اون درس رو از توی کل اون تست ها پیدا کنی و حل کنی
-
پریسیما پناهی خیلی خیلی سپاسگزارم
پس تست رو از کتاب های تست بزنم جدا بزنم درستع؟
آخه تست های راه ابریشم که پایان هر فرسنگ هست ترکیبی هست -
سلام
من نمی خوام فاز نصیحت بگیرم ، ولی اصلا به این که چطوری برسونم فکر نکن ! فیلم هارو می تونی بذاری رو دور تند ، دور دو سه یا حتی بعضا من دور چهار میذاشتم می دیدم ، با هندزفری قابل فهم هم بود ، زمان زیادیه از اول مهر تا روز کنکور ، منتهی منم به جرئت میگم تا عیدم رو با همین مزخرفات که چطوری برسونم و چطوری تست بزنم ، مدرسه دارم نمیشه و این حرفا حیف کردم ، خوندم ولی اینقدر که به این فکر کردم که این تست های اصلا کافی هست زدم یا نه که بازده مناسبی نداشت .
موفق باشی