چرا من اینجوریم
-
نمیدونم چرا اینجوریم من ...
بعضی وقتا مثل الان وقتی دست میزنم به دفتر زیست مغزم درد میگیره در حالی که صبح داشتم زیست میخوندم و نیست که بگم خیلی خوندم که بخاطر اون باشه . واقعا نمیدونم چرا اینجوریم ... بخاطر همین حالم خرابه یخورده :crying_cat_face: -
اگه برین از مامانتون بپرسین حتما میگن از بس گوشی دستتونه😐😂
-
Farideh Khangah در چرا من اینجوریم گفته است:
گوشیم رو میذارم کنار خودشون که بدونن سرم توی گوشی نیست...
-
بعضی وقتا مثل الان وقتی دست میزنم به دفتر زیست مغزم درد میگیره در حالی که صبح داشتم زیست میخوندم و نیست که بگم خیلی خوندم که بخاطر اون باشه . واقعا نمیدونم چرا اینجوریم ... بخاطر همین حالم خرابه یخورده :crying_cat_face:محمد فواد در چرا من اینجوریم گفته است:
بعضی وقتا مثل الان وقتی دست میزنم به دفتر زیست مغزم درد میگیره در حالی که صبح داشتم زیست میخوندم و نیست که بگم خیلی خوندم که بخاطر اون باشه . واقعا نمیدونم چرا اینجوریم ... بخاطر همین حالم خرابه یخورده :crying_cat_face:سلام
یعنی نمی تونید دوباره بخونید؟ -
محمد فواد در چرا من اینجوریم گفته است:
بعضی وقتا مثل الان وقتی دست میزنم به دفتر زیست مغزم درد میگیره در حالی که صبح داشتم زیست میخوندم و نیست که بگم خیلی خوندم که بخاطر اون باشه . واقعا نمیدونم چرا اینجوریم ... بخاطر همین حالم خرابه یخورده :crying_cat_face:سلام
یعنی نمی تونید دوباره بخونید؟@sania-Andiravan در چرا من اینجوریم گفته است:
محمد فواد در چرا من اینجوریم گفته است:
یعنی نمی تونید دوباره بخونید؟بعضی وقتا یهویی اینجوری میشم ... اصلا نمیدونم چرا
-
م محمد فواد marked this topic as a question on
-
م محمد فواد has marked this topic as solved on
-
م محمد فواد marked this topic as a regular topic on