7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
کنکورتون چطور بود؟
-
از نظر من که هیولا بود شما چی
-
Eshagh Saki عمومیاش که خیلی ساده بود یجور که قبل جلسه فک میکردم دینی نمیتونم بیشتر از ۱۶ یا ۱۷ تا بزنم ولی بیشتر شد / تو اختصاصیا هم میشد از ریاضی 23 یا 24 تا سوال ساده درآورد و حل کرد ؛ زیستشم که خیلی خوب بود سطحش (اذیت نمیکرد و میشد روون تستارو زد) .
برا فیزیک هم که دیگه حرفی نمیمونه (فرمول و جایگذاری) ! فقط سوالای حرکت شناسیش از بقیه فصلا سطحش بالاتر بود (نه اینکه سخت باشه فقط از اونا بیشتر زمان میخواست) .
شیمی هم میشد بیست تا سوالشو جواب داد تو وقت خودش ؛ فقط باید میگشتی سوالای راحتشو پیدا میکردی .
برا زمین هم نظری ندارم : |
کلا نظرا متفاوته و هرکی نسبت به سطح خودش میگه . -
زیستش که خیلی سخت بود
-
Disgustion 1 با جرأت میتونم بهت بگم اگه 100% از صحت جواب های پاسخنامه مطئنی , نونت تو روغنه ایشالا یه ماه دیگه جواب زحمتاتو به بهترین شکل میگیری
-
Bahar Gh افتضاح بود , من به شخصه برنامه رو میخوام بریزم واسه یه سال دیگه درس خوندن حالا بیا و ترمیم معدل شرکت کن
-
Eshagh Saki من که اصلا نمیفهمیدم منظور سوالات ومن سال بعد
-
Eshagh Saki ایشالا به وقوع بپیونده
-
Eshagh Saki زیست سخت بود ولی بقیه درسا از کنکور پارسال آسون تر بود
-
Mohammad Lotfi 0 اتفاقا زیست خوب بود. تنها درس سخت کنکور ریاضی بود.
-
به نظر من هم ریاضی سخت بود ، عمومیا که روون و مناسب بودن ، حتی شخصی توی زبان منی که با خودم میگفتم عمرا بتونم حتی دو تا سوال جواب بدم تونستم حدود نصف سوالات رو حل کنم . توی تخصصی ها ام به نظرم همه شون به جز ریاضی قابل حل بودن ، ریاضی ام من کلا ضعیف هستم تا حدودی به خاطر این هم بود احتمال داره بقیه دوستان بهتر از پس اش بر اومده باشن
-
Matin Mousavi 1 ریاضی برای من خیلی راحت تر از زیست بود
-
-