جزوه راه ابریشم شیمی
-
سلام دوستان جزوه راه ابریشم آقای پویان نظر چند صفحه هستش؟! چون تو سایت ناموجود شده میخوام یه برآوردی بکنم ببینم قیمت پرینتش چقدر در میاد تقریبا ممنون
دانش-آموزان-آلاء راه-ابریشمی-ها-شیمی -
درود فک کنم هزار صفحه
-
سلام دوستان جزوه راه ابریشم آقای پویان نظر چند صفحه هستش؟! چون تو سایت ناموجود شده میخوام یه برآوردی بکنم ببینم قیمت پرینتش چقدر در میاد تقریبا ممنون
دانش-آموزان-آلاء راه-ابریشمی-ها-شیمیعلیرضا یزدان پناه الان نگاه کردم دقیق ۹۶۱ ص
-
علیرضا یزدان پناه الان نگاه کردم دقیق ۹۶۱ ص
پریسیما پناهی چقدر زیاده پرینت کردنش اصلا به صرفه نیست
چاپ شده بخریم ارزون تر در میاد -
دانش-آموزان-آلاء راه-ابریشمی-ها-شیمیعلیرضا یزدان پناه سلام. میتونی تو همون گوشی درس بخونی؟ از این قلم لمسی ها بخری ارزون تر در میاد. ولی باید کشش داشته باشی فقط تو گوشی یا تبلت بخونی
-
سلام من دارمش امسال کنکور دادم . خواستی دست 2 بات حساب میکنم
-
سلام من دارمش امسال کنکور دادم . خواستی دست 2 بات حساب میکنم
Mohammadreza Dehnavy
سلام هزینه اش چقدر در میاد؟ چه منطقه ای هستید؟ -
Mohammadreza Dehnavy
سلام هزینه اش چقدر در میاد؟ چه منطقه ای هستید؟Shayan Eskandari من دقیق نمیدونم بنظرم خود آلا باید تعیین کنه
-
Mohammadreza Dehnavy
سلام هزینه اش چقدر در میاد؟ چه منطقه ای هستید؟Shayan Eskandari
شما پارسال چقدر خریدید؟
معمولا جنس دست ۲ پایین تر از قیمت خرید هست -
Shayan Eskandari
شما پارسال چقدر خریدید؟
معمولا جنس دست ۲ پایین تر از قیمت خرید هستShayan Eskandari من همه رو تقریبا یک میلیون وسیصدهزار تومن خریدم
شما چه درس هایی رو میخوایی؟ -
Shayan Eskandari من همه رو تقریبا یک میلیون وسیصدهزار تومن خریدم
شما چه درس هایی رو میخوایی؟Mohammadreza Dehnavy من فقط کتاب شیمی
-
Mohammadreza Dehnavy من فقط کتاب شیمی
Shayan Eskandari بنظرم صبر کن تا خودموسسه یه برنامه ریزی بکنه من بهشون توی اینستاگرام پیام دادم
-
Shayan Eskandari بنظرم صبر کن تا خودموسسه یه برنامه ریزی بکنه من بهشون توی اینستاگرام پیام دادم
Mohammadreza Dehnavy
دیر میشه،،،شما تهران هستید؟ -
Mohammadreza Dehnavy
دیر میشه،،،شما تهران هستید؟Shayan Eskandari خیر شهرکرد
-
Shayan Eskandari خیر شهرکرد
Mohammadreza Dehnavy برای همین هست که میگم خود موسسه الا باید واسطه قرار بگیره
-
سلام من کل کتابای راه ابریشم رو دارم . بخوام بگم کلا ازشون استفاده نکردم . عمومی ها کلا دست نخوردست و مثل روز اولشه ، حتی کتر از 10 صفحه توش خط خوردگی داره و جلدش و صفحه هاش کاملا نو هست برای تخصصی ها ، شیمی 85% صفحه هاش سفیده و اونایی که نوشته شده اصلا نیاز به ویدیو دیدن نیست انثدر که کامل جزوه رو پر کردم برای زیست فقط توش هایلات کشیدم و یکم هم چسبه کتاب کنده شد ولی سالمه ، برای ریاضی اونم مثل عمومی ها اصلا دست نخورده و کاملا نو هست حتی کمتر از 10 صفحه خط خوردگی داره برای فیزیک هم مثل ریاضی ، کتاب کاملا سالمه فقط خاک خورده اونم نه زیاد چون تمیزشون میکردم ... با حداقل قیمت میدم .
-
دانش-آموزان-آلاء راه-ابریشمی-ها-شیمیعلیرضا یزدان پناه قیمت پرینت از دست دوم بیشتر در میاد . تازه اگر پرینت هم بگیری سفید سیاهه ... من کل کتابارو دارم حتی شیمی که کاملا سالمه حتی 85% کتاب سفیده شایدم بیشتر .. با حداقل قیمت میدم ...
-
علیرضا یزدان پناه قیمت پرینت از دست دوم بیشتر در میاد . تازه اگر پرینت هم بگیری سفید سیاهه ... من کل کتابارو دارم حتی شیمی که کاملا سالمه حتی 85% کتاب سفیده شایدم بیشتر .. با حداقل قیمت میدم ...
Sarah Hamidi حداقل چقدر هست ؟
-
Sarah Hamidi حداقل چقدر هست ؟
Shayan Eskandari ریاض رو الان تو سایت چی بخونم با تخفیف زده 73 تومن من 55 میتونم بدم اما اگه باهاش اوکی بودی میتونم کنر هم بدم
-
Shayan Eskandari ریاض رو الان تو سایت چی بخونم با تخفیف زده 73 تومن من 55 میتونم بدم اما اگه باهاش اوکی بودی میتونم کنر هم بدم
Sarah Hamidi شیمی چطور