بابا پس راه ابریشم 2 کی میاد
-
سلام بچهها وقتتون بخیر
درباره برنامههای آلاء برای کنکور ۱۴۰۲ و اینکه راه ابریشم قراره چطور باشه طی چند روز آینده اطلاعیه خواهیم زد و اعلام میکنیم.
ممنون از صبوری و همراهیتون🌹 -
اینطور که معلومه امسال از آلا چیزی کاسب نیستیم
-
راه ابریشم امسال تابستون میاد که بتونیم بخونیم؟!۱۴۰۲
-
بچه ها یه خبر خوب
طبق مصوبه دولت کنکور ۴۰۲ چیزی تغییر نمیکنه
🎥 سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۲ اعمال نمیشود🔹خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: در جلسه روز پنجشنبه کمیسیون اصل ۹۰ با رئیسجمهور تصویب شد که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی برای کنکور سال۱۴۰۲ که تاثیر سوابق تحصیلی بود اعمال نشود.
@Farsna -
بچه ها یه خبر خوب
طبق مصوبه دولت کنکور ۴۰۲ چیزی تغییر نمیکنه
🎥 سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۲ اعمال نمیشود🔹خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: در جلسه روز پنجشنبه کمیسیون اصل ۹۰ با رئیسجمهور تصویب شد که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی برای کنکور سال۱۴۰۲ که تاثیر سوابق تحصیلی بود اعمال نشود.
@Farsnaعه اینو منم یک جاي دیگم خوندم.
یعنی راسته؟ -
عه اینو منم یک جاي دیگم خوندم.
یعنی راسته؟@jahad-128 آره خداروشکر
-
@jahad-128 آره خداروشکر
خدارشکر.
ان شاء الله که هیمن باشه تغییرش ندن. -
سلام لطفا یکی از ادمین ها مشخص کنه که راه ابریشم ۲ کی میاد
Amirreza Soltani من به پشتیبانی پیام دادم گفت اواسط تیر توی کانال تلگرام و اینستا زمان دقیق رو واستون میگیم
فعلا باید صبوری کنیم و در حد دوره کردن کتابا شروع کنیم تا ابریشم برسه به دستمون -
خدارشکر.
ان شاء الله که هیمن باشه تغییرش ندن.@jahad-128 ان شاءالله
کاش حالا که ما کنکور داریم دیگه نگرانی و استرس این یه مورد از دوشمون برداشته بشه -
Amirreza Soltani من به پشتیبانی پیام دادم گفت اواسط تیر توی کانال تلگرام و اینستا زمان دقیق رو واستون میگیم
فعلا باید صبوری کنیم و در حد دوره کردن کتابا شروع کنیم تا ابریشم برسه به دستمونزینب امیدی با این وضع فکر کنم برنامه های آلا هم بهم ریخته و شاید تاخیر بدن به راه ابریشم
-
زینب امیدی با این وضع فکر کنم برنامه های آلا هم بهم ریخته و شاید تاخیر بدن به راه ابریشم
Reza A 0
سلام برنامه آلاء بهم نریخته،
بلکه خیلی خفن تر از قبل میشه
(هم محتوا و هم برنامه ریزی)
منتهی باید کمی صبر داشته باشیم و تو این مدت اهداف کوتاه مدت و میان مدت رو بچینیم و ترجیحا یه مسافرت ۲ یا ۳ روزه بریم
(چون تو سال کنکور دیگه از این خبرا نیس)
من یقین دارم که این دفعه راه ابریشم بهترین خودشو ارائه میده
(با اینکه خودم قدیمی شو گرفتم و الان شروع کردم)
ولی هرکس میل خودشه...! -
در ضمن سال پیش برنامه راه ابریشم از ۲۶ تیر شروع شد
ولی قطعاً امسال اینجوری نیست -
Reza A 0
سلام برنامه آلاء بهم نریخته،
بلکه خیلی خفن تر از قبل میشه
(هم محتوا و هم برنامه ریزی)
منتهی باید کمی صبر داشته باشیم و تو این مدت اهداف کوتاه مدت و میان مدت رو بچینیم و ترجیحا یه مسافرت ۲ یا ۳ روزه بریم
(چون تو سال کنکور دیگه از این خبرا نیس)
من یقین دارم که این دفعه راه ابریشم بهترین خودشو ارائه میده
(با اینکه خودم قدیمی شو گرفتم و الان شروع کردم)
ولی هرکس میل خودشه...!Sadegh Abbasian منظورم اینه بود که حالا دوباره نظر شون عوض شده و تاثیر معدل لغو کردند ممکنه آلا رو همون مصوبه حساب کرده بود و الان دوباره باید برنامه بچینه
-
Sadegh Abbasian منظورم اینه بود که حالا دوباره نظر شون عوض شده و تاثیر معدل لغو کردند ممکنه آلا رو همون مصوبه حساب کرده بود و الان دوباره باید برنامه بچینه
-
هر منبع دیگه ای که اعلام کرده بجز سایت رسمی سازمان سنجش، حرفش صحت درستی نداره
(حذف عمومی ها قطعیه + تاثیر معدلم که همیشه بوده) -
Reza A 0
آره اینو قبول دارم -
هر منبع دیگه ای که اعلام کرده بجز سایت رسمی سازمان سنجش، حرفش صحت درستی نداره
(حذف عمومی ها قطعیه + تاثیر معدلم که همیشه بوده)Sadegh Abbasian باشگاه خبرنگاران هم گفته مثل اینکه مصوبه کمیسیون اصل ۹۰ و رییس جمهوره قرار شده ۴۰۲ آخرت نشه ولی از ۴۰۳ اجرا شه
-
Sadegh Abbasian باشگاه خبرنگاران هم گفته مثل اینکه مصوبه کمیسیون اصل ۹۰ و رییس جمهوره قرار شده ۴۰۲ آخرت نشه ولی از ۴۰۳ اجرا شه
-
Reza A 0
تو این مملکت حرف زیاد زده میشه ولی کو عمل🙄 -
Reza A 0
تو این مملکت حرف زیاد زده میشه ولی کو عمل🙄این پست پاک شده!