سوال مشاوره ای اضطراری
-
سلام
دوستان من تقریبا از اول تیر شروع کردم به دیدن فیلمای صفر تا صد و نکته و تست دهم از الا چون سال بعد کنکور دارم ولی تازه رسیدم به فصل یک هر کدوم از چهار درس تخصصی و احساس میکنم خیلی کند پیش میره. یعنی میخواستم این ماه دهم رو ببندم برم برای یازدهم و دوازدهم حالا میبینم قراره کل تابستونمو بگیره/:
دوستان روزانه چقدر باید بخونم و چه تغییری در برنامه ام بدم؟ روزانه هم تا 7 ساعت کشش خوندن تخصصی دارم. -
سلام
تاپیک که میزنید بعدش با توجه به موضوع سوالتون گروهی رو تگ کنید تا برای اعضای اون گروه نوتیف ارسال بشه و سوالتون بیشتر دیده بشه.
موفق باشید
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
دوستان من تقریبا از اول تیر شروع کردم به دیدن فیلمای صفر تا صد و نکته و تست دهم از الا چون سال بعد کنکور دارم ولی تازه رسیدم به فصل یک هر کدوم از چهار درس تخصصی و احساس میکنم خیلی کند پیش میره. یعنی میخواستم این ماه دهم رو ببندم برم برای یازدهم و دوازدهم حالا میبینم قراره کل تابستونمو بگیره/:
دوستان روزانه چقدر باید بخونم و چه تغییری در برنامه ام بدم؟ روزانه هم تا 7 ساعت کشش خوندن تخصصی دارم.@mehdi-mosavi درود
لازم نیست برا هردرسی کل کلیپاشو ببینی
کتابو بخون ، تست بزن، ((اگر )) بازم مشکلی بود ، از کلیپا استفاده کن
. -
سلام
دوستان روزانه چقدر باید بخونم و چه تغییری در برنامه ام بدم؟ روزانه هم تا 7 ساعت کشش خوندن تخصصی دارم.@mehdi-mosavi @دوازدهم
-
@mehdi-mosavi درود
لازم نیست برا هردرسی کل کلیپاشو ببینی
کتابو بخون ، تست بزن، ((اگر )) بازم مشکلی بود ، از کلیپا استفاده کن
.@سینا-0 خب دروس تخصصی رو اصلا با کتاب نمیفهمم یعنی نمیشه فهمید /:
-
سلام
دوستان روزانه چقدر باید بخونم و چه تغییری در برنامه ام بدم؟ روزانه هم تا 7 ساعت کشش خوندن تخصصی دارم.@mehdi-mosavi سلام وقت بخیر
شما اگه بخواین برای همه ی دروس اختصاصی از فصل اول تا آخر فیلم ببینین معلومه که خیلی ازتون زمان میگیره و حتی دیگه نمیرسین تست بزنین
استفاده درست از فیلم های آموزشی به این صورته
که اول شما مثلا شروع میکنین یک فصل از فیزیک رو با درسنامه میخونین و تست بزنین اما مثلا توی یه مبحث مشکل پیدا میکنین و اصلا نمی تونین خودتون پیش روی کنین اون موقع زمان فیلم دیدن شما از همون مبحثه نه کل فصل
دقت داشته باشین که شما اول باید خودتون مطالعه کنین هر جا دیدین که دیگه خیلی مشکل دارین نوبت فیلم دیدنه -
@سینا-0 خب دروس تخصصی رو اصلا با کتاب نمیفهمم یعنی نمیشه فهمید /:
@mehdi-mosavi
خب براهمین گفتم کتاب و ((تست))
با تست یاد بگیر ،یکی یکی ، پنجتا پنجتا تست بزن و تحلیل کن (اون یکی یکی و پنجتا پنجتا مثال بود ، منظور یه تعداد کمه)اصلا همش بشه نزده و غلط ولی تو تحلیلا کمکم میفهمی اوضاع چطوره و به قولی قلقش دستت میاد و خب اینطوری هم تست زدی و هم یادگرفتی ، اگر بازم نشد ، کلیپ
و اینکه شما الان داری دهم و یازدهمو میخونی ، خب اینارو تو مدرسه ، یه چیزایی که یاد دادن بهتون ، دوازدهم نیست که بگی چون مباحث جدیده فقط باید کلیپاشو دید
حالا این نظر من بود ، نظر بقیه دوستان رو هم ببینید
. -
سلام
دوستان روزانه چقدر باید بخونم و چه تغییری در برنامه ام بدم؟ روزانه هم تا 7 ساعت کشش خوندن تخصصی دارم.@mehdi-mosavi ببین اگه بخوای برای ۴ تا درس فیلم ببینی رک بگم اصلا نمریرسی اگرم برسی بدرد نمیخوره به نظرم از درسنامه یا یک معلم خوب با حجم معقول تدریس در هفته( ۳ الی ۴) و تمرین بسیاررررر زیاد مخصوصا تو فیزیک ریاضی باییید شما دست به قلم شید ( معلم و کتاب من تو تاپیک های دیگه گفتم خواستید ببینید) و اصلا هم عجله نکنید که باید درسا تا اسفند تموم شه تا اردیبهشت هم کشید اگه کیفیت باشه عالیه( من خودم به خاطر مشاور نادانم که میگفت تا عید تموم کن کیفیتم خیلی بد شد) موفق باشید ..سوالی داشتی در خدمتم
-
سلام
دوستان روزانه چقدر باید بخونم و چه تغییری در برنامه ام بدم؟ روزانه هم تا 7 ساعت کشش خوندن تخصصی دارم.@mehdi-mosavi سلام
یادش بخیر اینم یکی از سوالای من بود پارسال
ببینید،باید نیاز خودتونو پیدا کنید که مثلاً به کدوم درس،به ویدیو آموزشی نیاز دارید
مثلاً یکسری از فصل های کتاب،اصلا نیازی به دیدن ویدئویهای کمک درسی ندارن
مثلاً همین فصل یک زیست دهم
بعضی فصول هم هستن که اگه خودتون چند دور مرور کنید و تست زیاد بزنید(چیزی که استاد موقاری خیلی بهش تاکید داشتن،همین بحث تست زیاد زدن بود)،دیگه نیازی به ویدیو آموزشی نیست -
سلام
دوستان روزانه چقدر باید بخونم و چه تغییری در برنامه ام بدم؟ روزانه هم تا 7 ساعت کشش خوندن تخصصی دارم.@mehdi-mosavi سلام منم مانند شما هستم. ولی من خودم درس زیست که تورق سریع داره رو از آلا نگاه میکنم و باقی دروس رو خودم از روی کتاب و جزوه میخونم و برای مرور، تست های زده شده در صفر تا صد رو نگاه میکنم و من که از ۲ تیر شروع کردم تقریبا ۷۵٪ دهم را تا الآن مرور کردم