شرح وضعیت
-
سلام
دوستان من دهم و بازدهم و رو شروع کردم و دارم پیش میرم و تو هر درس تست های زوج رو میزنم ولی فعلل کمک درسی های سطح مقدماتی مثلا خیلی سبز.... الان چطوری خودم رو به کمک درسی های سخت برسونم میترسم وقت نباشه چون دواردهم هم کلاساش رو شروع کردم
به نظرتون فعلا زوج ها کافیه؟
در ضمن اخر هر درس میخوام ازمون جامع بزنم شما چه کتابی رو توصیه میکنین؟
ممنون میشم به سوالام جواب بدین@fazel-zakeri سلام
منم دهم رو دارم میخونم ولی خودت درسنامه داری؟ یا ویدیو اموزشی از الا میبینی -
@fazel-zakeri سلام
منم دهم رو دارم میخونم ولی خودت درسنامه داری؟ یا ویدیو اموزشی از الا میبینی@mehdi-mosavi سلام با درسنامه میرم جلو
-
-
@fazel-zakeri شرمنده اعتبار برای گفت وگو ندارم ولی اینجا بپرسم اوکیه؟
من الان دارم برای چهار تا درس تخصصی دهم از الا نگاه میکنم خیلییییی طول میکشه نمیدونم چه کنم به یازدهم و دوازدهم برسم درسنامه سریع تر هم هست؟ مثلا درسنامه خودت چیه -
@fazel-zakeri شرمنده اعتبار برای گفت وگو ندارم ولی اینجا بپرسم اوکیه؟
من الان دارم برای چهار تا درس تخصصی دهم از الا نگاه میکنم خیلییییی طول میکشه نمیدونم چه کنم به یازدهم و دوازدهم برسم درسنامه سریع تر هم هست؟ مثلا درسنامه خودت چیه@mehdi-mosavi
دشمنتون شرمنده عزیز ببینید من تو زیست و شیمی کتاب رو میخونم و تو هر کدومم مثلا تو زیست از کتاب تصویری قلم چی استفاده میکنم و به صورت تکمیلی تر شکل های کتاب رو بررسی میکنم.
ولی تو شیمی چون قبلا درسنامه مبتکران رو تکمیلی تر خونده بودم الان فقط تست ها رو میزنم زیر نکته ها خط میکشم
تو فیزیک که خودتونم میدونین درسنامه زمان بر نیست و میتونین با یه درسنامه کوتاه راحت برین کلی تست کار کنین
ریاضی هم هر کنک درسی داشتین بنا به صلاح دید خودتون درسنامه اش رو بخونین و بعد شروع به تست کنین
تست کار کردن به از درسنامه خوندن!
اابته هر دو مهمن ولی تست واقعا یه چیز دیگه هست
اخر فصل ام تستای جامه کار کنین مثلا یه ازمون ۲۰ سوالی بدین ببینین در چه وضعیتن... که من نمیدونم دقیقا کدوم کتاب جامع رو کار کنم
فصل ازمون یا موج ازمون ؟ که از دوستتن پرسیدم امیداارم کمکم کنن -
بازم به عنوان یه همراه در این سفر خطیر ولی خوش فرجام اگه سوالی داشتین دریغ نکنین و بپرسین
-
سلام
دوستان من دهم و بازدهم و رو شروع کردم و دارم پیش میرم و تو هر درس تست های زوج رو میزنم ولی فعلل کمک درسی های سطح مقدماتی مثلا خیلی سبز.... الان چطوری خودم رو به کمک درسی های سخت برسونم میترسم وقت نباشه چون دواردهم هم کلاساش رو شروع کردم
به نظرتون فعلا زوج ها کافیه؟
در ضمن اخر هر درس میخوام ازمون جامع بزنم شما چه کتابی رو توصیه میکنین؟
ممنون میشم به سوالام جواب بدین@fazel-zakeri سلام وقت بخیر
برای رسیدن به منابع پیش رفته که پرسیدین...ببینین در دروسی مثل فیزیک یا ریاضی این طور نیست که شما یک فصل رو تموم کنین برین از یه منبع دیگه تست پیش رفته هم بزنین بلکه شما باید بعد از پایان مطالعه یک فصل درسنامه ها رو مرور کنین تست های علامت دار اون فصل رو دوباره بزنین و آخر هم یک آزمون از خودتون بگیرین که توصیه من بیشتر آزمون های آزمایشی سال های پیش قلم چی یا گاج هستش نه منابع آزمونی این منابع بیشتر توی دوران جمع بندی استفاده میشه
در دروس ریاضی و فیزیک منبع اول باید ۲ الی ۳ بار کار بشه تا به تسلط برسین بعد برید سراغ منابع پیش رفته
اما برای دروس شیمی و زیست میشه بعد از پایان هر فصل هم از منابع سطح ۲ استفاده کرد برای شیمی بهترین کتاب سطح پیش رفته iQ گاج و زیست پینوکیو خیلی سبز یا iQ گاج
اما توی تابستون فعلا تمرکز تون روی منابع سطح ۱ باشه اما آخر هر فصل همیشه از خودتون یه آزمون از همون فصل بگیرین که گفتم توصیه من آزمون های آزمایشی سال های پیشه -
@fazel-zakeri سلام وقت بخیر
برای رسیدن به منابع پیش رفته که پرسیدین...ببینین در دروسی مثل فیزیک یا ریاضی این طور نیست که شما یک فصل رو تموم کنین برین از یه منبع دیگه تست پیش رفته هم بزنین بلکه شما باید بعد از پایان مطالعه یک فصل درسنامه ها رو مرور کنین تست های علامت دار اون فصل رو دوباره بزنین و آخر هم یک آزمون از خودتون بگیرین که توصیه من بیشتر آزمون های آزمایشی سال های پیش قلم چی یا گاج هستش نه منابع آزمونی این منابع بیشتر توی دوران جمع بندی استفاده میشه
در دروس ریاضی و فیزیک منبع اول باید ۲ الی ۳ بار کار بشه تا به تسلط برسین بعد برید سراغ منابع پیش رفته
اما برای دروس شیمی و زیست میشه بعد از پایان هر فصل هم از منابع سطح ۲ استفاده کرد برای شیمی بهترین کتاب سطح پیش رفته iQ گاج و زیست پینوکیو خیلی سبز یا iQ گاج
اما توی تابستون فعلا تمرکز تون روی منابع سطح ۱ باشه اما آخر هر فصل همیشه از خودتون یه آزمون از همون فصل بگیرین که گفتم توصیه من آزمون های آزمایشی سال های پیشه -
@fazel-zakeri سلام وقت بخیر
M Abbassi برای زوج تست هم که پرسیدن برای دروس زیست و شیمی سعی کنین همه ی تست ها رو بزنین اما فیزیک و ریاضی دور اول زوج تست درو دوم فرد
-
M monirs این موضوع را در حذف کرد
-
M monirs این موضوع را در بازیابی کرد