کارزار بزرگ درخواست برکناریِ رئیس سازمان سنجش
-
فکر میکردم دوره این کارا گذشته دیگه
یه چرخی تو همین آلاخونه بزنید چندین موضوع همینطور خواهید دید موضوعاتی مثل تعویق کنکور و...
اگر گوش شنوا واسه این حرفا داشتن نیازی به این کارا نبود
تو کشوری زندگی میکنیم که تغییری بیشتر از این حرفا واسش لازمه
با این کارا وقت و اعصاب خودتون رو خراب نکنید
حالا خود دانیدابوالفضل ریسی
این موضوع دیگه مثل تعویق و اینا بچه بازیِ یه مشت درس نخون نیست
بحث سرنوشت همه است
هر کسی هم اگه نمیتونه ده ثانیه برای به فنا نرفتن سرنوشتش یه امضا زدن رو امتحان کنه دیگه هیچی... ما با اونا کاری نداریم -
ابوالفضل ریسی
بحث سرنوشت همه است
هر کسی هم اگه نمیتونه ده ثانیه برای به فنا نرفتن سرنوشتش یه امضا زدن رو امتحان کنه دیگه هیچی... ما با اونا کاری نداریمعلیرضا تمدنی در کارزار بزرگ درخواست برکناریِ رئیس سازمان سنجش گفته است:
ابوالفضل ریسی
بحث سرنوشت همه است
هر کسی هم اگه نمیتونه ده ثانیه برای به فنا نرفتن سرنوشتش یه امضا زدن رو امتحان کنه دیگه هیچی... ما با اونا کاری نداریمدرسته
ادامه بدید
ببخشید مزاحم کارتون شدم
موفق باشید -
علیرضا تمدنی در کارزار بزرگ درخواست برکناریِ رئیس سازمان سنجش گفته است:
ابوالفضل ریسی
بحث سرنوشت همه است
هر کسی هم اگه نمیتونه ده ثانیه برای به فنا نرفتن سرنوشتش یه امضا زدن رو امتحان کنه دیگه هیچی... ما با اونا کاری نداریمدرسته
ادامه بدید
ببخشید مزاحم کارتون شدم
موفق باشیدابوالفضل ریسی
خواهش میکنم
بفرمایید -
سلام تنها چیزی که تاثیر نداره همین امضاها و نظرسنجی هاست. با این کارا فقط خودمونو سرگرم میکنیم.
-
سلام تنها چیزی که تاثیر نداره همین امضاها و نظرسنجی هاست. با این کارا فقط خودمونو سرگرم میکنیم.
-
محمد شهیدایی
دوست عزیز یکبار گفتم بار دیگه هم تکرار میکنم
این امضا فقط 10 ثانیه طول میکشه
کسی که برای آیندش ارزش قائل نیست و فقط نشسته تماشا میکنه و منفعل عمل میکنه تا سرنوشتش به فنا بره و حتی 10 ثانیه شو هم صرف نمیکنه برای یه امضا امتحان کردن، ما باهاشون کاری نداریم
اگه نتیجه نگیریم، شما با این امضا چی از دست میدید؟ 10 ثانیه از وقت گران بهاتون رو!
اما اگه نتیجه بگیریم چی؟ سرنوشت صد ها هزاران نفر از ما دیگه قمار نمیشه الکی
یکم برای آیندتون ارزش قائل باشید و نترسید از اعتراض...منفعل نباشید در قبالِ سرنوشتتون...امنیتِ یه آزمون که آینده ما رو رقم میزنه حق همه ی ماست -
محمد شهیدایی
دوست عزیز یکبار گفتم بار دیگه هم تکرار میکنم
این امضا فقط 10 ثانیه طول میکشه
کسی که برای آیندش ارزش قائل نیست و فقط نشسته تماشا میکنه و منفعل عمل میکنه تا سرنوشتش به فنا بره و حتی 10 ثانیه شو هم صرف نمیکنه برای یه امضا امتحان کردن، ما باهاشون کاری نداریم
اگه نتیجه نگیریم، شما با این امضا چی از دست میدید؟ 10 ثانیه از وقت گران بهاتون رو!
اما اگه نتیجه بگیریم چی؟ سرنوشت صد ها هزاران نفر از ما دیگه قمار نمیشه الکی
یکم برای آیندتون ارزش قائل باشید و نترسید از اعتراض...منفعل نباشید در قبالِ سرنوشتتون...امنیتِ یه آزمون که آینده ما رو رقم میزنه حق همه ی ماستعلیرضا تمدنی
درسته
اگه ما آلایی ها حداقل یه همت کنیم خلاصه -
محمد شهیدایی همین اعتراض ها و امضا زدن ها نقش بسیار بزرگی تو تعویق تغییرات کنکور ۱۴۰۲ داشت
Azx Azxc در کارزار بزرگ درخواست برکناریِ رئیس سازمان سنجش گفته است:
محمد شهیدایی همین اعتراض ها و امضا زدن ها نقش بسیار بزرگی تو تعویق تغییرات کنکور ۱۴۰۲ داشت
تغییراتی که هیچ وقت عملی نشد و الان دارن میگن دوباره عمومی ها برمیگرده
-
Azx Azxc در کارزار بزرگ درخواست برکناریِ رئیس سازمان سنجش گفته است:
تغییراتی که هیچ وقت عملی نشد و الان دارن میگن دوباره عمومی ها برمیگرده
محمد شهیدایی
ایشون دقیقا منظورشون این بود که همین نظرسنجی ها و امضاها تاثیر خودشو گذاشت تا تغییرات به تعویق بیوفته و رسمی نشه -
اولین بازتاب در رسانه ها
رسانه ی دیدار نیوز:
https://www.didarnews.ir/fa/news/133026/درخواست-رسیدگی-به-تقلب-گسترده-در-کنکور-و-برکناری-رئیس-سازمان-سنجش
دوستان با تمام قوا لینکِ کارزار رو به دوست ها و کنکوری ها آشناتون و والدین و معلماشون بفرستین تو گروه ها هم همینطور
کم کم فشار رسانه ها بیشتر بشه به هدفمون میرسیم -
"رئیس سنجش استعفا دهد"
تیتر خبرگزاری های ایسنا و شرق
https://www.isna.ir/news/1401041107559/روزنامه-رسالت-رئیس-سازمان-سنجش-استعفا-دهد
https://www.sharghdaily.com/بخش-روزنامه-100/849924-مدیران-سازمان-سنجش-استعفا-دهند