معافیت تحصیلی
-
سلام دوستان روز بخیر
من سال ۱۴۰۰ دیپلم گرفتم و تا تاریخ ۱۴۰۲/۴/۶ معافیت تحصیلی دارم و میخام تو کنکور ۱۴۰۲ شرکت کنم
به نظرتون باید دانشگاه پیام نور و ... ثبت نام کنم یا نه ؟ -
سلام دوستان روز بخیر
من سال ۱۴۰۰ دیپلم گرفتم و تا تاریخ ۱۴۰۲/۴/۶ معافیت تحصیلی دارم و میخام تو کنکور ۱۴۰۲ شرکت کنم
به نظرتون باید دانشگاه پیام نور و ... ثبت نام کنم یا نه ؟Saeid Zare دقت کنین کسایی که اینجان یکی دو سال ازشما بزرگن ، در این موارد با یه کاربلد مثلاً مشاور کنکور حرف بزنین
مثلاً به نظر من اگه آزاد یا پیام نور ثبت نام کنین آرامش بیشتری دارین که دو ماه مونده به کنکور اعزام به خدمت نمیاد براتون -
سلام دوستان روز بخیر
به نظرتون باید دانشگاه پیام نور و ... ثبت نام کنم یا نه ؟Saeid Zare
تا جایی که اطلاع دارم
اگه شرایطتت خاص نباشه(مثلا جهشی اینا نخونده باشی)
یه سال معافیت داری و میتونی دوبار کنکور شرکت کنی کلا
اینارو مطمئنم
ولی این که میگی تا 1402 معافیت داری یکم عجیبه...بنظرم زیاد معافیت دادن بهت :| یا من اشتباه میکنم -
Saeid Zare
تا جایی که اطلاع دارم
اگه شرایطتت خاص نباشه(مثلا جهشی اینا نخونده باشی)
یه سال معافیت داری و میتونی دوبار کنکور شرکت کنی کلا
اینارو مطمئنم
ولی این که میگی تا 1402 معافیت داری یکم عجیبه...بنظرم زیاد معافیت دادن بهت :| یا من اشتباه میکنمعلیرضا تمدنی نه اوکی هست چون متولد ۱۳۸۲/۴/۶ هستم و تا پایان بیست سالگی معافیت میدن بهت
-
علیرضا تمدنی نه اوکی هست چون متولد ۱۳۸۲/۴/۶ هستم و تا پایان بیست سالگی معافیت میدن بهت
Saeid Zare
منم متولد همون سال و ماه منها 21 هستم
پس چرا یه سال معافیت دادن بهم :| -
Saeid Zare
پس چرا یه سال معافیت دادن بهم :|علیرضا تمدنی قبل دیپلم معافیت گرفتی؟
-
علیرضا تمدنی قبل دیپلم معافیت گرفتی؟
Saeid Zare
نه بعدش -
Saeid Zare
پس چرا یه سال معافیت دادن بهم :|علیرضا تمدنی هر جوری که هی تا پایان بیست سالگی میتونی کنکور بدی
-
علیرضا تمدنی هر جوری که هی تا پایان بیست سالگی میتونی کنکور بدی
Saeid Zare
تو الان برای سومین کنکور میخوای معافیت بگیری اره؟ -
Saeid Zare
تو الان برای سومین کنکور میخوای معافیت بگیری اره؟علیرضا تمدنی آره
-
علیرضا تمدنی آره
Saeid Zare
در حالت نرمال باید بری پیام نور
ولی نمیدونم چرا معافیتت رو نوشته تا 402
بذا بقیه بچه ها هم بیان نظر بدم
monirs -
Saeid Zare دقت کنین کسایی که اینجان یکی دو سال ازشما بزرگن ، در این موارد با یه کاربلد مثلاً مشاور کنکور حرف بزنین
مثلاً به نظر من اگه آزاد یا پیام نور ثبت نام کنین آرامش بیشتری دارین که دو ماه مونده به کنکور اعزام به خدمت نمیاد براتون@haniehno آره به نظرم اینجوری بهتره ، فردا میرم پلیس بعلاوه ۱۰ از اون جا هم میپرسم
-
@haniehno آره به نظرم اینجوری بهتره ، فردا میرم پلیس بعلاوه ۱۰ از اون جا هم میپرسم
Saeid Zare موفق باشی
-
علیرضا تمدنی نه اوکی هست چون متولد ۱۳۸۲/۴/۶ هستم و تا پایان بیست سالگی معافیت میدن بهت
Saeid Zare از عید امسال به این ور یعنی فروردین هرکی رفته معافیت گرفته بر اساس سال تحصیلی یعنی تا مهر بهش معافیت میدن
-
Saeid Zare از عید امسال به این ور یعنی فروردین هرکی رفته معافیت گرفته بر اساس سال تحصیلی یعنی تا مهر بهش معافیت میدن
@آرمان-میرانی والا من پارسال گرفتم و نمیدونم گیج شدم دانشگاه پیام نور ثبت نام کنم یا نه
-
@آرمان-میرانی والا من پارسال گرفتم و نمیدونم گیج شدم دانشگاه پیام نور ثبت نام کنم یا نه
Saeid Zare فک کنم باید ثبت نام کنید
-
Saeid Zare فک کنم باید ثبت نام کنید
@آرمان-میرانی دیشب از معاون مدرسمون پرسیدم میگه مشکلی نداره برو کنکور بده