استحکام نایژه
-
م محمد فواد marked this topic as a question on
-
سلام . چرا استاد موقاری در جلسه 22 زیست دهم ، میگن که کمترین استحکام مربوط به نایژه های بالای نایژک است در حالیکه نایژک ها و نایژک های نهایی اصلا غضروف ندارن و خیلی استحکامشون از اون بخشی که استاد موقاری گفتن کمتره؟!
محمد فواد سلام کنکوری ۱۴۰۴ هستی؟؟
-
-
سلام . چرا استاد موقاری در جلسه 22 زیست دهم ، میگن که کمترین استحکام مربوط به نایژه های بالای نایژک است در حالیکه نایژک ها و نایژک های نهایی اصلا غضروف ندارن و خیلی استحکامشون از اون بخشی که استاد موقاری گفتن کمتره؟!
محمد فواد از کی شروع کردی پیش خوانی؟ میشه بگی چه درسایی رو پیش خوانی میکنی از چه استادایی؟ تست هم میزنی؟
-
-
محمد فواد از کی شروع کردی پیش خوانی؟ میشه بگی چه درسایی رو پیش خوانی میکنی از چه استادایی؟ تست هم میزنی؟
مریم شکاری در استحکام نایژه گفته است:
تقریبا دو هفته ای هست ... زیست رو با استاد موقاری . ریاضی رو با استاد امینی ... اقای امینی در سطح کتاب درس میدن و اقای موقاری همه مطالب کتاب رو تشریح میکنن و کلی نکته میگن
-
تقریبا دو هفته ای هست ... زیست رو با استاد موقاری . ریاضی رو با استاد امینی ... اقای امینی در سطح کتاب درس میدن و اقای موقاری همه مطالب کتاب رو تشریح میکنن و کلی نکته میگن
محمد فواد فقط همین دو درس رو پیش خوانی میکنی فیزیک و شیمی چی؟
-
محمد فواد سلام..اقا نایژک ها که بقول خودتون اصن غضروف ندارن بخایم از لحاظ استحاکم بررسیشون کنیم...
مقایسه استحکام نای و نایژه بر اساس کم زیاد بودن غضروف هست پس وقتی غضروف نیست نمیتونه نایژک در این رنکینگ:) جایی داشته باشه -
استحکامشون در برابر جریان هوا کمتره نه استحکام ساختاریشون
-
فعلا نه ولی بله اونا رو هم باید پیشخوان کنم .
-
محمد فواد سلام..اقا نایژک ها که بقول خودتون اصن غضروف ندارن بخایم از لحاظ استحاکم بررسیشون کنیم...
مقایسه استحکام نای و نایژه بر اساس کم زیاد بودن غضروف هست پس وقتی غضروف نیست نمیتونه نایژک در این رنکینگ:) جایی داشته باشهMahan Xodayi 2 در استحکام نایژه گفته است:
مقایسه استحکام نای و نایژه بر اساس کم زیاد بودن غضروف هست پس وقتی غضروف نیست نمیتونه نایژک در این رنکینگ:) جایی داشته باشهممنونم
-
م محمد فواد has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 در استحکام نایژه گفته است:
مقایسه استحکام نای و نایژه بر اساس کم زیاد بودن غضروف هست پس وقتی غضروف نیست نمیتونه نایژک در این رنکینگ:) جایی داشته باشهممنونم
محمد فواد خواهش میکنم...البته این نوع مقایسه ها از حالات زیادی قابل برسی در تست دیدین حتما کد بگیرین که کیو با کی قیاس کرده
-
محمد فواد خواهش میکنم...البته این نوع مقایسه ها از حالات زیادی قابل برسی در تست دیدین حتما کد بگیرین که کیو با کی قیاس کرده
بازم ممنون
-
بازم ممنون
محمد فواد
خواهشمندم
-
Am Am 0 در استحکام نایژه گفته است:
استحکامشون در برابر جریان هوا کمتره نه استحکام ساختاریشون
منظورتون رو متوجه نمیشم ... جواب سوالم رو گرفتم .
-
محمد فواد نایژه های اصلی چون کلا تمام غضروفین قابلیت تنگ و گشاد شدن ندارن پس در برابر جریان هوای ورودی استحکام و مقاومت کمی دارن ولی نایژکا برعکسن چون غضروف ندارن