نگاری در نشخوارکنندگان
-
م محمد فواد marked this topic as a question on
-
دهان←مری←سیرابی←نگاری←مری←دهان←مری←سیرابی←نگاری←هزارلا←شیردان←روده←مخرج
-
Mahan Xodayi 2 در نگاری در نشخوارکنندگان گفته است:
کل مراحلش اینه
-
Mahan Xodayi 2 در نگاری در نشخوارکنندگان گفته است:
ممنونم . دقیقا خودم هم همین رو نوشتم ولی اینکه چندبار عبور میکنه غذا رو اشتباه نوشتم . :dizzy:
-
م محمد فواد has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 بنظرت بهتر نیست بگیم که وقتی غذای نیمه جویده از نگاری برمیگرده ، اول از سیرابی عبور میکنه بعد مری؟
-
Mahan Xodayi 2 بنظرت بهتر نیست بگیم که وقتی غذای نیمه جویده از نگاری برمیگرده ، اول از سیرابی عبور میکنه بعد مری؟
Farhan Honar نه هم مقاری و هم طبق شکل از مری به سیرابی از سیرابی به نگاری از نگاری به مری، شکل هم نگا کن مسیر رو همینجوری نشون داده
-
Farhan Honar نه هم مقاری و هم طبق شکل از مری به سیرابی از سیرابی به نگاری از نگاری به مری، شکل هم نگا کن مسیر رو همینجوری نشون داده
Mahan Xodayi 2 👌
بنظرم اینم یکی دیگه از ابهامات کتابه ولی خودم از نگاری به سیرابی و بعد مری حفظ کرده بودم. -
Mahan Xodayi 2 👌
بنظرم اینم یکی دیگه از ابهامات کتابه ولی خودم از نگاری به سیرابی و بعد مری حفظ کرده بودم. -
Mahan Xodayi 2 تو کتاب جدید فلشی که زده بود، وقتی میخواست از نگاری برگرده به مری یه قسمت از اون فلش از سیرابی رد میشد .
-
Mahan Xodayi 2 تو کتاب جدید فلشی که زده بود، وقتی میخواست از نگاری برگرده به مری یه قسمت از اون فلش از سیرابی رد میشد .
Disgustion 1 از چاپ جدید بی اطلاع هستم...اگر شکل اینطور گفته پس مسلما ما بین نگاری و مری از سیرابی هم عبور داریم...
من طبقچاپ۹۷ گفتم نکتشو -
Disgustion 1 از چاپ جدید بی اطلاع هستم...اگر شکل اینطور گفته پس مسلما ما بین نگاری و مری از سیرابی هم عبور داریم...
من طبقچاپ۹۷ گفتم نکتشوMahan Xodayi 2 آره تو شکل چاپ جدید از نگاری به سیرابی هم میره ولی خب تو متن اصلا بهش اشاره نشده (البته اون قسمت از فلشی که گفتم خیلی کوچیکه و بعضیا در نظرش نمیگیرن) وگرنه حرف شما هم کاملا درسته .
-
Mahan Xodayi 2 آره تو شکل چاپ جدید از نگاری به سیرابی هم میره ولی خب تو متن اصلا بهش اشاره نشده (البته اون قسمت از فلشی که گفتم خیلی کوچیکه و بعضیا در نظرش نمیگیرن) وگرنه حرف شما هم کاملا درسته .
Disgustion 1 👌باید دید نظر تستا چیه...