امیب ها و پارامسی
-
م محمد فواد marked this topic as a question on
-
سلام . یه سوال
الان کدوم یک از این دو جمله درسته ؟
گوارش پارامسی و امیب ها فقط درون سلولی است .
گوارش غذا در پارامسی و امیب ها فقط درون سلولی است.
چون مثلا ما توی بحث جانوران خیلی روی این کلمه غذا تاکید داریم -
@Kosar-Mortazavi در امیب ها و پارامسی گفته است:
محمد فواد سلام متوجه منظورت نمیشم، مشخصا گوارش برای غذا به کار میره
شاید متوجه سوالت نشدم🤔🤔نه نگاه کنین گوارش فقط برای غذا نیست ( طبق چیزی که من فهمیدم) مثلا توی بدن خودمون ماکروفاژ بعد مرگ گلبول قرمز میاد اون وارد خودش میکنه و با گوارش درون سلولی هم اون رو میفرسته مغز قرمز استخوان و گلوبین هم تبدیل میکنه به بیلی روبین و ...
و منظورم اینه که الان توی امیب ها و پارامسی کلا همه گوارش هاشون برون سلولی هست یا فقط گوارش غذاشون برون سلولی هست -
@Kosar-Mortazavi در امیب ها و پارامسی گفته است:
محمد فواد سلام متوجه منظورت نمیشم، مشخصا گوارش برای غذا به کار میره
شاید متوجه سوالت نشدم🤔🤔نه نگاه کنین گوارش فقط برای غذا نیست ( طبق چیزی که من فهمیدم) مثلا توی بدن خودمون ماکروفاژ بعد مرگ گلبول قرمز میاد اون وارد خودش میکنه و با گوارش درون سلولی هم اون رو میفرسته مغز قرمز استخوان و گلوبین هم تبدیل میکنه به بیلی روبین و ...
و منظورم اینه که الان توی امیب ها و پارامسی کلا همه گوارش هاشون برون سلولی هست یا فقط گوارش غذاشون برون سلولی هستمحمد فواد
حرفت کاملا درسته اما این برای یه موجود پیچیده مثل انسانه
آمیب و تک یاخته ای ها مشخصا گوارش فقط برای غذاست و کلا مهم نیست به اون بگی غذا یا هرچی مهم اون عمله که که با آنزیم هاو... بیای یه چیزو به مواد تشکیل دهنده اش تقسیم کنی تا بتونی ازش استفاده کنی.
اگر منظورت چیزی مثل سیستم دفعاعیشونه که چیزی نمیدونمبذار چند نفرو رو منشن کنم نظرشونو بگن
@kosar-mottaghi
z Gheibi
ابوالفضل رئیسی -
سلام . یه سوال
الان کدوم یک از این دو جمله درسته ؟
گوارش پارامسی و امیب ها فقط درون سلولی است .
گوارش غذا در پارامسی و امیب ها فقط درون سلولی است.
چون مثلا ما توی بحث جانوران خیلی روی این کلمه غذا تاکید داریم -
محمد فواد
آمیب و تک یاخته ای ها مشخصا گوارش فقط برای غذاست و کلا مهم نیست به اون بگی غذا یا هرچی مهم اون عمله که که با آنزیم هاو... بیای یه چیزو به مواد تشکیل دهنده اش تقسیم کنی تا بتونی ازش استفاده کنی.
اگر منظورت چیزی مثل سیستم دفعاعیشونه که چیزی نمیدونمبذار چند نفرو رو منشن کنم نظرشونو بگن
@kosar-mottaghi
z Gheibi
ابوالفضل رئیسی@Kosar-Mortazavi در امیب ها و پارامسی گفته است:
محمد فواد
@kosar-mottaghi
z Gheibi
ابوالفضل رئیسیاهان بله خیلی ممنونم
-
محمد فواد سلام آمیب و پارامسی تک سلولی ن گوارش غذا و ماده غذایی و... هم درون همون یدونه سلول صورت میگیره
-
م محمد فواد has marked this topic as solved on