سال دوازدهم
-
دوستانی که فارغ التحصیل شدن،مدرسه سال دوازدهم به غیبتا گیر میده؟چون من خونه باشم خیلی بهتر درس میخونم غیر انتفاعی هم نمیتونم ثبت نام کنم
می ترسم به خاطر مدرسه وقت کم بیارم@mahdi-najafi-2 من از بقیه شنیدم که تا نوبت اول باید رفت بعدش مدارس گیر نمیدن. ولی من خودم میخوام تا عید برم تا دوازدهم رو حداقل یک بار دبیرمون تدریس کرده باشه
-
دوستانی که فارغ التحصیل شدن،مدرسه سال دوازدهم به غیبتا گیر میده؟چون من خونه باشم خیلی بهتر درس میخونم غیر انتفاعی هم نمیتونم ثبت نام کنم
می ترسم به خاطر مدرسه وقت کم بیارم@mahdi-najafi-2 بستگی به مدرسه تون داره مثلا امسال چون شرایط کرونا بود و غیر حضوری بود کلاسا گیر نمیدادن و بعضی ها فقط برای امتحان های نوبت اول و نهایی رفتن
البته زیاد هم نباید از تذکر هاشون بترسین چون از آخر میبینی که همه نمره گرفتن
بعد اینکه مسئولین مدرسه مجبورن بگن بیاین چون آموزش و پرورش بهشون گیر میده نمی تونن مستقیم بگن که نیاین -
سلام
تاپیک که میزنید بعدش با توجه به موضوع سوالتون گروهی رو تگ کنید تا برای اعضای اون گروه نوتیف ارسال بشه و سوالتون بیشتر دیده بشه.
موفق باشید
@دوازدهم -
@mahdi-najafi-2 بستگی به مدرسه تون داره مثلا امسال چون شرایط کرونا بود و غیر حضوری بود کلاسا گیر نمیدادن و بعضی ها فقط برای امتحان های نوبت اول و نهایی رفتن
البته زیاد هم نباید از تذکر هاشون بترسین چون از آخر میبینی که همه نمره گرفتن
بعد اینکه مسئولین مدرسه مجبورن بگن بیاین چون آموزش و پرورش بهشون گیر میده نمی تونن مستقیم بگن که نیاینM Abbassi
این موضوع رو تو سال 1400 به وضوح دیدم -
خب وقتی مدرسه میرید نمیشه کلا تعطیل کنید و اونا چیزی نگن..کم کمش اینه تو چن تا درس بیوفتید و موقع کارنامه گرفتن براتون دردسر بشه ..ولی من وقتی با مدرسه صحبت کردم ،پیشنهاد خوبی که دادن این بود که مدرسه برم تا برام غیبت نخوره ولی از اون طرف به جا اینکه سر کلاسا بشینم،بهم اجازه دادن کل روز رو تو کتابخونه مدرسه درس بخونم..البته خب این برای بازه عید تا اخر مدرسه ها بود ..ولی میتونه بهتون کمک کنه.