امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
مشورت راجب راه ابریشم زیست و شیمی
-
سلام دوستان
من امسال دوازدهمم و میخواستم بدونم آیا پک شیمی استاد پویان نظر و زیست استاد موقاری راه ابریشم مناسبه؟
و یک سوال دیگه اینکه این پک واسه کل سال تحصلیه؟
از تابستون که شروع میشه از دهم کار میکنن؟
و اونایی که قبلا خریداری کردن حدودی تعداد فیلم ها رو میشه بگین؟ -
-
این پست پاک شده!
-
Setin Raouf سلام.
برای من که خیلی خوب بودن هر دو محصول. نکاتی که میگن واقعا کاربردی هست. خود اقای پویان نظر طراح ازمون قلمچی هستند.
تعداد ویدیو شیمی خیلی زیاده مثلا فرسنگ 7 روی هم رفته (درسنامه و حل تست) 50 ویدیو بود.
تو فرسنگ اول زیست هم جمعا 45 ویدیو وجود داره.اما تاکید استاد موقاری اینه که جاهایی رو که مشکل دارین ببینین.چون واقعا وقت نمیشه همه ویدیو ها دید.
راه ابریشم اول یه درسنامه عالی و مفید در اختیارتون قرار میده.
بعد وارد فاز تست زنی میشین در نهایت 3 تا کنکورچه میزنین که حکم جمع بندی اون فرسنگ رو داره.
ضمنا بعدش فیلم های پس ازمون رو حتما نگاه کنید.
علاوه برا اینها فیلم های پیش ازمون( از سالهای قبل) هست+چاپاراگه شیمی رو میخواید بخرید از تابستون شروع کنید فیلماش رو ببینید.من کنکوری 1401 تو تابستون فقط فیلمای پایه 10 و 11 رو منطبق با بودجه ازمون جلو میرفتم.از مهر به بعد برنامه راه ابریشم مطابق بودجه های قلمچی و گزینه دو (بیشتر بودجه گزینه 2) شروع شد.
همایش راه ابریشم برای کل سال تحصیلی هستش و تعداد تست بالایی توش حل میشه و خیلی حجیمه.البته اگه خودتون کنارش بلد بودید تست بزنید خیلی عالیهببخشید طولانی شد.
ارزوی موفقیت دارم براتون -
Setin Raouf من رشتم ریاضی هست خب و برای راه ابریشم شیمی نظرم این هست که فقط فیلم های تست و اموزش استکیومتری استفاده بکنید فیلم های حفظیات ها نبینید به نظرم چون خیلی زیاد و وقت گیر هستند اگر لازم بود مفاهیم هم ببینید ولی خودتون بخونید خیلی بهتر و از تتا ها هم خیلی میتونید کمک بگیرید من اگر باشم تتاها را میگیرم و با اونا پیش میرم و اگر جایی لازم بود میرفتم سراغ فیلم ها راه ایریشم البته مراقب بودم که غرق نشم و بعد تست های فرسنگ ها و تحلیل ازمون و این ها را میزدم
-
Setin Raouf دانش آموزان آلاء یازدهم تجربی المپیادیا دوازدهمreplied to arthur morgan on آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan مرسی که راهنمایی کردی ️
-
Setin Raouf دانش آموزان آلاء یازدهم تجربی المپیادیا دوازدهمreplied to motahare kameli on آخرین ویرایش توسط انجام شده
motahare kameli مرسیییی خیلی خوب توضیح دادی🥺️
ایشالا موفق باشی -
Setin Raouf خواهش میکنم. ممنون
-
Setin Raouf دانش آموزان آلاء یازدهم تجربی المپیادیا دوازدهمreplied to motahare kameli on آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Setin Raouf
سلام بله پک کامل هست
توصیه مهم من=حتی اگر زیست رو هم خیلی خیلی ضعیف هستید راه ابریشم موقاری رو نگیرید با اینکه که خیلی عالیه ولی پیشنهاد نمیکنم چون اصللاااا وقت نمیکنید.
شیمی پویان نظر به نظرم تو راه ابریشما بهترینه به نظرم بگیرید چون یه شاهکار در اومده. -
محمد شهیدایی شیمی که خیلی بیشتر از زیسته راه ابریشمه
-
Reza A 0
شیمی کیفیتش خیلی بالاتز از زیسته.
زیست امسال سخت بود سوالای کنکور فکر نمیکنم راه ابریشم زیست جواب بده