اعماق زیست :))
-
-
-
سلام
خیلی عالیه😍 -
سلام بچه ها امیدوارم که حالتون خوب باشه .
اگه موافق باشین هر هفته ( یا مثلا هر چند روزی یبار ) یه کلیپ اطلاعات عمومی خیل جالب زیست از ویدوآل رو براتون بذارم.
نظرتون چیه ؟ :)) -
سلام بچه ها امیدوارم که حالتون خوب باشه .
اگه موافق باشین هر هفته ( یا مثلا هر چند روزی یبار ) یه کلیپ اطلاعات عمومی خیل جالب زیست از ویدوآل رو براتون بذارم.
نظرتون چیه ؟ :))محمد فواد گووووود بزار
-
what-percantage-of-barin-do-we-use.mp4
از چند درصد مغزت استفاده میکنی؟! -
سلااااممم . چطورین ؟ امیدوارم که حالتون خیلییییییی خوب باشه
این هفته میخوایم ببینیم که ایا جابجایی اجسام با ذهن امکان پذیره؟؟ -
سلااااممم . چطورین ؟ امیدوارم که حالتون خیلییییییی خوب باشه
این هفته میخوایم ببینیم که ایا جابجایی اجسام با ذهن امکان پذیره؟؟محمد فواد یاد کتاب ماتیلدا افتادم :*>
-
سلاااااممممم . امیدوارم که حالتون خیلییییییی خوب باشهههه .
این هفته میخوام بریم بررسی کنیم و ببینیم که ایا میوه هایی که لکه دار هستن رو نباید بخوریم یا بخوریم ؟؟ اصلا چرا اینجوری میشن ؟؟
پ.ن : خود بنده از اون ادمایی هستم که از میوه های شل متنفرم :))
Are-spotty-fruits-and-vegetables-safe-to-eat.mp4 -
سلاااااممممم . امیدوارم که حالتون خیلییییییی خوب باشهههه .
این هفته میخوام بریم بررسی کنیم و ببینیم که ایا میوه هایی که لکه دار هستن رو نباید بخوریم یا بخوریم ؟؟ اصلا چرا اینجوری میشن ؟؟
پ.ن : خود بنده از اون ادمایی هستم که از میوه های شل متنفرم :))
Are-spotty-fruits-and-vegetables-safe-to-eat.mp4محمد فواد باباا بدمزسس :*> ولی خب خودم بشخصه قسمتای سالمشو جدا میکنم میخورم
-
محمد فواد باباا بدمزسس :*> ولی خب خودم بشخصه قسمتای سالمشو جدا میکنم میخورم
Michael Vey :ok_hand_light_skin_tone: :ok_hand_light_skin_tone:
-
سلااممممم چطورییینننننن :)) امشب پر انرژی اومدیم بریم سراغ یه ویدیوی جالب . فقط قبلش بگم که این هفته استثناء دوشنبه کلیپ رو میذارم :))
امروز میخوایم بریم ببینیم چه چیزی باعث میشه یه دفعه بدنمون بخاره؟!
پ.ن : خصوصا جایی که ادم دستش بهش نمیرسه :/// عذاببهههه عذاببببب
Why-do-we-itch.mp4 -
سلاااامم امیدوارم که حالتون خیلییییی خوب باشه :)) امروز میخوایم بریم ببینم که چطوری بدنمون متوجه زمان میشه؟!
How-does-your-body-know-what-time-it-is.mp4 -
سلااامممم امیدوارم که حالتون خیلیییییییییی خوب باشهه . امروز دیگه مشخصه میخوایم چکار کنیم :)) میخوایم ببینیم مغزتون چجوری شمارو فریب میده ;))
مغزتون چجوری شمارو فریب میده؟!.mp4 -
👌🏻
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خیلییی خوب باشههه :))) ببخشید که چهارشنبه کلیپی نذاشتم
چند روزی هست شهر خودمون نیستم و ایشالا شنبه برمیگردم و کلیپ چهارشنبه رو که نذاشتم میذارم.
و با یه چیز هم مواجه شدم که گفتم به تیم آلا بگم تا یه فکری براش بکنن . مثلا الان من اومدم که با گوشی یه پست بذارم تو تاپیک نشد مگر اینکه گزینه پاسخ رو بزنم که من نمیخوام پاسخ بدم . @M-an
موفق باشین :)))