با تجربه ها بیاین کمک
-
سللام به همگی✌✌امیدوارم حالتون عالی باشه
یه سوال داشتم ممنون میشم با تجربه ها جوابمو بدن
من دارم شروع میکنم که خلاصه نویسی کنم شیمی/فیزیک/ریاضی رو
دفتر جزوه ی معلمم رو هم دارم که توی سال نوشتم چیزی حدود ۶۰ ۷۰ صفحه +سوال
بنظر شما برای خلاصه نویسی:- ادامه ی همون دفتر ها بنویسم
۲) دفتر جدید بگیرم که خلاصه نویسی ۳ سال هر درس رو تو یه دفتر بنویسم
۳) کلاسور بگیرم همه چیو تو اون بزارم
🌼دهم رو میخوام خلاصه نویسی کنم تابستون
🌼راستش خودم خیلی با کلاسور حال نمیکنم یعنی دفتر خیلی حس باحال تری میده بهم
ولی تو هر سایتی میرم نوشتن برای خلاصه نویسی کلاسور بردارین
البته یه جاهایی دیدم گفته بود برگه a4 خودم نمیدونم بعدش اون برگه هارو باید چه کار کنم😂 اگه درمورد اینم تجربه دارین بگین.خیلی ممنون از نظراتتون پیشاپیش.
راستییی
تابستون کلاس جمع بندی هم میرم
اونم جزوه میدهجزوه اونو چکار کنم
در کل خیلی سردرگم شدم🥴🥴
- ادامه ی همون دفتر ها بنویسم
-
M Mary Soly marked this topic as a question on
-
البته یه جاهایی دیدم گفته بود برگه a4 خودم نمیدونم بعدش اون برگه هارو باید چه کار کنم😂 اگه درمورد اینم تجربه دارین بگین.خیلی ممنون از نظراتتون پیشاپیش.
راستییی
در کل خیلی سردرگم شدم🥴🥴
Mary Soly سلام من خودم توی طول سال با کلاسور برای چندتا درس و دفتر برای دو سه تا درس استفاده میکردم به نظرم می تونید از برگه آ چهار استفاده بکنید که چندتا سیمی شدن یا دفتر سیمی خب و بعد اینکه چندتا جزوه را تبدیل کنید به یکی جزوه یعنی یکی برگه دفتر هرچی هست بردارید و نکات جدیدی که میبینید یا بلد نبودید یا لازم هست را بنویسید توی اون خب بلاخره توی چندتا جزوه نکات مشترک خیلی زیاد هست و بعد اینکه سعی کنید اینقدر جزوه بازی و اینا نکنید خب اندازه باشه سعی کنید نکات توی ذهنتان نقش بیننده و اون هایی که لازم هست در جزوه یادداشت بشه
-
Mary Soly سلام من خودم توی طول سال با کلاسور برای چندتا درس و دفتر برای دو سه تا درس استفاده میکردم به نظرم می تونید از برگه آ چهار استفاده بکنید که چندتا سیمی شدن یا دفتر سیمی خب و بعد اینکه چندتا جزوه را تبدیل کنید به یکی جزوه یعنی یکی برگه دفتر هرچی هست بردارید و نکات جدیدی که میبینید یا بلد نبودید یا لازم هست را بنویسید توی اون خب بلاخره توی چندتا جزوه نکات مشترک خیلی زیاد هست و بعد اینکه سعی کنید اینقدر جزوه بازی و اینا نکنید خب اندازه باشه سعی کنید نکات توی ذهنتان نقش بیننده و اون هایی که لازم هست در جزوه یادداشت بشه
arthur morgan خیلی ممنونم از نظرتون
شما که هم کلاسور داشتی هم دفتر بنظرتون کدومش بهتره؟ -
راستییی
در کل خیلی سردرگم شدم🥴🥴
Mary Soly دوست من خلاصه نویسی ک میکنی بنظرم اکثر چیزای مهم رو بنویس چون ی سال مونده و یادت میره جزوه هم چیزای مهم دگ سوالای مهم هم بنداز کنارش ی چیز مدنظرت در بیادا
-
arthur morgan خیلی ممنونم از نظرتون
شما که هم کلاسور داشتی هم دفتر بنظرتون کدومش بهتره؟Mary Soly خواهش کلاسور بهتر بود چون میشد برگه هاش و اینا را در اورد و جا به جا کرد
-
Mary Soly دوست من خلاصه نویسی ک میکنی بنظرم اکثر چیزای مهم رو بنویس چون ی سال مونده و یادت میره جزوه هم چیزای مهم دگ سوالای مهم هم بنداز کنارش ی چیز مدنظرت در بیادا
danial ali ممنون نظرتون راجع به دفتر ،کلاسور و اینا چیه؟
-
Mary Soly خواهش کلاسور بهتر بود چون میشد برگه هاش و اینا را در اورد و جا به جا کرد
arthur morgan ممنون از راهنماییتون
-
danial ali ممنون نظرتون راجع به دفتر ،کلاسور و اینا چیه؟
Mary Soly آره بگیر من داخل برگه نوشتم خیلی اذیت شدم هر چی مرتب تر باشه بهتر
دوتا خلاصه بنویس یکی خلاصه ی خلاصه یکی ی چیز خوب و کاربردی ک نکته ی سوالا داخلش باشه
مثلا مفهوم درس و میذاری چن تا نکته تو کنارش سعی کن هر درس بیش تر ی برگ نشه چون بعدم حالت بد میشه بخونی -
Mary Soly آره بگیر من داخل برگه نوشتم خیلی اذیت شدم هر چی مرتب تر باشه بهتر
دوتا خلاصه بنویس یکی خلاصه ی خلاصه یکی ی چیز خوب و کاربردی ک نکته ی سوالا داخلش باشه
مثلا مفهوم درس و میذاری چن تا نکته تو کنارش سعی کن هر درس بیش تر ی برگ نشه چون بعدم حالت بد میشه بخونیdanial ali ممنوون
-
danial ali ممنوون
Mary Soly خلاصه رفتن خونه خاله تو هم برو رفیقات زنگ زدن برو حتی اگ بدترین وضعیت درسی بودی تنها نصیحتمه بنظرم مهمه خیلی
-
Mary Soly خلاصه رفتن خونه خاله تو هم برو رفیقات زنگ زدن برو حتی اگ بدترین وضعیت درسی بودی تنها نصیحتمه بنظرم مهمه خیلی
danial ali در با تجربه ها بیاین کمک گفته است:
👌👌🙏🙏
-
M monirs این موضوع را از جزوه جابهجا کرد
-
چه سوال کلیدی ای