شغل
-
سلام خوبین لطفاً اگه شغل سبکی که دانشجویی باشه و منبعی برای حالا درآمد هم نبود حداقل کمک خرجی باشه میدونید معرفی کنید تو این دو ماه یاد بگیریم
مثلاً تایپ کردن و ....
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
چ چیچک marked this topic as a question on
-
سلام خوبین لطفاً اگه شغل سبکی که دانشجویی باشه و منبعی برای حالا درآمد هم نبود حداقل کمک خرجی باشه میدونید معرفی کنید تو این دو ماه یاد بگیریم
مثلاً تایپ کردن و ....
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@haniehno
نمیخوام سردتون کنم
ولی تو دو ماه آدم هیچ چیزی رو نمیتونه یاد بگیره و درآمد دربیاره ازش
حتی همین تایپ که میگین و به نظر ساده میاد چطور قراره درآمد ازش کسب کنین؟ میرین تو سایت های فریلنسرینگ نه؟ خوب اونجا کلی تایپیست هست با رزومه درخشان و کم کارفرمایی پیدا میشه بخواد پروژه اش رو بده به شما و نهایتا با کلی زور و زحمت و تلاش شبانه تو یه ماه 100 هزارتومن بیشتر کاسب نمیشید(اینا تجربس همش)
پس دو تا حالت داریم
1- یا ببینید چه مهارت هایی دارین که میتونین ازش درآمد کسب کنین...
مثلا شما الان فارغ التحصیلی میتونی بری تو گروه های تلگرامی و بگی دروس ریاضی فیزیک رو درس میدم و شاگرد جمع کنی(طبیعتا با مبالغ کم اما برای شروع دلگرم کننده)
2- یا بلند مدت فکر کنی و بری یه مهارتی رو کامل یادبگیری و عرض یه سال فول بشی توش و بعدش ازش شروع کنی پول در بیاری...مثل برنامه نویسی اندروید یا طراحی وب یا زبان انگلیسی یاد بگیری که باهاش هم میشه درس داد هم میشه ترجمه کرد و کلی سایت مترجمی هم فعالن تو این زمینه و مترجم جذب میکنن و مهارت های دیگه -
@haniehno
نمیخوام سردتون کنم
ولی تو دو ماه آدم هیچ چیزی رو نمیتونه یاد بگیره و درآمد دربیاره ازش
حتی همین تایپ که میگین و به نظر ساده میاد چطور قراره درآمد ازش کسب کنین؟ میرین تو سایت های فریلنسرینگ نه؟ خوب اونجا کلی تایپیست هست با رزومه درخشان و کم کارفرمایی پیدا میشه بخواد پروژه اش رو بده به شما و نهایتا با کلی زور و زحمت و تلاش شبانه تو یه ماه 100 هزارتومن بیشتر کاسب نمیشید(اینا تجربس همش)
پس دو تا حالت داریم
1- یا ببینید چه مهارت هایی دارین که میتونین ازش درآمد کسب کنین...
مثلا شما الان فارغ التحصیلی میتونی بری تو گروه های تلگرامی و بگی دروس ریاضی فیزیک رو درس میدم و شاگرد جمع کنی(طبیعتا با مبالغ کم اما برای شروع دلگرم کننده)
2- یا بلند مدت فکر کنی و بری یه مهارتی رو کامل یادبگیری و عرض یه سال فول بشی توش و بعدش ازش شروع کنی پول در بیاری...مثل برنامه نویسی اندروید یا طراحی وب یا زبان انگلیسی یاد بگیری که باهاش هم میشه درس داد هم میشه ترجمه کرد و کلی سایت مترجمی هم فعالن تو این زمینه و مترجم جذب میکنن و مهارت های دیگهعلیرضا تمدنی سلام ممنونم
دلسردی چیه وقتی منطقی جواب دادید حتما به روش هایی که گفتید فکر میکنم -
سلام ظهر بخیر . بنظر من یکی از کارهایی که میتونین انجام بدین توی این دوران ، تولید محتوا هست ... مثلا از مطالب درسی یا مثلا مطالب مشاوره ای مثل انتخاب رشته و گفتن تجربه هاتون در اون محتوا و ...
-
@haniehno سلام بگرد تو منطقه ب بچه دبیرستانی ها درس بده
-
مثلاً تایپ کردن و ....
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@haniehno میتونی به کارهای هنری رجوع کنی اگه استعدادشو داشته باشی خیلی زود یاد میگیری.
بعدشم میتونی از بقیه سفارش بگیری یا بهشون آموزش بدی
کارهایی مثل رزین،طراحی و نقاشی پرطرفدارن
در آینده در کنار درس خوندن میتونی اینا رو هم ادامه بدی.@Elham650 ینی واقعا یکی پیدا میشه کنار تجربی هنرم بره؟
-
@Elham650 ینی واقعا یکی پیدا میشه کنار تجربی هنرم بره؟
danial ali مگه چه اشکالی داره
من یه دکتر میشناسم تو کار خودش حرفه ایه
نقاشی و طراحی،کار با آبرنگ،نوازندگی،مجسمه سازی،انواع کارهای فلزی و خیلی هنر های دیگه رو انجام میده -
@Elham650 ینی واقعا یکی پیدا میشه کنار تجربی هنرم بره؟
danial ali اره باو اصن خود من فی الواقع در کنار نقاشی کشیدنام ی نمه برا کنکورم میخونم
-
طراحی کارت ویزیت میتونه براتون مفید باشه..ولی چن تا نکته هست :
بیشتر از دو ماه باید روش کار کنین تا در حد معقول بتونید سفارش بگیرید ..
باید بگردید دنبال اگهی هایی که دورکاری باشه..مثلا من خودم واسه صفحه ارایی و تصویرسازی وقتی درخواست دادم و بهم زنگ زدن،خب شرایطش دقیقا برای کسی بود که فقط میخواد کار کنه نه اینکه در کنار درس خوندن ،کار کنه.. -
مثلاً تایپ کردن و ....
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@haniehno یچیز بگمم.. زبانت خوبه؟ انقدد کانالا هستن مترجم برا کارای مختلف میخواننن.. بعد اینکه کار با اکسل و نرم افزارای فتوشاپ و گرافیک و اینارو یاد بگیری خیلی بدرد میخوره.. یا چیزایی مث حسابداری.
-
danial ali اره باو اصن خود من فی الواقع در کنار نقاشی کشیدنام ی نمه برا کنکورم میخونم
Michael Vey جفتتون خیلی خوبید والا ک چنین حسی بعد این خستگی مونده هنوز البته تو هنو شروع نکردی
-
Michael Vey جفتتون خیلی خوبید والا ک چنین حسی بعد این خستگی مونده هنوز البته تو هنو شروع نکردی
danial ali هعی من کسیم که تو کنکور خودم موندم ولی خیال پردازی میکنم که بعد کنکورم برم منابع رشته هنرو بخرم یدور برا هنرم کنکور بدم
-
danial ali هعی من کسیم که تو کنکور خودم موندم ولی خیال پردازی میکنم که بعد کنکورم برم منابع رشته هنرو بخرم یدور برا هنرم کنکور بدم
Michael Vey ناامیدت نمیکنم ولی از خیر منابع زیادش بگذریم،میرسیم به مطالب خیلی شبیه به هم و کلمات و اصطلاحاتی که باید کلی تمرین کنیم تا بخونیمشون:)َ
-
@haniehno یچیز بگمم.. زبانت خوبه؟ انقدد کانالا هستن مترجم برا کارای مختلف میخواننن.. بعد اینکه کار با اکسل و نرم افزارای فتوشاپ و گرافیک و اینارو یاد بگیری خیلی بدرد میخوره.. یا چیزایی مث حسابداری.
Michael Vey سلام کار با گرافیک و اینا رو میشه آنلاین یاد گرفت به نظرتون ؟. یا کلاس حضوری برا چنین آموزشی مفید تره ؟
-
طراحی کارت ویزیت میتونه براتون مفید باشه..ولی چن تا نکته هست :
بیشتر از دو ماه باید روش کار کنین تا در حد معقول بتونید سفارش بگیرید ..
باید بگردید دنبال اگهی هایی که دورکاری باشه..مثلا من خودم واسه صفحه ارایی و تصویرسازی وقتی درخواست دادم و بهم زنگ زدن،خب شرایطش دقیقا برای کسی بود که فقط میخواد کار کنه نه اینکه در کنار درس خوندن ،کار کنه..paniz pzzz برا این کارا لپتاپ لازمه یا با گوشی هم میشه ؟
-
@haniehno میتونی به کارهای هنری رجوع کنی اگه استعدادشو داشته باشی خیلی زود یاد میگیری.
بعدشم میتونی از بقیه سفارش بگیری یا بهشون آموزش بدی
کارهایی مثل رزین،طراحی و نقاشی پرطرفدارن
در آینده در کنار درس خوندن میتونی اینا رو هم ادامه بدی. -
@haniehno سلام بگرد تو منطقه ب بچه دبیرستانی ها درس بده
danial ali تو اردبیل انقدرموسسه زیاده که من یه نفر به چشم نمیام
میتونم برم مناطق محروم درس بدم ولی اونم دانش آموزی نمیاد به کسی که هنوز جواب کنکورش نیومده در باب درس مدرسه اعتماد کنه