کمک (:
-
سلام بچه ها امیدوارم وارم که حالتون خوب باشه
بچه ها من میرم پایه دوازدهم رشتمم تجربی بنظرتون تو این ۳۵۶ روزی که مونده به کنکور من میتونم برسم
امیدمو کلا از دست دادم انگیزه ندارم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشیم
-
سلام منم مثل توام دیقن
-
سلام بچه ها امیدوارم وارم که حالتون خوب باشه
بچه ها من میرم پایه دوازدهم رشتمم تجربی بنظرتون تو این ۳۵۶ روزی که مونده به کنکور من میتونم برسم
امیدمو کلا از دست دادم انگیزه ندارم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشیم
-
Azx Azxc
میگم میرسم
چون پایه دوازدهم خیلی میگن سخته -
زینب نجفی خب شما تازه اول راهین هنوز برای این حرف ها زوده پایه رو در تابستون تموم کنید تمومه سال تحصیلی هم دوازدهم
-
زینب نجفی دوازدهم سخت باشه برای همه سخته ولی در واقعیت سخت نیست ، بخصوص ریاضی دوازدهم نسبت به دو پایه دیگه چالش کمتری داره ، فیزیکش هم همینطور و بقیه درس هایش هم متوسط و اونطوری که بگیم سخت نیست و این مدت زمان برای رسیدن به بهترین دانشگاه هم کافیه و حتی زیاده
-
زینب نجفی خب شما تازه اول راهین هنوز برای این حرف ها زوده پایه رو در تابستون تموم کنید تمومه سال تحصیلی هم دوازدهم
Reza A 0
ببخشید میشه
برا جمع بندی بگید از تدریس کدوم دبیر ها استفاده کنم -
Reza A 0
خیلی استرس دارم ):
میترسم -
زینب نجفی سطحتون چطوره
-
Reza A 0
خوبه -
زینب نجفی با ساعت مطالعه
-
-
زینب نجفی ریاضی صفر تا صد استاد ثابتی در کنارش تست هم کار کنید
-
Reza A 0 زیست تورق و کتاب با تست زیاد اگه خوب کار کردید
-
Reza A 0
تو کلاساشون تست کار میکنن یا فقط تشریحی -
Reza A 0 اگه ساعت مطالعه بالایی دارید صفر تا صد هم میشه ولی خیلی وقت گیره
-
زینب نجفی آموزش تست محوره تقریبا بله کار می کنم ولی باید یکم مفاهیم رو بلد باشین از قبل
-
Reza A 0
ریاضیم خوبه
به کتاب مسلطم -
Reza A 0 فیزیک هم دوتا گزینه هست صفر تا صد های آقای یاری که جدیدن نسبتا و آموزش کامل و صفر تا صد آقای کارزانیان که دوتا پایه رو هم شاید ۵۰ ویدیو باشه درسنامه داره و حل تست و نکات تستی
-
Reza A 0
میشه برا بقیه کتابا هم بگید