دانشگاهِ دلها
-
ایه یاس نیستم و نمیگم نمیشه و اینجورچیزها..قصد توهین ندارم ولی کاش این محتوا رو ،دقیقا همین محتوا رو ،کاش شیر نکنید..برای بچه های متوسط و متوسط رو به پایین نه تنها انگیزه نیست بلکه ترس و اضطراب هم هست..حداقل اگر هم میخواین تاپیک معرفی دانشگاه بزارید،دانشگاه های دیگرم بزارید..همه این دانشگاه رو دیدن و همه عاشقشن و همه دارن براش برنامه ریزی میکنن و همه از همه طرف،تحت الشعاع
پست ها و استوری هایی با عنوان این دانشگاه،هستن..**دقیقا این عنوان،**تمرکز بچه ها رو میزاره رو یک دانشگاه و استانداردشون دقیقا میشه همون یک جا و اگه خداینکرده نتونن بهش برسن،براشون حسرت میمونه چون استانداردش ،با این محتواها ،شده این دانشگاه..یکم تفکر کنیم -
paniz pzzz
من کلا اعتقادی به طبقه بندی افراد ندارم
ولی حالا اگه طبق نظر شما، بخواییم به بچه های متوسط و پایین تر هم فکر کنیم، این تاپیک اصلا نباید باعث اضطراب بشه بلکه این که تمامِ رشته های تجربی محدود شده به سه تا رشته مشکل ساز هست و این به خاطر اشکال در نظامِ آموزشی ما و فسادهایی هست که توش وجود داره وگرنه من آدم های بسیار بسیار زیادی میشناسم اصلا نه علوم پزشکی تهران خوندن نه رشته های تاپِ(!!!) دیگه و اما در رشته هایی مثل تاریخ و جامعه شناسی و رشته های علوم پایه و کلییییییییییی رشته ی دیگه که از نظر شما جای افراد متوسط و پایین هست تحصیل کردن و بسیار هم موفق شدن و به بالاترین مدارج علمی هم رسیدن
اگه هر کسی طبق علایق واقعی و استعداد ذاتی خودش بره جلو و همه هجوم نیارن به چند تا رشته ی محدود اصلا در اومدن از دانشگاه هایی مثل تهران، شریف، بهشتی، شیراز و ... سخت نیست و با تلاش و پشتکارِ منطقی ( نه عجیب غریب) به رشته ای که براش ساخته شدن میرسن
با احترام -
paniz pzzz
من کلا اعتقادی به طبقه بندی افراد ندارم
ولی حالا اگه طبق نظر شما، بخواییم به بچه های متوسط و پایین تر هم فکر کنیم، این تاپیک اصلا نباید باعث اضطراب بشه بلکه این که تمامِ رشته های تجربی محدود شده به سه تا رشته مشکل ساز هست و این به خاطر اشکال در نظامِ آموزشی ما و فسادهایی هست که توش وجود داره وگرنه من آدم های بسیار بسیار زیادی میشناسم اصلا نه علوم پزشکی تهران خوندن نه رشته های تاپِ(!!!) دیگه و اما در رشته هایی مثل تاریخ و جامعه شناسی و رشته های علوم پایه و کلییییییییییی رشته ی دیگه که از نظر شما جای افراد متوسط و پایین هست تحصیل کردن و بسیار هم موفق شدن و به بالاترین مدارج علمی هم رسیدن
اگه هر کسی طبق علایق واقعی و استعداد ذاتی خودش بره جلو و همه هجوم نیارن به چند تا رشته ی محدود اصلا در اومدن از دانشگاه هایی مثل تهران، شریف، بهشتی، شیراز و ... سخت نیست و با تلاش و پشتکارِ منطقی ( نه عجیب غریب) به رشته ای که براش ساخته شدن میرسن
با احترامعلیرضا تمدنی متوجه نشدین حتی من منظورم چیه.به سلامت
-
علیرضا تمدنی متوجه نشدین حتی من منظورم چیه.به سلامت
paniz pzzz
دفعه بعدی قبل اسپم دادن تمرین کنید منظورتون رو بهتر برسونید -
paniz pzzz
دفعه بعدی قبل اسپم دادن تمرین کنید منظورتون رو بهتر برسونیدعلیرضا تمدنی من خیلی واضح صحبت کردم ..مشکل از شماست..
-
سلام
این شما و این هم فیلم معرفی دانشگاه تهران ... رنک 1 در بین تمامِ دانشگاه های ایران..
امیدوارم خوشتون بیادعلیرضا تمدنی رنک یک که صنعتی شریف است و تمام
-
علیرضا تمدنی رنک یک که صنعتی شریف است و تمام
Mohammad javad Majlesi
در رشته های مهندسی و علوم پایه که صد در صد
من در حالت کلی عرض کردم
براساس آخرین طبقه بندی ها -
Mohammad javad Majlesi
در رشته های مهندسی و علوم پایه که صد در صد
من در حالت کلی عرض کردم
براساس آخرین طبقه بندی هاعلیرضا تمدنی بله بله