کنکوریا تجربی لطفا بیاین راهنمایی لازمم
-
من بعد ۱۰ سال دوری از تجربی میخوام دوباره شروع کنم و کنکور ۴۰۲ شرکت کنم ، بنظرتون برای شروع کلیپ های صفر تاصد دروس را ببینم خوبه بعد تست کار کنم ؟ یا روش دیگه ای پیشنهاد میدین
-
من بعد ۱۰ سال دوری از تجربی میخوام دوباره شروع کنم و کنکور ۴۰۲ شرکت کنم ، بنظرتون برای شروع کلیپ های صفر تاصد دروس را ببینم خوبه بعد تست کار کنم ؟ یا روش دیگه ای پیشنهاد میدین
سمیرا زریان
سلام
کلیپ های صفر تا صد دبیرهای مختلفی دارن شما میتونی کتاب مدنظرتو بیاری یه قسمتیش رو مشخص کنی بعد تدریس همون قسمت رو از تدریس دبیرهای مختلف ببینی تا دستت بیاد با کدومشون راحتی و خوب میفهمی بعد از اون هم تست. درکل برای همه کتاب ها فیلم نبین چون زمان زیادی میبره و برای بعضی از دروس نیاز نیست، حالا خودتون هرجور میل دارین.منشن میکنم بقیه ببینن
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سمیرا زریان
سلام
کلیپ های صفر تا صد دبیرهای مختلفی دارن شما میتونی کتاب مدنظرتو بیاری یه قسمتیش رو مشخص کنی بعد تدریس همون قسمت رو از تدریس دبیرهای مختلف ببینی تا دستت بیاد با کدومشون راحتی و خوب میفهمی بعد از اون هم تست. درکل برای همه کتاب ها فیلم نبین چون زمان زیادی میبره و برای بعضی از دروس نیاز نیست، حالا خودتون هرجور میل دارین.منشن میکنم بقیه ببینن
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@s-ein سپاس🙏
-
سمیرا زریان سلام
همه دروس که وقت نمیشه
یسری درسایی ک مشکل داریدو انتخاب کنید با ی نمونه از اساتیدی ک هست -
سمیرا زریان سلام. به نظر من بسته راه ابریشم تهیه کنید خیلی بهتر است چون که از فضای درس دور بودید
-
سمیرا زریان من خودم امسال میرم دوازدهم و میخواک راه ابریشم زیست رو تهیه کنم
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد