کمک (:
-
@Ali-Tajik-1
درسنانه نمیخونم نمیتونم تست بزنم
برا شیمی با فیزیک ریاضی کتاب کافی ولی زیست نه -
زینب نجفی نمی تونید تست بزنید خوب مفهوم نگرفتید راه کار های که گفتم انجام بده اوکی میشه عجله ام نکن پیشرفت پله پله است نه جهشی
-
-
زینب نجفی سلام
شنیدید حتما از اردیبهشتم بعضیا میگن بخون قبول میشی ( به درست غلطش کار ندارم) حالا شما که ۳۶۰ روز وقت داری حتما میتونی
فقط ۳ اصل رعایت کن استمرار ، تلاش ، توکل به خدا
و توهم هم نزنید من این پکیج فلان بگیرم حتما قبولم بدون تلاش هیچ اتفاقی نخواهد افتاد
موفق باشید@Ali-Tajik-1 سلام
من میخوام برای تابستان با قلمچی پیش برم و دهم و یازدهم رو جمع بندی کنم
سال یازدهم متوسط رو به بالا
سال دهم متوسط رو به پایین هستمبنطرتون از کدوم پکیج استفاده کنم مخصوصا سال دهم
تفتان و آرش یا...... -
@Ali-Tajik-1 سلام
تفتان و آرش یا......Shayan Eskandari چون سطح خوبی دارید در پایه نیاز به آموزش به نظرم ندارید درسنامه بخونید از نکته تست ها(در صورت نیاز) استفاده کنید الان به نظرم جالب نیست جمع بندی کنید و در ضمن این دبیر جدیدا تفتان من نمیشناسم بخوام نظر بدم همون عید به بعد جمع بندی کنید
-
Shayan Eskandari چون سطح خوبی دارید در پایه نیاز به آموزش به نظرم ندارید درسنامه بخونید از نکته تست ها(در صورت نیاز) استفاده کنید الان به نظرم جالب نیست جمع بندی کنید و در ضمن این دبیر جدیدا تفتان من نمیشناسم بخوام نظر بدم همون عید به بعد جمع بندی کنید
@Ali-Tajik-1
میخوام یه مرور کنم دهم و یازدهم رو مخصوصا دهم که ضعیف تر هستم و تست هاش رو بزنم
برای مرور با ویدیو راحت ترم بازده بالا تره
بنطرتون آرش خوبه ؟ یا درسنامه کتاب تست برای جاهایی که کمتر مشکل دارم ؟و درس هایی که بیشتر مشکل داشتم برم ویدیو درسته؟
درسنامه شو ببینم بعد تست و آزمون -
Shayan Eskandari چون سطح خوبی دارید در پایه نیاز به آموزش به نظرم ندارید درسنامه بخونید از نکته تست ها(در صورت نیاز) استفاده کنید الان به نظرم جالب نیست جمع بندی کنید و در ضمن این دبیر جدیدا تفتان من نمیشناسم بخوام نظر بدم همون عید به بعد جمع بندی کنید
-
@Ali-Tajik-1
میخوام یه مرور کنم دهم و یازدهم رو مخصوصا دهم که ضعیف تر هستم و تست هاش رو بزنم
برای مرور با ویدیو راحت ترم بازده بالا تره
بنطرتون آرش خوبه ؟ یا درسنامه کتاب تست برای جاهایی که کمتر مشکل دارم ؟و درس هایی که بیشتر مشکل داشتم برم ویدیو درسته؟
درسنامه شو ببینم بعد تست و آزمونShayan Eskandari درسنامه قطعا اگه جای مشکل داشتید برید فیلم ببینید اصلا آرش تفتان برا الان نیست شاید الان استفاده کنید عید دچار مشکل شید چون تست های که اون موقع حل میشه همه مهمن و شاید چون دیدید فیلم هارو کم حوصله شید سریع رد کنید فیلمارو و عیدتون میسوزه
-
@Ali-Tajik-1
برای مرور دهم یازدهم برنامه قلمچی خوبه
پیشنهاد دیگه ای دارید؟Shayan Eskandari خوبه ولی من اگه میخواستم بخونم طبق اون نمی رفتم چون شما ۱۲ با قلم چی بهتره
-
Shayan Eskandari خوبه ولی من اگه میخواستم بخونم طبق اون نمی رفتم چون شما ۱۲ با قلم چی بهتره
-
Shayan Eskandari درسنامه قطعا اگه جای مشکل داشتید برید فیلم ببینید اصلا آرش تفتان برا الان نیست شاید الان استفاده کنید عید دچار مشکل شید چون تست های که اون موقع حل میشه همه مهمن و شاید چون دیدید فیلم هارو کم حوصله شید سریع رد کنید فیلمارو و عیدتون میسوزه
-
Shayan Eskandari درسنامه قطعا اگه جای مشکل داشتید برید فیلم ببینید اصلا آرش تفتان برا الان نیست شاید الان استفاده کنید عید دچار مشکل شید چون تست های که اون موقع حل میشه همه مهمن و شاید چون دیدید فیلم هارو کم حوصله شید سریع رد کنید فیلمارو و عیدتون میسوزه
-
@Ali-Tajik-1 چطور پیش میرفتید؟ممنون میشم راهنمایی کنید
Shayan Eskandari والا من احتمالا پشت بمونم خودم ۱۲ بودم با آزمونا رفتم ولی الان اگه بخونم طبق آزمونا نمیرم به نظرم درس مث ساختمون اول باید پایش سفت شه قلم چی طبق ترتیب کتاب میره معمولا و من ۱۲ هم می خوندم
-
Shayan Eskandari والا من احتمالا پشت بمونم خودم ۱۲ بودم با آزمونا رفتم ولی الان اگه بخونم طبق آزمونا نمیرم به نظرم درس مث ساختمون اول باید پایش سفت شه قلم چی طبق ترتیب کتاب میره معمولا و من ۱۲ هم می خوندم
-
@Ali-Tajik-1
برنامم اینه دهم یازدهم رو با قلمچی پیش برم که تا 25شهروز تموم بشه
دوازدهم هم کنارش میخونم تو تابستونShayan Eskandari خوبه موفق باشی
-
Shayan Eskandari خوبه موفق باشی
-
سلام بچه ها امیدوارم وارم که حالتون خوب باشه
بچه ها من میرم پایه دوازدهم رشتمم تجربی بنظرتون تو این ۳۵۶ روزی که مونده به کنکور من میتونم برسم
امیدمو کلا از دست دادم انگیزه ندارم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشیم
-
@Ali-Tajik-1 سلام
تفتان و آرش یا......Shayan Eskandari در کمک (: گفته است:
آرش