نشخوارکنندگان
-
سلام دوست عزیز به آلاخونه خوش اومدی
2 بار -
سلام به همگی غذا در نشخوارکنندگان چند بار از سیرابی عبور میکنه؟؟ بعضی جاها میگن ۲ بار و بعضی ۳ بار 🤔**** تجربیا
آفتاب سلام
مری:۳بار سیرابی:۲ نگاری:۲ د هزارلا:۱ نگاری:۱ -
سلام به همگی غذا در نشخوارکنندگان چند بار از سیرابی عبور میکنه؟؟ بعضی جاها میگن ۲ بار و بعضی ۳ بار 🤔**** تجربیا
آفتاب در نشخوارکنندگان گفته است:
سلام . اتفاقا من هم چند روز پیش سوال کردم و داشتیم سر این موضوع بحث میکردیم . استاد موقاری گفتن 2 بار ولی توی کتاب جدید ، یه فلش ریز هم کشیده که اگه اون رو در نظر بگیریم میشه 3 بار .
-
سلام . اتفاقا من هم چند روز پیش سوال کردم و داشتیم سر این موضوع بحث میکردیم . استاد موقاری گفتن 2 بار ولی توی کتاب جدید ، یه فلش ریز هم کشیده که اگه اون رو در نظر بگیریم میشه 3 بار .
-
کتاب جدید فرق کرده
باید طبق جدید برسی. کرد
کلان چیزای قدیم غلط میشه برای این شکله.
این رو باید در نظر بگیریم تا اشتباه نشه -
محمد فواد بله ۳ بار درسته منم بحاطر استاد موقاری میگفتم ۲ بار ولی توی گروه های درسی پرسیدم همه گفتن ۳ بار
محمد فواد بله ۳ بار درسته منم بحاطر استاد موقاری میگفتم ۲ بار ولی توی گروه های درسی پرسیدم همه گفتن ۳ بار

متن کتاب جدید عوض شده احتمالا با این فرق داره درسته؟
چون طبق این متن که دو بار میره
دفعه سوم رو نگفتن که کی میشه؟ -

دفعه سوم رو نگفتن که کی میشه؟@Kosar-Mortazavi

-

دفعه سوم رو نگفتن که کی میشه؟@Kosar-Mortazavi بنظر من که ۲ بار وارد سیرالی میشه
من حتی به صفرتاصد استاد ذبهی تفت هم نگاه کردم جلسه ۲۳ اونجا هم گفتن ۲ بار -
@Kosar-Mortazavi

Ahmadreza Amanzadeh
پس این تصویر کتاب امساله
خوب چیزی که من تو تصویر میبینم دوبار وارد سیرابی میشه
یه بار وقتی اولین بار خوردش و یه بار بعد از نشخوار
دفعه سومی نمیبینم🤔🤔 -
@Kosar-Mortazavi بنظر من که ۲ بار وارد سیرالی میشه
من حتی به صفرتاصد استاد ذبهی تفت هم نگاه کردم جلسه ۲۳ اونجا هم گفتن ۲ بارAhmadreza Amanzadeh
ویدئوی ایشون جدید ضبط شدن؟ از آپدیت ها خبر ندارم -
Ahmadreza Amanzadeh
ویدئوی ایشون جدید ضبط شدن؟ از آپدیت ها خبر ندارم@Kosar-Mortazavi بله فک کنم ۴۰۰-۹۹ هستش
-
Ahmadreza Amanzadeh
پس این تصویر کتاب امساله
خوب چیزی که من تو تصویر میبینم دوبار وارد سیرابی میشه
یه بار وقتی اولین بار خوردش و یه بار بعد از نشخوار
دفعه سومی نمیبینم🤔🤔@Kosar-Mortazavi
تصویر جدید واضح تره...حتی تو تصاویرم به سال قبلیا ظلم شده:/
نه طبق تصویر دقت کنید یبار از مری میاد سیرابی(۱بار)
میره نگاری از نگاری میاد سیرابی(۲)و از سیرابی میره به مری
و دوباره از مری میاد سیرابی (۳)
و از اونجا نگاری و هزارلا و...... -
@Kosar-Mortazavi
تصویر جدید واضح تره...حتی تو تصاویرم به سال قبلیا ظلم شده:/
نه طبق تصویر دقت کنید یبار از مری میاد سیرابی(۱بار)
میره نگاری از نگاری میاد سیرابی(۲)و از سیرابی میره به مری
و دوباره از مری میاد سیرابی (۳)
و از اونجا نگاری و هزارلا و......Mahan Xodayi 2 ببینید فک کنم اساس اینکه کامل بره یه سیرابی رو دور بزنه برگرده😅 ولی تو فلش آبی قسمتیش تو سیرابی و نگاری هست ولی اصولا منظور اینکه به هزارلا میره
-
Mahan Xodayi 2 ببینید فک کنم اساس اینکه کامل بره یه سیرابی رو دور بزنه برگرده😅 ولی تو فلش آبی قسمتیش تو سیرابی و نگاری هست ولی اصولا منظور اینکه به هزارلا میره
Ahmadreza Amanzadeh اگر اساس این باشه پس فقط یک بار وارد سیرابی میشه!؟؟؟؟چون دفعه دوم از مری میاد هم کامل ی دور سیرابی رو نمیچرخه...
وقتی میگن ورود یعنی همون ورود و من فکر میکنم همون سه بار درست باشه برای این تالیف.... -
Ahmadreza Amanzadeh اگر اساس این باشه پس فقط یک بار وارد سیرابی میشه!؟؟؟؟چون دفعه دوم از مری میاد هم کامل ی دور سیرابی رو نمیچرخه...
وقتی میگن ورود یعنی همون ورود و من فکر میکنم همون سه بار درست باشه برای این تالیف....Mahan Xodayi 2 🤯🤯 شاید اینطوری هست
ولی تو صفرتاصد استاد ذبهی تفت دیدم که ۲ بار بود از سیرابی -
نه 3 بار میشه.
معلم زیستی که امسال درس دادند گفتن 3 بار.
طبق متاب جدید 3 بار میشهیک بار اولش که میاد داخل سیرابی بعد میره نگاری بعد میاد از سیرابی رد میشه و میره مری و دهان و..
بعد دوباره میاد اول سیرابی بعدشم میره نگاری -
Mahan Xodayi 2 🤯🤯 شاید اینطوری هست
ولی تو صفرتاصد استاد ذبهی تفت دیدم که ۲ بار بود از سیرابیAhmadreza Amanzadeh اون طبق چاپ۹۶هست تدریسشون فک کنم
-
Ahmadreza Amanzadeh اون طبق چاپ۹۶هست تدریسشون فک کنم
Mahan Xodayi 2 نه صفر تا صد استاد موقاری ۹۶ هست
-
Mahan Xodayi 2 نه صفر تا صد استاد موقاری ۹۶ هست
Ahmadreza Amanzadeh اهان....
به هر حال بنظر من سه بار درسته...منطقی هم اینه.....