راه ابریشم ۱۴۰۲
-
باسلام خدمت همه آلایی ها
من سال قبل راه ابریشم رو تهیه کردم و نتونستم استفاده کنم
امسال گفتن راه ابریشم۲ میاد
امروز وارد شدم دیدم توی پنلم همون راه ابریشم قبلی هس با همون دبیر ها فقط کنارش نوشتن ویژه کنکور ۱۴۰۲
یعنی راه ابریشم ۲ نداریم و همون قبلیه برا سال بعد هس؟ -
باسلام خدمت همه آلایی ها
من سال قبل راه ابریشم رو تهیه کردم و نتونستم استفاده کنم
امسال گفتن راه ابریشم۲ میاد
امروز وارد شدم دیدم توی پنلم همون راه ابریشم قبلی هس با همون دبیر ها فقط کنارش نوشتن ویژه کنکور ۱۴۰۲
یعنی راه ابریشم ۲ نداریم و همون قبلیه برا سال بعد هس؟مجید کوهپیما 0 نه ببینید قضیه اینجوریه
راه ابریشم قبلی آپدیت میشه برای 1402 آپشن جدیدی به راه ابریشم اضافه نمیشه فقط برا 402 آپدیت میشه پس آزمون ها پیش آزمون ها....
اما راه ابریشم پرو یا همون راه ابریشم 2 آپشن هاش بیشتره که آلا یه اشاراتیم کرد مثل منتورینگ مشاوره کلاس تشریحی و.... اون هنوز داخل سایت کامل قرار نگرفته -
مجید کوهپیما 0 نه ببینید قضیه اینجوریه
راه ابریشم قبلی آپدیت میشه برای 1402 آپشن جدیدی به راه ابریشم اضافه نمیشه فقط برا 402 آپدیت میشه پس آزمون ها پیش آزمون ها....
اما راه ابریشم پرو یا همون راه ابریشم 2 آپشن هاش بیشتره که آلا یه اشاراتیم کرد مثل منتورینگ مشاوره کلاس تشریحی و.... اون هنوز داخل سایت کامل قرار نگرفتهMohammad javad Majlesi برای ما که سال قبل راه ابریشم خریدیم آپشن های راه ابریشم پرو اعمال نمیشه؟
-
Mohammad javad Majlesi برای ما که سال قبل راه ابریشم خریدیم آپشن های راه ابریشم پرو اعمال نمیشه؟
مجید کوهپیما 0 ادمین آلا گفت نه گفت اگه مایلید راه ابریشم پرو را داشته باشید باید ما به تفاوت اش را بپردازید
یعنی اگه پرو شیمی 500 تومن از قبلی بیشتر باشه شما همون 500 تومنو میدید چیزی که خودشون گفتن -
مجید کوهپیما 0 ادمین آلا گفت نه گفت اگه مایلید راه ابریشم پرو را داشته باشید باید ما به تفاوت اش را بپردازید
یعنی اگه پرو شیمی 500 تومن از قبلی بیشتر باشه شما همون 500 تومنو میدید چیزی که خودشون گفتنMohammad javad Majlesi در کل با همون راه ابریشم قبلی پیش بریم مشکلی نیس؟
جواب میده -
Mohammad javad Majlesi در کل با همون راه ابریشم قبلی پیش بریم مشکلی نیس؟
جواب میدهمجید کوهپیما 0 کامل کامل هست و بنظرم وقت نمیکنید اصلا هم از راه ابریشم استفاده کنید هم از پرو راه ابریشم
-
Mohammad javad Majlesi در کل با همون راه ابریشم قبلی پیش بریم مشکلی نیس؟
جواب میدهمجید کوهپیما 0 آره آلا گفت مشکلی نیست