راه ابریشم پرو
-
سلام توی صفحه الا در اینستاگرام نوشته بچه های راه ابریشمی می تونن با پرداخت ماوالتفاوت راه ابریشم پرو رو داشته باشن الان این پرو که 600000تومان ارزون تره
ینی الا باید 60تمن به ما بده؟
-
سلام توی صفحه الا در اینستاگرام نوشته بچه های راه ابریشمی می تونن با پرداخت ماوالتفاوت راه ابریشم پرو رو داشته باشن الان این پرو که 600000تومان ارزون تره
ابوالفضل عبد مگه اومدشش؟ :****>
-
Michael Vey اره راه ابریشم رو زده 1402
-
این پست پاک شده! -
Michael Vey اره راه ابریشم رو زده 1402
ابوالفضل عبد ن فک کنم فق اسمش عوض شده.. رو لینک پک اختصاصی تجربی راه ابریشم پرو که میزنم سایتش نمیاد اخه
-
ابوالفضل عبد 2میلیون بیشتره
-
ابوالفضل عبد ن فک کنم فق اسمش عوض شده.. رو لینک پک اختصاصی تجربی راه ابریشم پرو که میزنم سایتش نمیاد اخه
Michael Vey نمی دونم بازم الا هم که از دیشب ته تو اینستا نه تلگرام چیزی نگفته
-
ابوالفضل عبد
نه عزیزم
این همون راه ابریشم یک هستش ولی شما میتونی برای کنکور ۴۰۲ هم استفاده کنی (قیمتش رند شده)
ابریشم پرو هنوز نیومده... -
ابوالفضل عبد 2میلیون بیشتره
Shayan Eskandari از کجا می دونی ؟
ینی قراره 3500بشه؟ -
ابوالفضل عبد
نه عزیزم
این همون راه ابریشم یک هستش ولی شما میتونی برای کنکور ۴۰۲ هم استفاده کنی (قیمتش رند شده)
ابریشم پرو هنوز نیومده...Sadegh Abbasian شاید
-
-
Shayan Eskandari بله؟
-
Michael Vey تو راه ابریشم های پرو هم نام دبیر مثلاً زیست رو زده موقاری با اینکه ایشون گفتن نیستن امسال یا اشتباه کردند یا اینکه پرو همون معمولی با امکانات بیشتر
-
Shayan Eskandari از کجا می دونی ؟
ینی قراره 3500بشه؟ابوالفضل عبد راه ابریشم 6500هست راه ابریشم پرو 8500
-
Shayan Eskandari بله؟
-
Michael Vey تو راه ابریشم های پرو هم نام دبیر مثلاً زیست رو زده موقاری با اینکه ایشون گفتن نیستن امسال یا اشتباه کردند یا اینکه پرو همون معمولی با امکانات بیشتر
Reza A 0 یا شایدم اینکه نیستن دروغ 13 بوده با تاخیر :***>
-
Shayan Eskandari برا من نمیاد این هعی
-
Shayan Eskandari حاجی برای من نیاورده
-
Shayan Eskandari حاجی برای من نیاورده
ابوالفضل عبد نفری 500بزنید به من میاره
پول منم اینجوری جور میشه و دعاتون میکنم -
پول منم اینجوری جور میشه و دعاتون میکنمShayan Eskandari در راه ابریشم پرو گفته است:
پول منم اینجوری جور میشه و دعاتون میکنمحاجی ماخودمون لنگ 200ایم اگه می داشتیم خو میدادیم