-
بچه ها لطفا اگه کسی جزوه کامل استاد آقاجانی رو داره بزاره برای کسایی مثله من تو شهرستان امکان تهیه کتابشون واقعا نیس
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@maji
۰۲۱۶۶۴۱۰۰۰۰
زنگ بزن سفارش بده دوست عزیزd.hm -
@maji
۰۲۱۶۶۴۱۰۰۰۰
زنگ بزن سفارش بده دوست عزیزd.hmنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com قیمتش چنده؟
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۳۹۵، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahsa.khajegi
۵۶ تومن با پست شد دوم و پیش یک
سوم هم قیمت رو جلد ۲۶ بود فک کنم -
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۵، ۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی جزوه دست نویس استاد رو داره
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۵، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
majid.hm
سلام کدوم جزوه دست نویس ؟ -
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه سلام.
این ویدیوها ناقص نیست چون سلول های گالوانی نیومده؟ -
majid.hm
سلام کدوم جزوه دست نویس ؟نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۵، ۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@alireza.yousefi75yahoo.com نمیدونم من جزوه استاد رو خواستم دوستان بزارن گفتن جزوه دستنویسشون هست
-
@alireza.yousefi75yahoo.com نمیدونم من جزوه استاد رو خواستم دوستان بزارن گفتن جزوه دستنویسشون هست
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۵، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmajid.hm خودشون تا جایی ک میدونم دست نویس تو این سایت نذاشتن
جزوه دست نویس بنده هست فقط بالاتر یا تو بهترین پستای من میتونید دانلود کنید
موفق باشید -
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خسته نباشید ببخشید ممکنه جزوه الکتروشیمی استاد رو بذارید همونی که استاد سر کلاس به بچه ها داد ممنون میشم آخه خیلی لازم دارم
-
سلام خسته نباشید ببخشید ممکنه جزوه الکتروشیمی استاد رو بذارید همونی که استاد سر کلاس به بچه ها داد ممنون میشم آخه خیلی لازم دارم
نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهElhamdavoodi71
سلام فک کنم همرو استاد میخونه ها !! -
نوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خسته نباشید ببخشید جزوات جلسات 31 تا 38 کلاس رو از کجا میتونم ببینم؟ اگر ممکنه راهنمایی کنید.
-
سلام خسته نباشید ببخشید جزوات جلسات 31 تا 38 کلاس رو از کجا میتونم ببینم؟ اگر ممکنه راهنمایی کنید.
نوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط alireza_ysf75 انجام شدهmehri
سلام
اگر جزوات تو سایت نیستن باید کتاب ایشون رو تهیه کنید
۰۲۱۶۶۴۱۰۰۰۰ -
نوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون از راهنماییتون. به صورت pdf هستن که بشه خریداری کرد؟
-
نوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mehri
نخیر کتاب هستن سفارش بدید زود میفرستن -
نوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من امکان تهیه کتابها رو ندارم چون توی ایران نیستم. به هر حال ممنون.
-
نوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امکانش هست سوالاتی رو که در کلاس تدریس میکنن رو مثه جلسات قبلی که شامل چند سوال در قالب یه pdf هست بذارید؟
-
امکانش هست سوالاتی رو که در کلاس تدریس میکنن رو مثه جلسات قبلی که شامل چند سوال در قالب یه pdf هست بذارید؟
نوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehri فک کنم تنها راه اینه ک بنویسید خودتون
-
نوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بله از اولش هم این رویه رو داشتم ولی بعضی از تستهایی که بررسی میشه سوالاتی هست که با شکل هست مسلما با دیدن ترکیب درک بهتری حاصل میشه
-
بله از اولش هم این رویه رو داشتم ولی بعضی از تستهایی که بررسی میشه سوالاتی هست که با شکل هست مسلما با دیدن ترکیب درک بهتری حاصل میشه
نوشتهشده در ۳۱ خرداد ۱۳۹۵، ۲۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehri
بله درسته
شماره جلسه و دقیقه رو برام تو پیام خصوصی بفرست تا کمکی بر بیاد انجام بدم
در خدمتم -
نوشتهشده در ۸ تیر ۱۳۹۵، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان یه کمک.جلسه 12 دارن یک سری تست اقای اقا جانی حل میکنن که تو جزوه ها من ندیدم از کجا میتونم به تست ها دسترسی داشته باشم؟