امتیازات راه ابریشم
-
-
سلام دوستان آقای موقاری دیشب توی لایو شون گفتن امسال تو راه ابريشم دو نیستند ولی الان الا میگه معلم زیست راه ابریشم تغیرر نکرده این یعنی چی؟
-
سلام دوستان آقای موقاری دیشب توی لایو شون گفتن امسال تو راه ابريشم دو نیستند ولی الان الا میگه معلم زیست راه ابریشم تغیرر نکرده این یعنی چی؟
Motahare Vatandoust سلام
فکر میکنم اینجوریه که تدریس های آقای موقاری که سال های قبل ضبط شده برای امسال هم هست ولی اگه بخواد یه چیز جدید ضبط بشه مثل تحلیل آزمون با یه دبیر زیست دیگه انجام میشه
البته این نظر منه -
Motahare Vatandoust سلام
فکر میکنم اینجوریه که تدریس های آقای موقاری که سال های قبل ضبط شده برای امسال هم هست ولی اگه بخواد یه چیز جدید ضبط بشه مثل تحلیل آزمون با یه دبیر زیست دیگه انجام میشه
البته این نظر منهMohammad Lotfi 0 همین درسته
-
راه ابریشم امتیاز های اضافی هم داره؟منظورم اینه که اگه راه ابریشم داشته باشیم همایش هایی مثل گدار و تفتان و آرش و....تخفیف میخوره برامون؟
@mahdi-najafi-2 احتمالا نه چون آلا سال قبل نوشته بود که رایگان میده گدار رو رایگان میده ولی امسال حرفی نزده
-
@mahdi-najafi-2 احتمالا نه چون آلا سال قبل نوشته بود که رایگان میده گدار رو رایگان میده ولی امسال حرفی نزده
Reza A 0
نه همایش گدار رایگانه من دارمش...
هر درسی که بخری برای همون درس همایش گدار رایگان میگیری -
Reza A 0
هر درسی که بخری برای همون درس همایش گدار رایگان میگیریSadegh Abbasian راه ابریمشی پارسالی؟
-
Reza A 0
هر درسی که بخری برای همون درس همایش گدار رایگان میگیریSadegh Abbasian گدار رو که سال قبل به همه دادن ولی امسال رو منظورمه
-
راه ابریشم امتیاز های اضافی هم داره؟منظورم اینه که اگه راه ابریشم داشته باشیم همایش هایی مثل گدار و تفتان و آرش و....تخفیف میخوره برامون؟
@mahdi-najafi-2 گدار و چاپار رایگان بود ولی آرش و تفتان برا همه دانش آموزا تخفیفش یکی بود
-
-
Sadegh Abbasian راه ابریمشی پارسالی؟
Reza A 0
نه همین امسال که گرفتمش برام میاد؛
هم گدار و هم چاپار...