دانشگاه آزاد
-
باشه من کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم
این خیلی خوبه که تا 15ساعت میتونی بخونی خیلی عالیه ولی از الان انقدر به خودت سخت نگیر رسیدی به دی زده میشی منم خودم تو دی خیلی خسته بودم از 8ساعت شروع کنی خوبه و کم کم زیادش کن
Fatemeh Hossieni 0 کجا رفتی؟
-
Fatemeh Hossieni 0
نگاه من ساعت مطالعه تا 15میتونم برم
مرور و آزمون دادن و روش درست مطالعه هر درس و تست زنیش مشکل دارم میتونی کمک کنی؟Shayan Eskandari
چیزای که خودم میدونم و فک میکنم برات مفید باشه رو میگم ولی خودتم برو و اون کلیپای مربوط به راهی نو بود فک کنم اسمش که آلا گذاشته بود رو ببین الان نمیدونم تو کدوم قسمت هست ولی تیکت بزنی میگن کجاس اون بنظرم خوب بود یه اطلاعات خوب بهت میده
نمیدونم عمومیا برا شما هست یا حذف میشه ولی من چیزایی که میدونم رو میگم
درمورد درس ادبیات که اولین درس هست 3تا تست لغت هست که اونا رو حتما بخون از اخر کتاب برا سه سال و لغت رو که میخونی حتما به املاش هم دقت کن یه کلمه هر چن تا که معنی داره همش رو باید بخونی به مفرد و جمع بودنش توجه کن
3تا تست املا داری که اونو هم حتما بخون کلمات مهم املایی از همون اخر کتاب خیلی کلماتش مهمه کلمات هم آوا مهمه
که راه ابریشم گذاشته بودن اونا رو بخون
و براشون تست بزن
درمورد قرابت 9تا تست هست که 6تا 7رو راحت میشه زد سعی کن هر شب 5تست قرابت رو کار کن خیلی کمکت میکنه
یه دونه تست تاریخ ادبیات هست که من والا اصن براش هیچ کاری نکردم چون خیلی زیاد بود
می مونه اریه و دستور
برا ارایه فک کنم 4تا تست باشه اول برو و واونایی رو که راحترن کار کن مثلا تلمیح .حس امیزی مبالغه تناقض . اغراق . حسن تعلیل که اگه شد بتونی اون اریه ترتیبی رو بزنی تو کنکور بعد برو سراغ اریه های دیگه
توی دستور 5تست داره خیلی مشکل دارم خودم ولی شما اگه بتونی راحتراش رو کار کنی مثلا اجزای جمله و اینا بتونی از اونم یه تست بزنی خیلی عالی میشه
ولی درکل بیشتر رو لغت و املا کار کن و قرابت چون راحترن و بهتر میتونی نتیجه بگیری -
Shayan Eskandari
چیزای که خودم میدونم و فک میکنم برات مفید باشه رو میگم ولی خودتم برو و اون کلیپای مربوط به راهی نو بود فک کنم اسمش که آلا گذاشته بود رو ببین الان نمیدونم تو کدوم قسمت هست ولی تیکت بزنی میگن کجاس اون بنظرم خوب بود یه اطلاعات خوب بهت میده
نمیدونم عمومیا برا شما هست یا حذف میشه ولی من چیزایی که میدونم رو میگم
درمورد درس ادبیات که اولین درس هست 3تا تست لغت هست که اونا رو حتما بخون از اخر کتاب برا سه سال و لغت رو که میخونی حتما به املاش هم دقت کن یه کلمه هر چن تا که معنی داره همش رو باید بخونی به مفرد و جمع بودنش توجه کن
3تا تست املا داری که اونو هم حتما بخون کلمات مهم املایی از همون اخر کتاب خیلی کلماتش مهمه کلمات هم آوا مهمه
که راه ابریشم گذاشته بودن اونا رو بخون
و براشون تست بزن
درمورد قرابت 9تا تست هست که 6تا 7رو راحت میشه زد سعی کن هر شب 5تست قرابت رو کار کن خیلی کمکت میکنه
یه دونه تست تاریخ ادبیات هست که من والا اصن براش هیچ کاری نکردم چون خیلی زیاد بود
می مونه اریه و دستور
برا ارایه فک کنم 4تا تست باشه اول برو و واونایی رو که راحترن کار کن مثلا تلمیح .حس امیزی مبالغه تناقض . اغراق . حسن تعلیل که اگه شد بتونی اون اریه ترتیبی رو بزنی تو کنکور بعد برو سراغ اریه های دیگه
توی دستور 5تست داره خیلی مشکل دارم خودم ولی شما اگه بتونی راحتراش رو کار کنی مثلا اجزای جمله و اینا بتونی از اونم یه تست بزنی خیلی عالی میشه
ولی درکل بیشتر رو لغت و املا کار کن و قرابت چون راحترن و بهتر میتونی نتیجه بگیریFatemeh Hossieni 0 میتونی تو یه پیام رسان دیگه آیدی یا چیزی بدی اونجا سوالم رو پرسم ؟ اینجا خدایی ادمو گیج میکنه دمتگرم
-
Fatemeh Hossieni 0 میتونی تو یه پیام رسان دیگه آیدی یا چیزی بدی اونجا سوالم رو پرسم ؟ اینجا خدایی ادمو گیج میکنه دمتگرم
Shayan Eskandari
ببخشید من اینترنتم قطع شد شرمنده
من والا شاید باورتون نشه ولی خداییش تو هیچ برنامه ای به جز همین آلا نیستم داداشمم مسخرم میکنه که خیلی پرتم از این چیزاشما هر سوالی دارید همینجا بپرسید منم بتونم حتما جواب میدم
اینجا خیلی طولانی میشه بخوام تایپ کنم اگه میشه من براتون درمورد درسا تو یه کاغذ مینویسم و تا فردا میفرستم -
Shayan Eskandari
ببخشید من اینترنتم قطع شد شرمنده
من والا شاید باورتون نشه ولی خداییش تو هیچ برنامه ای به جز همین آلا نیستم داداشمم مسخرم میکنه که خیلی پرتم از این چیزاشما هر سوالی دارید همینجا بپرسید منم بتونم حتما جواب میدم
اینجا خیلی طولانی میشه بخوام تایپ کنم اگه میشه من براتون درمورد درسا تو یه کاغذ مینویسم و تا فردا میفرستمFatemeh Hossieni 0 برای برنامه ریزی برای آزمون قلمچی 310تیر چطور باید برنامه بریزیم
-
Fatemeh Hossieni 0 دستت درد نکنه
یه سوال ایکه برای آزمون 310تیر چطوری باید برنامه بریزم
برا برنامه ریزی کردن من خودم این کارو میکردم اول یه دونه کاغذ بر میداشتم و کل اون چیزایی که بایدبخونم تو اون سه هفته رو مینوشتم برا اساس اون چیزیی که ازمون مشخص کرده چون گزینه دو سه هفته ای هست برا شما که دو هفته ای هست اول ببین ازمون تو اون دوهفته چی برات مشخص کرده که بخونی اونا رو برا هر درس جلوش بنویس و مشخص کن برا هر درس باید چی بخونی بعد ببین میخوای چیکار کنی تو اون دو هفته هر روز چن ساعت میخوایی بخونی و کلاس میخوای بری یا نه میخوای برا هر درس کلیپ ببینی مثلا از راه ابریشم یا نه از هر درس ازمون برات چه سرفصل هایی رو مشخص کرده مثلا از زیست باید چن گفتار بخونی هر گفتار رو بر اساس توانایت تو چه زمانی میتونی بخونی تو چه ساعتایی از روز حالت بهتر و بهتر میتونی درس بخونی همه ی اینا رو باید خودت بشینی فک کنی بعد بشین هر درس رو تقسیم بندی کن و پخشش کن بین روزا مثلا اگه قراره 4گفتار زیست بخونی بین 4روز تقسیمش کن خود راه ابریشم براتون برنامه میدن که هرکس باید خودش شخصی سازی کنه باید یاد بگیری خودت برنامه بریزی من خودم مشاور داشتم ولی نتونستم باهاش کنار بیام بهترین مشاور هر کسی خودشه
-
اره راس میگی ولی خب نمیشه شما حتما کنکورو خوب دادی که خیالت راحته ولی من هر کار میکنم نمیشه از فکرش راحت شم اصلا از فکرو خیال دارم نابود میشم
Fatemeh Hossieni 0 نه اصلا اون چیزی ک فک میکنی نیست
-
برا برنامه ریزی کردن من خودم این کارو میکردم اول یه دونه کاغذ بر میداشتم و کل اون چیزایی که بایدبخونم تو اون سه هفته رو مینوشتم برا اساس اون چیزیی که ازمون مشخص کرده چون گزینه دو سه هفته ای هست برا شما که دو هفته ای هست اول ببین ازمون تو اون دوهفته چی برات مشخص کرده که بخونی اونا رو برا هر درس جلوش بنویس و مشخص کن برا هر درس باید چی بخونی بعد ببین میخوای چیکار کنی تو اون دو هفته هر روز چن ساعت میخوایی بخونی و کلاس میخوای بری یا نه میخوای برا هر درس کلیپ ببینی مثلا از راه ابریشم یا نه از هر درس ازمون برات چه سرفصل هایی رو مشخص کرده مثلا از زیست باید چن گفتار بخونی هر گفتار رو بر اساس توانایت تو چه زمانی میتونی بخونی تو چه ساعتایی از روز حالت بهتر و بهتر میتونی درس بخونی همه ی اینا رو باید خودت بشینی فک کنی بعد بشین هر درس رو تقسیم بندی کن و پخشش کن بین روزا مثلا اگه قراره 4گفتار زیست بخونی بین 4روز تقسیمش کن خود راه ابریشم براتون برنامه میدن که هرکس باید خودش شخصی سازی کنه باید یاد بگیری خودت برنامه بریزی من خودم مشاور داشتم ولی نتونستم باهاش کنار بیام بهترین مشاور هر کسی خودشه
Fatemeh Hossieni 0
برنامه من اینطوریه
با برنامه قلمچی دهم یازدهم رو ببندم تا 25شهریور
و کنارش هم دوازدهم رو بخونم چون تقریبا رو مباحث پایه یه تسلطی دارم
نظرت؟ -
Fatemeh Hossieni 0
ریاضیم ضعیف هست چه کنم بنظرت؟ -
Fatemeh Hossieni 0
برنامه من اینطوریه
با برنامه قلمچی دهم یازدهم رو ببندم تا 25شهریور
و کنارش هم دوازدهم رو بخونم چون تقریبا رو مباحث پایه یه تسلطی دارم
نظرت؟Shayan Eskandari
سلام
مگه شما باراه ابریشم نمیخونی !؟ -
Fatemeh Hossieni 0
ریاضیم ضعیف هست چه کنم بنظرت؟والا اگه میتونی کلاس برو یاهم کلیپارو ببین
من راه ابریشم می دیدم ولی تو ریاضی تست زیاد خیلی مهمه رو سرعتت کار کن تست زمان دار بزن -
Shayan Eskandari
سلام
مگه شما باراه ابریشم نمیخونی !؟ -
Shayan Eskandari
سلام
مگه شما باراه ابریشم نمیخونی !؟Fatemeh Hossieni 0
این برنامه مگه بده؟من میخوام تو تابستون تموم کنم سه سال رو تسلط رو بعدش فقط تست و مرور -
خودت بهتر میدونی ولی نمیشه سه سال ر و تابستون تموم کنی یکم سخته میشه برات
واینکه تو قرار نیست فقط همین تابستون رو درس بخونی تا تیر ماه سال دیگه باید انرژی داشته باشی و خسته نشی انشاءالله بتونی بخونی یه دفعه چن ماه خیلی سخت درس بخونی ممکنه خسته بشی با یه برنامه متعادل پیش برو ولی مرور تو برنامت زیاد بزار اخر هفته ها رو مرور کن و تو برنامت حتما یه ساعاتی رو بزار برا جبرانی که اگه یه روز عقب افتادی بتونی جبرانش کنی -
واینکه تو قرار نیست فقط همین تابستون رو درس بخونی تا تیر ماه سال دیگه باید انرژی داشته باشی و خسته نشی انشاءالله بتونی بخونی یه دفعه چن ماه خیلی سخت درس بخونی ممکنه خسته بشی با یه برنامه متعادل پیش برو ولی مرور تو برنامت زیاد بزار اخر هفته ها رو مرور کن و تو برنامت حتما یه ساعاتی رو بزار برا جبرانی که اگه یه روز عقب افتادی بتونی جبرانش کنیFatemeh Hossieni 0
هر درس روش مطالعه وتست زنیش فرق داره؟چطوریه؟ -

-
Fatemeh Hossieni 0
دستت درد نکنه بقیه درس ها چطور ؟ -
واینکه تو قرار نیست فقط همین تابستون رو درس بخونی تا تیر ماه سال دیگه باید انرژی داشته باشی و خسته نشی انشاءالله بتونی بخونی یه دفعه چن ماه خیلی سخت درس بخونی ممکنه خسته بشی با یه برنامه متعادل پیش برو ولی مرور تو برنامت زیاد بزار اخر هفته ها رو مرور کن و تو برنامت حتما یه ساعاتی رو بزار برا جبرانی که اگه یه روز عقب افتادی بتونی جبرانش کنیFatemeh Hossieni 0
تموم میشه
بعدش هم تست های گوناگون و راه خ خیلی سبز و..... -
Fatemeh Hossieni 0
دستت درد نکنه بقیه درس ها چطور ؟ -
انشاءالله که برات مفید باشه