برنامه مطالعه راه ابریشم
-
@mahdi-najafi-2 برنامه تابستون که داغون بود کلا برنامه مهر ام پیش ازمونا نبودن تو برنامه واقعا نمیدونستی چطور تو برنامه جاشون بدی
-
Parsa Amini امیدوارم امسال برنامه ها بهتر بشن،مدارس هم حضوری میشن واقعا پاره ایم🥲😂
@mahdi-najafi-2 موفق باشی ستون
-
Parsa Amini امیدوارم امسال برنامه ها بهتر بشن،مدارس هم حضوری میشن واقعا پاره ایم🥲😂
@mahdi-najafi-2 دبیرا مدرسه چطورن ؟داغون ؟
-
@mahdi-najafi-2 دبیرا مدرسه چطورن ؟داغون ؟
-
Parsa Amini دمت گرم تو هم موفق باشی🌹
دبیرا که بله به شدت مزخرفن😂😂اگه با آلا نمیخوندم شاید امسال سه چهارتا درسو تجدید میشدم😂@mahdi-najafi-2 مدرسه رو بپیچونی کلا هیلی بهتر میتونی استفاده کمی از راه ابریشم
-
@mahdi-najafi-2 مدرسه رو بپیچونی کلا هیلی بهتر میتونی استفاده کمی از راه ابریشم
-
Parsa Amini مدرسه دولتی میرم متاسفانه،اگه میتونستم غیر انتفاعی برم که گیر ندن خیلی بهتر میشد حیف
@mahdi-najafi-2 فک کنم عمده دلیلی که خیلیا پارسال از راه ابریشم استفاده نکردن تا امسال استفاده کنن همین مدرسه دولتی با کیفیت پایین و گیردادن های زیاده
-
@mahdi-najafi-2 فک کنم عمده دلیلی که خیلیا پارسال از راه ابریشم استفاده نکردن تا امسال استفاده کنن همین مدرسه دولتی با کیفیت پایین و گیردادن های زیاده
-
Parsa Amini من پارسال دی گرفتم ولی هیچ گونه مشاوره و راهنمایی نبود که چکار کنم فقط گفتن برای این سه ماه گدار ببین ( ولی نمیشه گدار 8 کتاب تو یه ماه که امتحانات ترم اول هم هست ببینی)
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 @M-an امسال برنامه جدید نمیدید برنامه پارسال خیلی داغون بود