بچه هایی ک امسال کنکور دادند
-
شما هر چند وقت یبار حالتون بد میشه اصلا میشه؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاء -
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاءdanial ali در بچه هایی ک امسال کنکور دادند گفته است:
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاءسلام بله حال خودم خیلی بد می شد
البته خب دلیل همه شون یکی نبود... -
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاءdanial ali سلام خدایی حالم خیلی خراب هست عذاب وجدان دارم
دو کنکور و دوسال از عمرم به خاطر خودارضایی رفت ... -
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاءdanial ali این یه ماه مونده به کنکور خیلی حالم بد میشد ولی قبلش فقط خسته میشدم
-
danial ali سلام خدایی حالم خیلی خراب هست عذاب وجدان دارم
دو کنکور و دوسال از عمرم به خاطر خودارضایی رفت ...Saeid Zare مشکل تو نیست خیلی چیزا مثل خانواده دوست.... باید باشه کمک کنن ولی هیچ کس هیچ چیز پیدا نمیشه خودت تو کنج خونه گیر افتادی با ی فشااار روحی عجیب غریب واقعا...
-
danial ali این یه ماه مونده به کنکور خیلی حالم بد میشد ولی قبلش فقط خسته میشدم
Mohammad Lotfi 0 الانو میگم بعد کنکور اون حالات قبل کنکور برا هممون هست
هر شب قبل خواب هم می مردیم ب امید اینکه صبح باید زنده و قوی ترین آدم باشیم خودت فک کنم منظورمو بدونی
من حس الان بعد از ظهره و شرم سرمون تو گوشی یا پی سیه و هنوز الا داریم و.... درباره این حسه میگم -
danial ali در بچه هایی ک امسال کنکور دادند گفته است:
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاءسلام بله حال خودم خیلی بد می شد
البته خب دلیل همه شون یکی نبود...@sania-Andiravan واقعا من فک میکردم ی ماه قبل عید سخت دوران زندگیمه و دگ بدتر اون نیس
ولی الان واااقعا نمی دونم چی بگم اصلا کسی یادش نیست منی هم بودم دگ واقعا برا کسی مهم نیسیم
من دیشب حوصلم سر رفته بود ب یکی بچه ها زنگ زدم دو سال بزرگ تره فنی و ایناست کنکور اینا خبر خیلی نمیفهمن میدونن امتحانه
زنگ زدم فلانو بیسار بعد برگشت گفت آها امتحان دادی حالا ب یاد ما افتادی؟ واقعا من چی باید میگفتم واقعا کنکور با ما چیکار کرد خیلی چیزا از من گرفتتتت خیلی
فق امیدمون باید ب خدا باشه یکاری برامون کنه -
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاءdanial ali
من فقط و فقط اینروزا استرس رتبم رو دارم... و اینکه دنبال یه کار خوب میگردم ولی نمیدونم کجا میتونم پیدا کنم بیکاری واقعا آدم رو دیونه میکنه
فقط این روزا سر خودم رو دارم یه جوری گرم میکنم
دوستان زیادی داشتم قبلا ولی الان از هیچکدومشون خبری ندارم و این زیاد چیز بدی هم نیست...
هر ناراحتی که امروز براتون به وجود یه روزی اصلا به یاد نمیاریدش -
Mohammad Lotfi 0 الانو میگم بعد کنکور اون حالات قبل کنکور برا هممون هست
هر شب قبل خواب هم می مردیم ب امید اینکه صبح باید زنده و قوی ترین آدم باشیم خودت فک کنم منظورمو بدونی
من حس الان بعد از ظهره و شرم سرمون تو گوشی یا پی سیه و هنوز الا داریم و.... درباره این حسه میگمdanial ali یه چند روز استرس داشتم ولی به اندازه قبل کنکور حالم بد نشد
اون موقع انگار تو یه سیاره دیگه زندگی میکردیم کنکور که دادیم دوباره برگشتیم زمین -
danial ali سلام خدایی حالم خیلی خراب هست عذاب وجدان دارم
دو کنکور و دوسال از عمرم به خاطر خودارضایی رفت ...Saeid Zare
سعی کن زیاد تو خونه تنها نمونی افکار، آدم رو از پا در میاره -
danial ali
من فقط و فقط اینروزا استرس رتبم رو دارم... و اینکه دنبال یه کار خوب میگردم ولی نمیدونم کجا میتونم پیدا کنم بیکاری واقعا آدم رو دیونه میکنه
فقط این روزا سر خودم رو دارم یه جوری گرم میکنم
دوستان زیادی داشتم قبلا ولی الان از هیچکدومشون خبری ندارم و این زیاد چیز بدی هم نیست...
هر ناراحتی که امروز براتون به وجود یه روزی اصلا به یاد نمیاریدشزهرا ایزانلو 0 بله درسته
مشکل اینه من اونا رو یادم میاد ولی اونا منو یادشون نیست
برا ما چ کاری مثلا بدن؟ برا ما کارگری شما هم همی کارای زنونه دگ.... -
danial ali یه چند روز استرس داشتم ولی به اندازه قبل کنکور حالم بد نشد
اون موقع انگار تو یه سیاره دیگه زندگی میکردیم کنکور که دادیم دوباره برگشتیم زمینMohammad Lotfi 0 الان میتونی انیمه و فیلم ببینی؟
من قبلا خیییلی میدیدم الان او حس هم مرده -
Saeid Zare
سعی کن زیاد تو خونه تنها نمونی افکار، آدم رو از پا در میارهزهرا ایزانلو 0 کجا برم؟ برم شهرمون بیام تقریبا 50 تومنی میشه جای نزدیک هم هیچ نداره اعصاب خراییه
هر چی فکر میکنم بر میگرده ب تصمیم های خانواده ک هیچ کودومش ب نفع و بهتر شدن حال ما نبود فک میکنن خریدن دوتا چیز از تو مغازه همه چی حله -
Mohammad Lotfi 0 الان میتونی انیمه و فیلم ببینی؟
من قبلا خیییلی میدیدم الان او حس هم مردهdanial ali نه
حس دیدن ندارم -
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاءdanial ali من میرم بیرون قدم میزنم اهنگ هم میگذارم
-
danial ali من میرم بیرون قدم میزنم اهنگ هم میگذارم
arthur morgan ایده خوبیه
-
arthur morgan ایده خوبیه
danial ali اره اینم هست یا نوشتن اونم خیلی لذت بخشه برام
-
danial ali اره اینم هست یا نوشتن اونم خیلی لذت بخشه برام
arthur morgan خیلی سخت میگذره این ایام خیلی واقعا همش میگم کاش میرفتم دنبال علاقم همش دنبال دلیل اینم ک چرا رسیدم ب کنکورو...
-
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاءهیچ چیز ب اندازه ی فوتبال دیدن و بازی کردن حالمو خوب نمیکنه ک نیست الانا