بچه هایی ک امسال کنکور دادند
-
Mohammad Lotfi 0 الان میتونی انیمه و فیلم ببینی؟
من قبلا خیییلی میدیدم الان او حس هم مردهdanial ali نه
حس دیدن ندارم -
شما هر چند وقت یبار حالتون بد میشه اصلا میشه؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاءdanial ali من میرم بیرون قدم میزنم اهنگ هم میگذارم
-
danial ali من میرم بیرون قدم میزنم اهنگ هم میگذارم
arthur morgan ایده خوبیه
-
arthur morgan ایده خوبیه
danial ali اره اینم هست یا نوشتن اونم خیلی لذت بخشه برام
-
danial ali اره اینم هست یا نوشتن اونم خیلی لذت بخشه برام
arthur morgan خیلی سخت میگذره این ایام خیلی واقعا همش میگم کاش میرفتم دنبال علاقم همش دنبال دلیل اینم ک چرا رسیدم ب کنکورو...
-
شما هر چند وقت یبار حالتون بد میشه اصلا میشه؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاءهیچ چیز ب اندازه ی فوتبال دیدن و بازی کردن حالمو خوب نمیکنه ک نیست الانا
-
میگفتن کنکوری ها بعد کنکور حال هیچ کاری نداریم من مسخرشون می کردم الان فهمیدم بدبختا راس میگن حتی حوصله فیلم دیدنم ندارم کنکور اکثرمونو تبدیل به ربات کرده که بره تو اتاقش درس بخون شبم بره بخوابه
@Ali-Tajik-1 من هنوز دلم میخواد درس بخونم
️
-
️
Mohammad Lotfi 0 دقیقا چ بلایی سرمون اومده خدایی
-
میگفتن کنکوری ها بعد کنکور حال هیچ کاری نداریم من مسخرشون می کردم الان فهمیدم بدبختا راس میگن حتی حوصله فیلم دیدنم ندارم کنکور اکثرمونو تبدیل به ربات کرده که بره تو اتاقش درس بخون شبم بره بخوابه
@Ali-Tajik-1 حرفی در وصف جملت واقعا درد آوره
واقعا چرا اینطوره؟ مشکل چیه نظر ما درباره آدمای اطرافمون عوض شده؟ اونا مارو یادشون رفته واقعا هیچ چیز لذتی دگ نداره -
️
Mohammad Lotfi 0 من ببین حدود نیم گیگ فیلم پاک کردم گفتم بعد کنکور میبینم الان بیش تر 20 مین نمیتونم روی چیزی تمرکز کنم
گفتم اینارو پاک میکنم تا تمام شد میشینم شب و روز برا خودم میبینم
یادمه دث نوتو نصفه ول کردم عذاب وجدان داشتم ک شبا بیست دقیقه دیر میخوابم بخاطر درس -
سلام
منم دقیقا حالم این روزا همین طوره انگار حرف بقیه آدما رو نمی فهمم -
سلام
منم دقیقا حالم این روزا همین طوره انگار حرف بقیه آدما رو نمی فهممFatemeh Hossieni 0 نه خانواده میفهمه ن کسی دگ
اینکه میام تو حال میشینم فق بخاطر مامانمه مگر نه چراغ اتاق خاموش میکنم و هیچ کاری نمیکنم دپرس کامل
انگیزه ایی ندارم بیام بیرون -
Fatemeh Hossieni 0 نه خانواده میفهمه ن کسی دگ
اینکه میام تو حال میشینم فق بخاطر مامانمه مگر نه چراغ اتاق خاموش میکنم و هیچ کاری نمیکنم دپرس کامل
انگیزه ایی ندارم بیام بیرونdanial ali
راه واقعا دوران بعدکنکور خیلی سخته
استرس رتبه ، نگرانی آینده .... -
انگیزه ایی ندارم بیام بیرون17 تا 19 سالگیتون چطوری گذشت؟
تو اقوام نگاه کنین چن سالگی ازدواج کردن 20 21
تو اون سن وضع روحی اونا کو ما کو
کاری ب چیزای دگ ندارم
ما بهمون بگن چز شغل حالا ک بخاطرش کنکور دادیم حاضریم بریم؟ عمرا -
@Ali-Tajik-1
اینو موافقم -
روزای سختی داره میگذره
خدا خودش کمک کنه -
امیدوارم بعد از اعلام نتایج روزای خوش دوباره شروع بشه
-
سلام من همش خواب میبینم همه درسا رو منفی زدم ://
-
انگیزه ایی ندارم بیام بیرونdanial ali اکثر ما ۸۰٪ زنده بودنمون بخاطر مامانمونه ،شایدم بیشتر