راه ابریشم پرو
-
Michael Vey ینی.. 18م با کلی بدبختی بخریش که 25م شروع شه...؟ جان من یکی حرفمو تکذیب کنه هعق...
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey شرمنده تکذیبیه نداره
-
Michael Vey شرمنده تکذیبیه نداره
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@آرمان-میرانی :>
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 ۷ تا فک کنم نشه هرجور حساب کنیم
۱_ماز ۲_قلمچی ۳_ گاج ۴_ سنجش ۵_ خود آزمون سه آ
چیز دیگه ای مگه میمونه؟@آرمان-میرانی مرآت و نشانه هم گفته
-
سلام بھ ھمھ من پکیج رو تھیھ کردم داخل محصولات من زدھ بھ زودی . این بزودی الان از 25 تیر شروع میشھ ؟
-
اقا این تاپیک زو حذف کنین من اسمش رو میبینم، فشارم میفته
-
سلام بھ ھمھ من پکیج رو تھیھ کردم داخل محصولات من زدھ بھ زودی . این بزودی الان از 25 تیر شروع میشھ ؟
نوشتهشده در ۱۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Parandakht برا منم همینه
-
سلام توی صفحه الا در اینستاگرام نوشته بچه های راه ابریشمی می تونن با پرداخت ماوالتفاوت راه ابریشم پرو رو داشته باشن الان این پرو که 600000تومان ارزون تره
ینی الا باید 60تمن به ما بده؟
ابوالفضل عبد
الا همونجا میخواد پنج تومن بیشتر به بهانه کمک بگیره بعد بیاد ۶۰ تومن بده به ما -
نوشتهشده در ۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام..ببخشید من راه ابریشم پرو اختصاصی ریاضی رو تهیه کردم و هرچی میزنم روش میگه تیتر محصول منظورش چیه؟
-
سلام..ببخشید من راه ابریشم پرو اختصاصی ریاضی رو تهیه کردم و هرچی میزنم روش میگه تیتر محصول منظورش چیه؟
نوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسید محمد جواد کارآموز سلام تا 25 تیر باز نمیشه
از 25 تیر همزمان با برنامه مطالعاتی راه ابریشم باز میشه
اگر هم برید تو سایت احتمالا نوشته به زودی
به همین منظور -
سید محمد جواد کارآموز سلام تا 25 تیر باز نمیشه
از 25 تیر همزمان با برنامه مطالعاتی راه ابریشم باز میشه
اگر هم برید تو سایت احتمالا نوشته به زودی
به همین منظورنوشتهشده در ۲۰ تیر ۱۴۰۱، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad javad Majlesi بله کاملا درست..ممنون
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ تیر ۱۴۰۱، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Parandakht آره
-
-
-
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه هاااا.. برا شمایی که راه ابریشم پرو گرفتین هنوزم زده بزودی؟
-
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey نه اومده
ولی گدار را نداریم ما -
Michael Vey نه اومده
ولی گدار را نداریم مانوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad javad Majlesi چی؟ پروعه برا تو؟ باز شده؟
-
Michael Vey آره هنوزم زده به زودی،سه روز دیگه برنامه شروع میشه چرا نمیاد پس...
-
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-najafi-2 هووففف دقیقا اه
-
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هرروز خدا باید چکش کنم اومده یا ن.. داستان شدا..
باز نشدن و هنگ کردن دائمی سایت گزینه دو ی طرف، بزودی راه ابریشم پرو هم ی طرف.. هوففففففف -
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@mahdi-najafi-2 هووففف دقیقا اه
Michael Vey نه برنامه مطالعاتی اومده،نه راه ابریشم،از اونطرفم سنجش هر دفعه یه چیزی میگه در مورد عمومیا و تاثیر معدل،تازه کتاب و جزوه های راه ابریشمم هستن
این حجم از سردرگمی ظلمه واقعا....
-
@mahdi-najafi-2 فک کنم آلا منو دوس داشته زودتر اورده
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۴۰۱، ۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad javad Majlesi اووو تو تک درس گرفتی شاید برا همین زود اومده