تابع
-
وقت بخیر ، دوستان مگه قدر مطلق _x , x نمیشه پس چرا جواب منفی شده
-
-
به ازای ایکس های منفی قدر مطلق منفی میاد بیرون
-
@Mr-A-H یعنی چی
-
@Mr-A-H یعنی چی
-
Reza Dolatsha سلام از قدر مطلق همیشه عدد مثبت بیرون میاد
وقتی ایکس منفی باشه خودمون یه منفی داخلش ضرب میکنیم (که منفی در منفی بشه مثبت) بعد از قدر مطلق میاریم بیرونReza Dolatsha سلام از قدر مطلق همیشه عدد مثبت بیرون میاد
وقتی ایکس منفی باشه خودمون یه منفی داخلش ضرب میکنیم (که منفی در منفی بشه مثبت) بعد از قدر مطلق میاریم بیرونخب داداش اومدن بیرون مثبته درست اما ضربدر x به توان دو باید مثبت بشه جواب چرا منفیه آخه
-
-
دوستان برای فهم بهتر جدول تعیین علامت بکشین برای
قدر ایکس برای ایکس های مثبت خود ایکس بیرون میاد و برای ایکس های منفی ی منفی هم ما ضرب میکنیم که مثبت بشه
بعد تابع ما برای ایکس های مثبت x³ میشه و برای ایکس های منفی _x³ میاد -
دوستان برای فهم بهتر جدول تعیین علامت بکشین برای
قدر ایکس برای ایکس های مثبت خود ایکس بیرون میاد و برای ایکس های منفی ی منفی هم ما ضرب میکنیم که مثبت بشه
بعد تابع ما برای ایکس های مثبت x³ میشه و برای ایکس های منفی _x³ میاد@Younes-Dehkhoda-0 داداش اینو من درک نمیکنم خب وقتی منفی میدیم که مثبت بشه و در + هم ضرب میشه پس چرا جواب منفی بدست میاد ؟ لطفا اگه میشه روی برگه بنویس
-
@Younes-Dehkhoda-0 داداش اینو من درک نمیکنم خب وقتی منفی میدیم که مثبت بشه و در + هم ضرب میشه پس چرا جواب منفی بدست میاد ؟ لطفا اگه میشه روی برگه بنویس
این پست پاک شده! -
@Younes-Dehkhoda-0 داداش اینو من درک نمیکنم خب وقتی منفی میدیم که مثبت بشه و در + هم ضرب میشه پس چرا جواب منفی بدست میاد ؟ لطفا اگه میشه روی برگه بنویس
-
-
Reza Dolatsha منفی که درنمیاد
مگه یچی شبیه سهمی نمیشه ؟Parsa Nm اصلا دیوونه شدم این چرا اینطوره !! آخه چرا باید -x به توان ۳ بشه
-
@Younes-Dehkhoda-0 .
-
Reza Dolatsha سلام از قدر مطلق همیشه عدد مثبت بیرون میاد
وقتی ایکس منفی باشه خودمون یه منفی داخلش ضرب میکنیم (که منفی در منفی بشه مثبت) بعد از قدر مطلق میاریم بیرونخب داداش اومدن بیرون مثبته درست اما ضربدر x به توان دو باید مثبت بشه جواب چرا منفیه آخه
Reza Dolatsha
ببین
قدر مطلق x های منفی میشه x-
یدونه هم بغلش x² هست که توش ضرب میشه و نهایتا جواب میشه x³- -
Reza Dolatsha
ببین
قدر مطلق x های منفی میشه x-
یدونه هم بغلش x² هست که توش ضرب میشه و نهایتا جواب میشه x³-علیرضا تمدنی اها پس این استثنا هست درسته
دمت گرم -
علیرضا تمدنی اها پس این استثنا هست درسته
دمت گرمReza Dolatsha
راستش من استثنایی ندیدم
امیدوارم مشکل حل شده باشه