امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
تجربه راه ابریشمی کنکوری 1401
-
سلام
میخواستم درباره تمام درسای راه ابریشم یه توضیحی بدم شاید به دردتون بخوره چون من خودم سال قبل با راه ابریشم کامل درسامو خوندم و امسال کنکور دادمریاضی:
برای درس ریاضی آقای ثابتی واقعا عالی درس دادن امسال مخصوصا اون قسمت درسنامه که مخصوص کنکوریای 1401 ضبط شد
برای درس ریاضی اول درسنامه جدید رو بخونید بعد برید سراغ تست ها «من کنکورچه هارو ندیدم ولی واقعا وقتشو داشتم که ببینم ولی به جاش تستای موسسات دیگرو کار کردم» تحلیل های پس ازمون رو حتما ببینید ایده های خوبی آقای ثابتی میدن برای تستازیست :
من از راه ابریشم زیست فقط فرسنگ اول رو دیدم و بعدش کلا ندیدم ️به نظر من توی زیست باید کتاب رو کامل خوند و مهم ترین منبع کنکوره
آقای موقاری واقعا بی نظیر هستند من صفر تاصد هر سه پایه آقای موقاری و کارگاه نکته و تست و پس ازمون هاشو کامل دیدم و واقعا هرچی از زیست میدونم مدیون آقای موقاری هستم
در زیست راه ابریشم جزوه خیلی کامل نبود ولی در صفر تاصد آقای موقاری نکته های اضافی خوبی میگن و واقعا امسال خیلی از نکته های اضافی آقای موقاری در کنکور به درد خورد
اخرین حرفم درباره زیست اینه که زیست تون رو جز با آقای موقاری با کس دیگری نخونید ️فیزیک :
من موقعی که پک راه ابریشم رو خریدم امکانش نبود آقای طلوعی انتخاب کنم و با آقای کازرانیان فیزیک رو خوندم به نظر من درسته که آقای کازرانیان جزوشون بسیار رر خلاصه هست ولی اگر کسی پس ازمون و پیش ازمون ها و همه تستا و کنکورچه هاشو ببینه واقعا به تسلط خوبی میرسهشیمی
هرچی بگم از آقای پویان نظر کم گفتم واقعا
با اختلاف بسیار زیاد با حوصله ترین با حوصلهههه ترین معلمه جهانه همه مسائل رو با چندینننن روش توضیح میدن حتی محاسبشو هم هربار تا اخر میرن که ثابت کنن جواب آخر یکی هست برای کسی که زیر صفره تا کسی که در حد تاپ هست واقعا شیمی راه ابریشم به دردش میخوره
من خودم با تدریس آقای پویان نظر عاشق شیمی شده ام و هدفم اینه معلم شیمی بشم
درسته که حجمش زیاد هست پک شیمی ولی واقعا میشه رسید اونجوری که ازش غول ساختن اونجوری ام نیست
من خودم با راه ابریشم از 14تیر 1400شروع کردم به خوندن و 10روز مانده به عید تمام فیلمای همه درسای اختصاصی رو دیدم به جز کنکورچه هاش
و آزمونهای ماز و قلمچی رو هم هرهفته تحلیل میکردم.
نه تنها وقت کم نیومد بلکه 3ماه هم وقت برای مرور داشتم.زبان:از پک عمومی فقط زبان رو خریدم و درصدم از 15 درصد رسید به 70 واقعا عالی تدریس میکنند درسته متن کنکورچه هارو سریع تحلیل میکنند ولی رفته رفته آدم خودم عادت میکنه دقیقا مثل آقای چیذری تحلیل کنه فقط باید به حرفاش گوش کنید و مو به مو اجرا کنید «مخصوصا اون دفترچه Pro رو»
درباره دینی و فارسی و عربی هم فقط پس ازمون هاشو دیدم که واقعا نحوه تست زدن عربی و فارسی رو مدیون آقای حسین خانی و علیمرادی هستم
من در درس ادبیات واقعا وقت کم می آوردم ولی به توصیه آقای حسین خانی ارائه و تاریخ ادبیات رو کلا کنار گذاشتم و نخوندم و وقتم زیادتر شد که دستور و قرابت رو خوب بخونم و توی ازمون هم وقت کم نیارم واقعا بزرگترین کمک رو کرد این توصیه آقای حسین خانی.
ببخشید که زیاد حرف زدم ولی امیدوارم این حرفام کمی بتونه کمکتون بکنه در راهی که انتخاب میکنید️️
البته همه اینا نظر شخصیه من هست و شاید بعضی ها حرفام رو قبول نداشته باشند -
خیلی ممنونم ازت خیلیی خوب توضيح دادی
-
Soha H به جرعت میتونم بگم کتاب های شیمی مبتکران تنها کتاب هایی بود که یک صفحشم باز نکردم اگر کسی خواست بیاد بفروشم بهشیعنی اونقدر از نظ من خوب بود شیمی
اینم بگم ها شیمی 1401 کنکور خیلی پرت بود نمیدونم تحلیل معلم هارو دیدید یا نه خودشونم نمیدونم جواب کدومه
پس اگر انتقادی هم باشه باید به طراح کنکور باشه نه معلم ها -
Fatemeh Moinadini بازم هر سوالی باشه بپرسین جواب میدم
-
گmmk Jhgگ سلام مرسی از اینکه تجربتوتو دراختیار دیگران هم قرار میدید.من چنتا سوال دارم اگه لطف میکنید جواب بدین.اول اینکه من سطحم کاملا صفره و پشت کنکوری هستم .میخوام راه ابریشم بخرم .برا زبان دارم .برا عربی و ادبیات میخوام بخرم و برای ریاضیات و فیزیک و شیمی.شما سطحتون چجوری بوده؟ در چه حد تونستین کنکورو خوب بدین؟ به نظرتون با خرید راه ابریشم دیگه نیازی به کلاس بیرون و کتاب تست نیست؟ خواهش میکنم هرچی میدونید و میتونید جواب بدین .بعضیا واقعا هرچی اطلاعات دارن از اینجاست .
-
@erfan-f بله
-
@erfan-f واقعا میگم اره
اگر کارنامه قلمچی که مال مقطع دهمم بود پیدا کنم و بفرستم میبینی که 15 اینا بودم
من راه ابریشم آقای چیذری رو آبان بود فکر کنم گرفتم چون واقعا نمیدونستم چکار کنم تنها ضعف من زبان بود و از روی کتاب هم میخوندم تاثیری نداشت
ولی با آقای چیذری خوندم و تاثیرش خیلی زیاد بود
بازم میگم باید به حرفاش عمل کنی. -
Maryam Mousavi من گفتم که از 14 تیر شروع کردم ولی در طول مقطع دهم و یازدهم خونده بودم ولی دوباره هرسه پایه رو خوندم
به جز زیست کتاب تست دیگه ای رو برای درسای دیگه استفاده نکردم ولی اولش اشتباه کردم و برای درسای دیگه هم خریدم کتاب که همینجوری نو مونده اند
باید تلاش کنی و فیلم رو با دقت ببینی
از نظر من کنکور رو خوب دادم نتایج هم بیاد همینجا میگم درصد هامو
از نظر من به موسسه دیگه و کلاس دیگه ای نیاز ندارید اگر راه ابریشم داشته باشی بازم میگم این نظر من هست
من کلا در طول این 12سال که درس خوندم تنها 1جلسه هم کلاس خصوصی نرفتم. در ضمن اگر بیشتر میخواهید توضیح بدم ایدی بدید تو تلگرام توضیح بدم چون اینجا همه این نظرات رو میخونن طولانی تر بودن متن اذیت کننده میشه براشون
-
@erfan-f نه ندارم
خیلی سبز دهم و یازدهم جداگانه دارم
و میکرو برای هر سه پایه اونم جداگانه دارم -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!