واسطه حسابی
-
اگه توی واسطه حسابی، تعداد جملات بیشتر از 3 باشه مثلا 5 و 7 و 9 و ... سیستمش چجوری میشه؟
مثلا میدونیم که توی واسطه هندسی، اگه تعداد بیشتر از 3 باشه مثلا اگه 5 باشه اینجوری میشه :
a1a5 = a2a4 = a3 *a3
ولی توی دنباله حسابی نمیدونم چجوری میشه -
-
م محمد فواد marked this topic as a question on
-
همون رابطه بین اندیس ها برقراره (البته یک کم سوالت گنگ هست دقیقتر بگی بهتره)
-
Mr Unknown XD در واسطه حسابی گفته است:
نگاه کنین مثلا الان ما 5 تا جمله داریم در دنباله حسابی و میخوام واسطه حسابی بینشون رو بنویسیم . خب الان واسطه بینشون چجوری میشه ؟
-
-
اگه توی واسطه حسابی، تعداد جملات بیشتر از 3 باشه مثلا 5 و 7 و 9 و ... سیستمش چجوری میشه؟
مثلا میدونیم که توی واسطه هندسی، اگه تعداد بیشتر از 3 باشه مثلا اگه 5 باشه اینجوری میشه :
a1a5 = a2a4 = a3 *a3
ولی توی دنباله حسابی نمیدونم چجوری میشه -
haniye -y- عکسی که فرستادین باز نمیشه
-
a1a5 = a2a4 = a3 *a3
ولی توی دنباله حسابی نمیدونم چجوری میشهاین پست پاک شده! -
-
محمد فواد
سلام
دقیق متوجه نشدم سوالتون چیه
ببینید در این موردهست(اندیس های حسابی)
-
a1a5 = a2a4 = a3 *a3
ولی توی دنباله حسابی نمیدونم چجوری میشهمحمد فواد نفهمیدم سوالت چیه
-
محمد فواد
سلام
دقیق متوجه نشدم سوالتون چیه
ببینید در این موردهست(اندیس های حسابی)
Mahan Xodayi 2 ببینین منظورم اینه که واسطه حسابی طبیعتا مثل واسطه هندسی ، فقط برای 3 جمله جواب نمیده . و برای تعداد جملات بیشتر که فرد باشن مثل 5 جمله 7 جمله و... جواب میده . حالا من نمیدونم واسطه حسابی اون فرمول نوشتنش توی مثلا 7 جمله چجوری میشه
-
Mahan Xodayi 2 ببینین منظورم اینه که واسطه حسابی طبیعتا مثل واسطه هندسی ، فقط برای 3 جمله جواب نمیده . و برای تعداد جملات بیشتر که فرد باشن مثل 5 جمله 7 جمله و... جواب میده . حالا من نمیدونم واسطه حسابی اون فرمول نوشتنش توی مثلا 7 جمله چجوری میشه
محمد فواد
من برداشتم اینه که شما توالی رو میخاین....
خب در حسابی ی جمله هست که هی اضافی میشه مثلاb
a1+b,a2+b,a3+b,a4+b و ادامه روند
امیدوارم متوجه شده باشم اگر غیر اینه سوالتونو با یک سوال و تست بپرسید تا متوجه مشکلتون بشیم -
محمد فواد
من برداشتم اینه که شما توالی رو میخاین....
خب در حسابی ی جمله هست که هی اضافی میشه مثلاb
a1+b,a2+b,a3+b,a4+b و ادامه روند
امیدوارم متوجه شده باشم اگر غیر اینه سوالتونو با یک سوال و تست بپرسید تا متوجه مشکلتون بشیمMahan Xodayi 2 نه متاسفانه منظورم این نیست . ممنون
هروقت یه تست دیدم که یجورایی با سوالم مرتبط بود رو میذارم تا منظورم رو متوجه بشین . -
Mahan Xodayi 2 نه متاسفانه منظورم این نیست . ممنون
هروقت یه تست دیدم که یجورایی با سوالم مرتبط بود رو میذارم تا منظورم رو متوجه بشین .محمد فواد بله اینطوری بهترم هست....
موفق باشید:) -
محمد فواد بله اینطوری بهترم هست....
موفق باشید:) -
@حمید-صباحی نه منظورم این هم نیست . ایشالا یه تست مرتبط با سوالم دیدم میذارم که سوالم به خوبی بتونم مطرح کنم